Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, pret, pareri

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dar si timpul pierdut pentru a face curatenie zilnic, iar ca sa programezi in fiecare zi sa faci curatenie nu este poate cea mia buna alegere. Datorita acestor considerente ne dorim sa avem un aspirator de calitate robotizat, cu o putere de aspirare destul de buna si disponibil la un pret accesibil. Un model de aspirator robotizat il recomanda robotul de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH model 2021. Un simbol al curateniei moderne, cu noul aspirator Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH poti sa iti organizezi altfel planurile de zi cu zi si sa lasi in seama sa aspectul curateniei pe care il asigura in mob robotizat. Beneficiul cel mai important este ca nu este nevoie sa il ghidezi aproape deloc, aspiratorul se descurca singur in spatiul pe care il pui la dispozitie, se fereste de obiectele de mobilier ba chiar si de anumite animale de casa, creand o harta virtuala creionata dupa datele receptionate de sensozi si camera frontala pentru detectie. De pe telefonul mobil ii vei putea atribui task-ul de curatenie, planificat la anumite intervale de timp, sau vei putea veridica cum acesta se descurca urmarindu-l de pe harta. Un alt beneficiu este si sistemul de comanda vocala Alexa, princ are poti transmite on voice comenzi catre acesta.

 

    Acest model german multifunctional este adecvat pentru a fi utilizat in 4 functii de aspirare pe toate tipurile de suprafete, de la zone obisnuite pana la zone greu accesibile. Astfel robotul aspirator cu 3 trepte de putere, aspira praful la modul ECO de pe suprafete foarte netede cu timpul maxim de aspirare de 120 de minute, la modul Standard aspira praful chiar si din rosturile dintre placile de gresie, cu timpul maxim de aspirare de 70 de minute, iar la modul Boost (intensiv) aspira eficient praful eficient de pe suprafetele acoperite cu mochete si covoare, cu timpul maxim de aspirare de 120 de minute. Trebuie precizat ca acest aspirator robotizat a fost proiectate pentru a curata numai suprafetele orizontale, cum ar fi pardoseala, aparatul nu poate urca si cobori trepte. Cu cei 3 senzorii avansati cu infrarosu de la bord detecteaza automat mobilierul si scarile pentru o curatare fara griji. Acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Astfel acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru curatare a tuturor tipurilor de pardosele.Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser, camera pentru navigare, mapare permanenta, 2 perii laterale, 2700 PA, sistem Aqua Force, alb    Acest container de aspirare uscat este dotat cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare usoara. In plus, robotul are si senzori pentru a comuta automat de la modul de umezire la modul de stergere oprind umezirea lavetei din microfibra, astfel incat robotul sa garanteze o curatare sigura si eficienta. Cu un singur plin acest robot poate sa curete o suprafata de 120 mp.

     Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 180 mm, cu doua randuri de perii rotative in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Cele 2 perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. La final, dispozitivul de stergere cu atasare rapida finalizeaza curatarea, stergand si cele mai fine urme de praf de pe podele. Periile laterale au o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor.

Aspirator robot ROWENTA Explorer Animal RR7267WH, 3 functii de curatare, 0.25l, Smart Exploration, alb        Regulile de functionare ale acestui aspirator tip robot sunt simple, acesta curata eficient iar tu te simti in siguranta ca ai pe cine sa te bazezi atunci cand vine vorba de a face curatenie. Programul de ghidaj dar si de ajustare mod de functionare are la baza algoritmi inteligent ce se bazeaza si pe AI – Artificial Inteligence. Intr-un cuvant acest aspirator este capabil sa invete singur cum sa se deplaseze, sau cum sa ajusteze puterea de colectare in raport cu tipul de suprafata intalnit. Pe baza sesiunilor de curatare anterioare (dupa aproximativ 14 zile consecutive de utilizare) vei primi recomandari in functie de rutina zilnica si pentru restrictionarea zonelor de access. Inteligenta artificiala reprezinta capacitatea de a analiza constant statisticile avansate de rulare ale robotului pentru a sugera recomandari bazate pe context, rutine de curatenie inteligente si posibilitatea de a oferi o experienta personalizata pentru fiecare utilizator. Mai mult de atat, aspiratorul dispune si de tehnologia laser care se foloseste de camera montata pentru a detecta obstacolele din calea sa. Astfel acesta reuseste sa isi urmeze traseul cu succes, fara sa intampine alte probleme.

      Chiar daca initial harta a fost scanata, aceasta poate suferi unele modificari in timp real daca lucrurile sunt mutate prin casa. De exemplu daca apare o pisica in fata sa sau intalneste bolul cu mancare al acesteia, aspiratorul il va ocoli, chiar daca anterior acel perimetru era semnalizat ca fiind liber. Si din aplicatia de pe telefon mobil poti selecta zone in care sa ii interzici accesul aspiratorului. 

      Metoda de aspirare poate fi modificata si in functie de nevoile dvs. De exemplu pe suprafetele dure puteti sa scoateti peria principala pentru a colectarea direct scamele si firele de par pentru a nu se incurca in peria principala. Peria speciala cu cap de aspirare 2-in-1 din dotarea robotului aplica 2 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita dispozitiv de adunat in forma de V de aspirare special concepute pentru a indeparta parul de la animalele de companie, scamele si praful in profunzime; 2) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale rotative de aspirare. Periile laterale au o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare care are un dispozitiv de adunat de forma elicoidala. Dispozitivul de adunat in forma de V din cauciuc moale prin miscarea rotativa produce o directionare a mizeriei dinspre zonele externe spre interior antrenand resturile de mizerie spre orificiul de aspirare in rezervorul de stocare. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Aspiratorul cu viteza de aspirare de 0,3 m/s are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare negru. Iar capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,25 litri. Acest tip de robot are un motor brushless, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introducand un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: are un nivel de zgomot mai redus, absenta vibratiilor, un control imbunatatit al turatiei si eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii si anume, periile de carbon. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare.

     Motorul are o putere 2700 Pa, este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 14 V. Bateria de la acest model cu Li-ion are o durata de functionare mai mare fata de o baterie standard, iar timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 120 de minute. Bateria Li-ion este si foarte usoara, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Bateria acestui model este reincarcabile pe o durata de 5-6 ore, pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Acum cablul de alimentare nu mai constitue o bariera si putem curata usor in diferite camere ale locuintei fara efort special. Iar panoul de comanda este dotat cu butoane tactile de: pornire/oprire de tip Start/Stop, 3 moduri de lucru, activare perii rotative.

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser, camera pentru navigare, mapare permanenta, 2 perii laterale, 2700 PA, sistem Aqua Force, alb

    Astfel daca robotul incepe sesiunea de curatarea de la statia de andocare, se va intoarce inapoi la baza de andocare. Iar daca robotul porneste sesiunea de curatarea din alt punct al incaperii, el va reveni la acest punct de plecare si nu va putea sa se reincarce. Dupa 5 minute de stationare la stația de andocare sau dupa 30 de minute de incarcare pe statia de andocare, robotul va fi pus in modul stand-by. Pentru a reactiva robotul, este nevoie sa apasati oricare din butoanele de pe panoul de comanda. Daca sesiunea de curatare este finalizata, robotul va reveni automat la statia de andocare pentru a reincarca bateria. Iar daca bateria este descarcata, desi a mai ramas o zona necuratata, robotul va reveni la statia de andocare pentru reincarcare. In acest caz, cand robotul se afla la statia de andocare timp de 30 de minute butonul On/Off va ramane aprins dupa care se va stinge intrand in modul stand-by. Imediat ce bateria este reincarcata complet, robotul va relua automat sesiunea de curatare din locul unde sa oprit. Display-ul ascuns al robotului va afisa coduri de eroare care vor arata o serie de anomalii tehnice care pot sa apara pe parcurs. 

     Performanta aparatului este la fel de ridicata ca cea a unui aspirator de 300 W. Testat de institutul de teste independent SLG pentru aspirarea murdariei de pe suprafete dure. Utilizarea extrem de eficienta a energiei ne ajuta sa economisim pana la 60% din consumul de energie in comparatie cu un aspirator obisnuit. Pentru a obtine o asemenea performanta aparatul din punct de vedere tehnologic este dotat cu doua procesoare puternice si un sistem de detectie cu infrarosu care va detecta si memora arhitectura spatiului unde a fost programat sa faca curat. Cu ajutorul sistemului de detectie performant si a celor doua procesoare, aparatul va crea o harta completa a locuintei, stabilind singur cel mai eficient traseu de curatare. Senzorii cu infrarosu din dotare pot detecta particularitatile tridimensionale ale obiectelor din jur sau chiar anumite texturi si culori ale acestora, iar senzorul de inaltime va impiedica dispozitivul sa cada de la inaltime cand actioneaza intr-un spatiu cu denivelarii, protejand aparatul. Cea mai importanta dintre posibilitatile de programare a procesului de igienizare al acestui model, il constitue capacitatea aparatului de a efectua sarcinile desemnate fara a necesita supravegherea procesului de curatenie. Cele 3 moduri de curatare sunt: de tip Z ce conduce robotul dupa un tipar paralel în zig-zag, atunci cand acesta descopera un spatiu relativ mai mare. Modul de salt conduce robotul in linie dreapta, iar atunci cand robotul se loveste de un obiect, robotul va alege o alta directie în mod aleatoriu. Cu modul de curatare in spirala, robotul efectueaza miscari in spirala, crescandu-si treptat raza. Modul de urmărire a peretelui permite robotului sa curete in timp ce ramane aproape si paralel cu peretele.

     Cu aplicatia mobila My Smart Force putem controla robotul oricand sau de oriunde prin aplicatia cu comanda vocala Wi-Fi. Astfel aparatul fiind conectat la internet iti permite sa te conectezi online pe tableta sau telefon. Robotul asociat si cu asistentul vocal (Google Assistant si Alexa) poate fi utilizat in mod convenabil cu ajutorul comenzilor vocale, pentru a delega complet robotul la treburile casnice. Folosind aplicatia ai posibilitatea de a porni robotul, modul de curatare sau de a verifica durata de viata a filtrului. Aplicatia pe baza datelor cu privire la suprafata ce trebuie sa fie curatata, iti ofera si sfaturi pentru a te ajuta in privinta regimului de gestionare a functionari aparatului. Pentru a configura conexiunea Wi-FI pe reteaua IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz este nevoie de aplicatia My Smart Force pe care o puteti descarca gratuit de pe Google Play si App Store. Aplicatia iti ofera posibilitatea sa personalizezi in detaliu suprafata casei tale prin harta permanenta (denumesti camerele, ajustezi puterea de aspirare in functie de camera, delimitezi zonele de acces). Zilele din timpul saptamanii pot fi programate conform unui grafic, viteza, tipul de curatare urmat, la fel si alte rutine pe care tu personal le cunosti. Sistemul inteligent AI iti va sugera anumite actiuni pe care le poti selecta in functie de felul in care ai utilizat aparatul in ultimul timp. 

                                     

     Pe acest robot il setezi cand pleci de acasa, iar cand te intorci gasesti podeaua foarte curata. Corpul aspiratorului robot este special construit, avand o dimensiune compacta, de forma lenticulara, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul robot sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este echipat cu amortizoare de protectie din cauciuc moale, deoarece astfel se vor evita surprizele neplacute cum ar fi deteriorarea accidentala a mobilei sau eventualele urme inestetice lasate pe pereti. Daca robotul se va bloca de doua ori in acelasi loc va trimite automat notificare prin care va solicita setarea de „zona interzisa” pentru acel loc.

      Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH este usor de transportat, cu o greutate de 3,86 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul Hepa, unde praful si particulele de murdarie sunt retinute de fibrele filtrului si pastrate acolo. Astfel ca atunci cand aspiram asigurand o protectie de pana la 99,9% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capusa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. 

      Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 65 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: statie de incarcare, un dispozitiv de curatare perii, Water Tank si doua mopuri. Pentru a se putea propulsa in zonele greu accesibile, aspiratorul robot trebuie sa aiba o inaltime cat mai mica. Acest robot poate fi folosit zilnic, sau o data la doua zile, timp in care poti face si alte activitatii in casa, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult. Avand un animal de companie care mai si naparleste, pentru noi este exact ce trebuie, mai ales ca peria speciala din dotare poate sa indeplineasca si aceasta sarcina, pentru a pastra casa curata, fara eforturi mari. In plus acest robot este acum parte a unei case inteligente, facand un pas important catre integrarea deplina a robotilor casnici de curatare cu sistemele inteligente orientate spre viitor. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser, camera pentru navigare, mapare permanenta, 2 perii laterale, 2700 PA, sistem Aqua Force, alb

Lasă un comentariu