[Etapa 2] Activare vouchere rabla pentru laptopuri, cand devin active ?

      Incepand de maine, 5 iulie, voucherele care au fost generate in perioada de pre-inscriere, vor putea fi utilizate pentru achizitii de laptopuri sau tablete, din magazinele participante. Voucherele generate în această etapă vor fi aprobate în ședința Comitetului de Avizare de marți, asa suna ultimul mesaj postat de catre AFM – Agentia fondurilor de Mediu, care ne promit ca de maine vor fi activate. Daca e sa ne ghidam dupa precedentul din etapa 1, acestea au fost activate in jur de ora 15-16, deci aproape la final de zi de program, pentru bugetari. In cadrul etapei 2, vei putea achizitiona laptopuri sau tablete valorile disponibile pentru vouchere fiind de 500 lei pentru laptop si 300 lei pentru tableta. 

Ar putea fi o imagine cu text care spune „RABLA PENTRU ELECTROCASNICE A doua etapă 10 milioane lei 1 iulie, ora 10:00 iulie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului 我mo0 500 lei pentru laptopuri 300 lei pentru tablete WWW.AFM.RO”

Exista interes pentru rabla in cazul laptopurilor sau a tabletelor? 

    Raspunsul este da, pentru ca in mai putin de jumatate de ora de la lansare, acestea au fost epuizate. Si nu au fost putine, astfel ca pentru categoria de laptopuri s-au putut genera 10.978 de vouchere in timp ce pentru tablete un numar de 10.036 vouchere. Ne pare bine sa aflam ca si laptopurile sau tabletele starnesc interes, mai ales ca asta va insemna ca vom avea de acum aparatura mai performanta pe care ne vom putea exersa skill-urile de utilizare simpla sau chiar mai avansata. Cum tehnologia avanseaza rapid, trebuie sa ne adaptam noilor cerinte, iar device-urile vechi care isi ies din uz, trebuiesc mai bine reciclate si nu uitate prin coltul unei camere sau printr-un sertat din mobilier. De aceea daca te intereseaza una dintre aceste doua categorii maine dimineata, 5 iulie, iti recomand sa iti faci planurile din timp si sa adaugi produsele pe care le urmaresti pentru a fi sigur ca le prinzi pe stoc. Perioada scurta de decizie, la fel si valabilitatea voucherului, va face ca multi dintre cei care vor sa beneficieze de acest eveniment, sa parcurga pasii pentru achizitie imediat dupa ce voucherele sunt validate. 

Ce trebuie sa stii dupa ce sunt validate vouchere pentru laptop sau tableta?

    In primul rand sa te asiguri ca contul tau este actualizat cu ultimile date de contact, astfel incat odata adaugat produsul in cos, aplicat codul de voucher, sa permita curierului sa livreze produsul fara a intampina alte probleme logistice. In plus de asta trebuie sa pregatesti si produsul care urmeaza a fi dat la schimb pentru reciclare. In cea de-a doua etapa, poti preda orice alt aparat de tip electrocasnic inclus in program pentru a fi dat la schimb. Deasemenea nu uita sa verifici din timp ofertele. Vezi ce oferte au pregatit marile magazine online. O parte din aceste oferte le poti descoperi mai jos:

 

Cei de la eMAG pun la dispozitie o gama variata de electrocasnice, la preturi competitive aici

 

Si cei de la Flanco s-au pregatit ca la carte pentru acest eveniment, avand oferte pentru toate gusturile aici

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „A doua etapă Rabla pentru Electrocasnice 13.978 vouchere pentru laptopuri 10.036 vouchere pentru tablete Voucherele vor fi activate marți, 5 iulie www.afm.ro”

Cum aleg laptopul sau tableta potrivita?

Alegerea ta trebuie sa fie facuta in functie de necesitatile cirente. Spre exemplu daca ai un copil care este la scoala acum, laptopul sau tableta trebuie sa fie una orientata sa fie portabila si mai putin dotata la capitolul de performante grafice, capitol care tine mai mult de partea de gaming. Daca scopul tau este unul profesional, si ai pregatirea necesara utilizarii de aplicatii grafice, editare foto video, sau pur si simplu doresti sa joci jocuri video la o calitate ridicata, segmentul de referinta de unde va trebui sa faci alegerea va fi cel de gaming. La fel si in randul tabletelor, totul bazandu-se pe necesitatile actuale ale fiecaruia dintre noi. Dar pana sa ne decidem, este clar ca trebuie sa studiem atent oferta ca la final sa luam cea mai buna decizie.

Cum comand:

  In cazul achizitiei online, adaugi in cos produsul dorit, din lista de mai jos cu produse eligibile in program. In pasul urmator, adaugi in primul camp, din dreapta, codul de voucher, iar in campul urmator , numarul de telefon. Ultimul pas este finalizarea comenzii. validarea eligibilitatii voucherului, livrarea si ridicarea rablei.

  Inainte de a trimite comanda, ultimul pas ar fi cel de verificare al adresei de livrare, si date de contact, direct din contul tau aici

Flanco Rabla

Lasă un comentariu