Scaun gaming Kring Bleach, rotativ, foarte comod si usor de asamblat

     Unul dintre cele mai atractive oferte pe care le gasim zilele acestea in magazine online in sectiunea de gaming, este scaunul Kring Bleach, model rotativ, ideal pentru pasionatii de gaming si nu numai. In general astfel de scaune sunt de-a dreptul mai scumpe si ca cele obisnuite, dar in cazul de fata avem de-a face cu o exceptie, Kring Bleach fiind destul de accesibil. Jocurile video cum sunt de regula destul de captivante, ne rapesc mai mult timp in fata calculatorului iar o pozitie neconforma ne poate afecta astfel sanatatea. De aceea e bine sa te asiguri ca ti-ai ales un scaun dedicat domeniului in care activezi, de data aceasta, cel al gaming-ului. Te bucuri de jocurile prefarate intr-o postura relaxata, un scaun care de acum te va face sa nu mai simti presiunea durerii de spate oferind tot confortul de care ai nevoie. Iar in functie de preferinte, acest scaun poate fi achizitionat in culori variate, dupa preferinte in varianta Negru/Alb, Negru/Rosu si Negru/Albastru.

Scaun gaming Kring Bleach, rotativ, inaltime ajustabila, PU, Negru/Alb

     Sezutul este prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Bleach are un design unic, format ce lasa o senzatie placuta la utilizare. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Scaunul Kring este un scaun de gaming care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Dimensiunile exacte ale acestui scaun sunt conform cu urmatoarele date:

Dimensiuni scaun: 47 x 47 x 89-101 cm

A picture containing text, indoor

Description automatically generated

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 10 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. E moale, confortabil, intradevar spatarul nu e foarte inalt si nu se lasa pe spate dar este suficient de bun ca achizitie daca doresti sa te incadrezi intr-un buget accesibil.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Bleach este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun gaming Kring Bleach, rotativ, inaltime ajustabila, PU, Negru/Alb

Lasă un comentariu