Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, review

  Noul robot de aspirare Roborock S7 MaxV este tot ce ai nevoie pentru a fi eficient in raport cu noile cerinte actuale. Sigur pe el dar si eficient, aspiratorul robot Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop se descurca singur in perimetrul casei, facand o curatenie completa de aspirare si dat cu mopul, asa cum trebuie. Nicum fir de praf nu va ramane in urma sa, aspiratorul fiind dotat cu toate accesoriile de care are nevoie pentru a duce acest task la bun sfarsit. In completare acesta ne ofera si un design pe masura, in care putem observa puncte cheie ca rezistenta, forma sa rotunda ce ii permite sa se strecoare mai rapid printre diverse obiecte de mobilier si suprafata mata de culoare negru. Principala imbunatatire pe car eo primeste acest model aflat de acum la a doua generatie se refera la imbunatatirea puterii de aspirare, care masurata ajunge pana la o valoare de 5100 Pa. Motorul de putere 74 W, permite colectarea mult mai usor a murdariei si apoi depozitarea in recipientul de colectare intern. Aspiratorul robot poate fi controlat activ de utilizator folosind aplicatia dedicata de mobil ce functioneaza pentru plaftorme ca Android sau iOS. 

Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru

     Pentru un plus de comfort acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Acest container de praf este cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare uscata. In plus acest model este dotat si cu un container de apa curata ce se poate atasa robotului dupa ce extragem foarte usor containerul pentru aspirare uscata. O pompa de apa controlata electronic de procesor aspira in mod constant apa dintr-un container cu capacitatea de 200 ml pentru a initia procedura de umezire si stergere cu vacuum a podelelor dure. Cu un singur plin acest robot poate sa curete o suprafata de 120 mp. Containerul pentru colectare praf si alte murdarii are capacitatea de 400 ml. Partea interesanta la acest model este ca acest proces de acumulare praf nu mai necesita interventie umana, deoarece aspiratorul este capabil sa se descarce singur. Mai mult de atat, isi curata singur si carpa folosita pentru mop, devenind de acum independent aproape 100 %. Este uimitor cum tehnologia evolueaza, iar in acest moment Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop este cel mai bun exemplu.

Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru    Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 353 mm, cu o perie rotativa in fata ce asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Astfel cu ajutorul periei principale in forma de V, disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. La final, dispozitivul de stergere cu atasare rapida finalizeaza curatarea, stergand si cele mai fine urme de praf de pe podele. In acest sens peria laterala are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Atunci cand functia mop este activa, folosind sistemul de ultrasunete va detecta in timp real atunci cand se apropie d eun covor pentru a dezactiva optiunea de mop, continuand aspirarea peste covor doar cu aer.

Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru     Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Cu peria principala, care se roteste, robotul poate realiza o deplasare mai usoara in special pe suprafetele acoperite cu covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata si mai sistematica intr-o perioada mai scurta de timp. Metoda de aspirare poate fi modificata si in functie de nevoile dvs. De exemplu pe suprafetele dure puteti sa scoateti peria principala pentru a colectarea direct scamele si firele de par pentru a nu se incurca in peria principala. Aspiratorul cu viteza de aspirare de 0,3 m/s are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic ABS de buna calitate de culoare alb/negru. Iar capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,4 litri. Motorul cu puterea de 70 W si cu consum nominal de 33 W, de la acest model este de tip brusless fara perii fiind alimentat de un acumulator de curent continuu Li-ion cu capacitatea de 4400 mAh. Bateriile de la acest model cu Li-ionau o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 180 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Inainte de a se epuiza sub 15% bateriile din dotare, aspiratorul robot se va deplasa singur la statia de incarcare, atunci cand va sesiza scaderea energiei, dupa care dupa ce bateriile se vor incarca la un nivel de 80%, va reveni la ultima pozitia memorata si va continua programul de curatare. Cu siguranta un alt aspect care a fost imbunatatit la aceasta noua serie este functia de incarcare rapida care permite realizarea incarcarii intr-un timp absolut record, daca e sa ne raportam la caracteristicile de timp a alotor modele conventionale.

     Nivelul optiunilor de tip senzon on board este absolut remarcabil, unde vedem printre altele adaptorul specific de Wi-Fi ce permite detectia retelelor wireless de internet si conectarea la acestea pentru a avea internet pentru a fi comandat prin aplicatia mobila. Sistemul de curatare este unul programabil prin interactiune umana cu ajutorul aplicatiei mobile. Sistemul de senzor anti cadere va detecta acele muchii periculoase care se pot intalni la casele care au scari interioare. Exista un senzor special care mapeaza intreg spatiul, iar acesta este stocat in memorie sub forma unei harti dupa care se ghideaza. In timpul cartografierii, robotul detecteaza tipurile de podea peste care va efectua curatarea, mobilierul existent din camera si va imparti etichete spefice ce vor fi folosite la ghidare. Harta specifica odata compusa, poate fi editata pentru a specifica anumite pozitii unde robotul nu are voie sa ajunga prin specficarea acelor delimitari. Deasemenea poti edita hartile in versiunea 2D sau 3D pentru a adauga suplimentar si alte obiecte de mobilier sau vizualiza spatiu deja cartografiat. In oricare moment doresti sa verifici stadiul curateniei, poti lua la cunostiinta unde se pozitioneaza in casa a aspiratorului robot. ReactiveAI 2.0 foloseste un sistem structurat 3D de evitare a obstacolelor si o unitate de procesare neuronala pentru a oferi o suita de noi capabilitati puternice.

     Mult mai interactiv este si modul de comanda vocala folosind serviciile integrate Alexa si Google Asistant. Daca te descurci cu engleza verbal vei putea trimite diverse comenzi catre acesta, folosind aceste servicii integrate. In plus de asta pe timp de noapte, robotul va activa si sistemul de iluminare LED pentru a vedea mult mai bine urmele de murdarie specifice. S7 MaxV recunoaste automat dormitoarele, camerele de zi, salile de mese si baile si va recomanda o ordine de curatare ideala in functie de tipul camerei. Pe masura ce curata, puterea de aspiratie si intensitatea spalarii sunt ajustate automat pentru o eficacitate maxima in fiecare camera.

 

    Corpul aspiratorului robot este special construit, avand o dimensiune compacta, de forma lenticulara, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Iar design-ul compact face ca aspiratorul robot sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. In acest scop Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop este usor de transportat, cu o greutate de 4,7 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Aparatul este echipat cu amortizoare de protectie din cauciuc moale, deoarece astfel se vor evita surprizele neplacute cum ar fi deteriorarea accidentala a mobilei sau eventualele urme inestetice lasate pe pereti. 

     Aparatul este dotat si cu un filtru lavabil de eficienta foarte ridicata , filtrul putand fi spalat usor sub robinet sau in masina de spalat pentru o performanta pe termen lung. Robotul in timpul functionari are o intensitate a zgomotului de 50-70 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: statie de incarcare, o perie principala, o periuta laterala, o laveta din microfibra, un dispozitiv de curatare perii. Pentru a se putea propulsa in zonele greu accesibile, aspiratorul robot trebuie sa aiba o inaltime cat mai mica. Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop este un produs, ce se potriveste intr-o casa mai mare sau unde exista nevoie de o igienizare foarte buna cu efort minim. In plus acest robot este acum parte a unei case inteligente, facand un pas important catre integrarea deplina a robotilor casnici de curatare cu sistemele inteligente orientate spre viitor. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru