Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5054, pret, specificatii tehnice

  Epilarea folosind tehnologia IPL este tot mai utilizata de majoritatea celor care vor sa mentina aspectul pielii netede fara urme de fire de par inestetice pentru mai mult timp, fara sa apeleze la procedee mai dureroase cum ar fi smulgerea sau epliarea cu ceara fierbinte. In acest caz, au aparut mai multe dispozitive care utilizeaza epilarea cu lumina intensa pulsata cum este si acest aparat IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5054. Totul este simplu si nu implica durere si se potriveste oricarui tip de ten. Sistemul exclusiv Senso Adapt include un senzor  de citire a nuantei pielii care citeste si adapteaza intensitatea luminii la fiecare impuls, pentru un tratament sigur si eficient. Noul aparat promite un timp de reactie mult mai bun, fiind mai rapid in incercarea de incarcare a fascicului de lumina. Astfel durata procedurii IPL este una cat mai scurta comparata cu alte epilatoare IPL. Un alt punct de reper al acestui aparat de epilare IPL este numarul de impulsuri de lumina care totalizeaza aproximativ 400.000 de sesiuni in lucru a fascicului luminos. Acesta garanteaza ca timp de 6 luni de zile de la incheierea procedeului cimplet, nu vei mai avea probleme cu firele de par, iar pielea se va simti fina din cap pana in picioare.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 Senzor automat & continuu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, Trusa de voiaj, Aparat de ras Venus, Alb/Auriu

  Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 fiind mult mai rapid in cumparatie cu modelul din generatia anterioara, trateaza ambele picioare in mai putin de 5 minute. Acesta foloseste un cap de inalta precizie pentru zonele mai mici, si poate parcurge chiar si fata, linia bikinilor sau zona axilara. Cele 400,000 de impulsuri luminoase, sunt cu 30% mai multe decat oricare model disponibil la ora actuala in piata. In plus pentru a fi mai eficient in demersul de a obtine cele mai bune rezultate in procesul de epilare, iti recomand sa instalezi si aplicatia dedicata procedurii IPL, creata special de catre Braun, Braun Silk Expert, disponibila pentru telefoanele smart cu Android si Ios. Acest aparat de epilare IPL poate fi folosit de ambele sexe, atat de barbati cat si de femei, pentru a indeparta firele de par inestetice, principiul de functionare fiind acelasi.

      Designul compact si greutatea redusa face ca acesta sa poata fi utilizat cu usurinta de oricine si inclus in bagajul de calatorie fara a ocupa un spatiu foarte mare. Chiar pachetul comandat cuprinde o borseta din piele ecologica unde se vor regasi aparatul cat si accesoriile, pastrate in deplina siguranta. In functie de culoarea parului si a tenului, numarul de sedinte pe care trebuie sa le parcurgi pentru indepartarea firelor de par poate varia. Aparatul este mai putin eficient pentru parul blond aprins, roscat, gri sau alb unde cantitatea de melanina este scazuta si nu se absoarbe lumina intensa generata de epilator. Cel mai bine iti poti face o idee privind eficienta acestuia daca urmaresti atenta urmatoarea diagrama de performanta:

     Senzorul Skin Pro 2.0 citeste continuu nuanta pielii de 80 de ori pe secunda si ajusteaza automat nivelul de intensitate al luminii pentru a asigura echilibrul perfect intre rezultate rapide si o epilare confortabila. Acesta sa poate folosi fara probleme pe fata, pe toata suprafata corpului iar cu accesoriul pentru precizie inclus in pachet se descurca excelent si in zonele mai sensibile, precum zona inghinala. In functie de lumina senzorului lateral poti stii cu exactitate nivelul de intensitate aplicat al luminii IPL. Aceasta caracteristica detecteaza in mod automat tonalitatea de culoare a pielii si adapteaza acest nivel de intensitate in mod automat pentru a experimenta un nivel de aplicabilitate al IPL-ului caracteristic pielii tale.

     Principiul de actiune este urmatorul: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii, in cazul nostru radacina firului de par. Tehnica IPL poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare progresiv definitiva). Cu cat firul de par este mai inchis la culare, cu atat procesul este mai eficient. Nu toate firele de par sunt insa distruse in acelasi timp. Lumina pulsata actioneaza numai pe acele fire de par care se gasesc in faza de crestere. Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen) dar nu poate fi distrus decit in anagen, care este faza de crestere activa. Pe masura ce se realizeaza mai multe sedinte, un numar din ce in ce mai mare de fire este distrus. In final, un procent de 80% pana la 90% din acestea sunt distruse definitiv. Durata sedintei depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (fata, axila) nu dureaza mai mult de 5 -10 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la 1 – 2 ore. Sedintele vor fi efectuate la un interval de 5 – 8 saptamani, in functie de zona epilata (firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite ale corpului). In urma primei sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada (timp de 1-2 saptamani) fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare. Dupa caderea parului va urma o perioada de lipsa de par de citeva saptamini, pana cand incep sa creasca noile fire de par care la momentul tratamentului nu erau in faza de crestere activa. In momentul in care se inmultesc suficient, dupa cca. 6-8 saptamini de la sedinta de epilare anterioara, se va efectua o noua sedinta.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 Senzor automat & continuu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, Trusa de voiaj, Aparat de ras Venus, Alb/Auriu

 

    Trebue precizat ca rezultatele nu sunt imediate, iar rezultatele individuale difera de la o persoana la alta persoana. Majoritatea utilizatorilor vor începe sa observe rezultatele la 1 saptamana sau 2 saptamani de la iniţierea tratamentului. În acest timp, este posibil sa aveti impresia ca parul inca creste, insa, de fapt, acesta este împins în afara. Folosind epilatorul cu lumina intens pulsata Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 sunt necesare pana la 3 sedinte astfel incat durata intregului tratament se poate intinde pe o perioada de jumatate de an, sau mai mult pentru persoanele cu nuante de piele mai închise la culoare. Cele mai bune rezultate se obtin  cu acest aparat daca firul de par este mai inchis la culoare si mai gros si pielea cat mai alba. Lumina pulsata sau lumina laserului trebuie sa fie absorbita cat mai putin la trecerea prin piele (de aceea este important ca aceasta sa fie cat mai alb posibila), dar trebuie sa se absoarba cat mai mult in radacina parului, de catre melanina (pigmentul) continut in acesta, pentru a-l putea incalzi pana la dezactivare. Lumina pulsata  poate fi utilizata cu succes in orice combinatie de culori ale pielii si parului – mai putin pentru parul alb.

     Epilarea cu ceara este interzisa pe toata perioada sedintelor de foto-epilare. Intre sedinte se va folosi doar rasul sau tunsul. Pielea ar trebui sa fie cat mai alba cu putinta, deci expunerea la soare – bronzatul – trebuie evitate incepind cu 30-45 zile inainte de tratament, precum si pe toata perioada tratamentului. Daca tratamentul implica zone expuse la soare in mod curent – fata, gambe etc. este recomandata folosirea unei creme protectoare cu factor de protectie cat mai ridicat. Dupa ce am prezentat pe scurt aceste indicatii ale tratamentului de indepartare a surplusului de par am sa prezint acest aparat de top care nu o sa va dezamageasca dupa folosirea lui. Pentru picioare durata de epilare recomandata este de 20 minute, in zona bikinilor se recomanda o folosire de maxim 5 minute, pentru brate 8 minute iar la axile 3 minute. 

        Aparatul emite un impuls luminos foarte intens care apoi este absorbit de diferite structuri ale pielii radacina si fir de par, procedeu care daca este urmat 7-8 sedinte la interval de 1 saptamana duce la caderea in timp a parului inestetic. Efectul este unul de lunga durata si da rezultate cu atat mai bune daca firul de par este inchis la culoare, de regula negru. Poti selecta si un nivel de intensitate al luminii potrivit pentru pielea ta, in cazul de sensibilitate la nivelul pielii recomand sa folosesti treapta 1 pe care o poti varia pana la o valoare maxima la treapta 10. Cele 10 nivele de intensitate asigura adaptarea luminii la nuanta pielii. Eficacitatea epilarii prin tehnologia IPL depinde de tipul si culoarea pielii si a parului. Detectorul de culoare a pielii blocheaza impulsul luminos atunci cand pielea este prea inchisa la culoare. Aparatul poate fi folosit fara oprire, fara a depinde de autonomia din baterie, acesta beneficiind de o alimentare directa la priza.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124, SensoAdapt™, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, corp si fata, cap de precizie, aparat de ras Venus, Trusa de calatorie, Alb/Auriu

 

        Flash-ul luminos cuprinde o zona suficient de mare astfel incat un epilat complet sa nu dureze mai mult de20 de minute, in functie de priceperea fiecaruia. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz are o capacitate maxima de 400.000 impulsuri de lumina. Cele doua setari pentru piele sensibila reduc nivelul de energie pentru tratarea zonelor sensibile. Dispozitivul poate fi folosit in siguranta chiar si pe fata.

        Epilatorul Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. In toata aceasta perioada de folosire, medicii recomanda sa nu expui zonele tratate la soare. Alimentarea sa se face doar la retea, aparatul nefiind functional pe baterie. In pachetul promo comandat, primesti pe langa aparatul Braun Silk-expert PRO 5 PL5054, un incarcator, iar ca bonus soseste si un aparat de ras Gillette Venus. Te bucuri de confort si siguranta unui epilat eficient care nu doare si elimina cu succes firele de par nedorite.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5054 Senzor automat & continuu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, Trusa de voiaj, Aparat de ras Venus, Alb/Auriu