Dormitor tineret Irim Iuvenis, pret, specficatii design (review)

      Camera adolescentilor trebuie sa poarte semnatura proprie a personalitatii lor, sa fie practica, atractiva si sa ofere suficient spatiu pentru a putea convietui acolo si a oferi o deplasare facila. Nu este un task simplu dar cu putina imaginatie si efort in gasirea pieselor adecvate spatiului, poti crea un loc in care tanarul sa ii faca placere sa locuiasca acolo. Dormitorul unui adolescent inseamna mai mult decat un simplu spatiu destinat somnului, este nevoie de birou, pentru ca tanarul se afla in etapa vietii de invatare pt scoala sau facultate. In acelasi timp este nevoie de spatiu pentru haine, deoarece nu de multe ori stim ca tinerii sunt pasionati de vestimentatie la aceasta varsta. Patul trebuie sa fie unul cat mai confortabil, spatios, dar nu foarte mare, pentru a oferi suficient loc pentru deplasare in camera. Irim Iuvenis este unul din exemplele cele mai buna daca ai de gand sa amenajezi dormitorul unui adolescent astfel incat acesta sa poarte semnatura unui spatiu functional, modern si practic. Compus din pat, noptiera dulap si birou, acesta inglobeaza cele mai importante piese necesare unui tanar adolescent. Imi place cum e organizat, existand numeroase optiuni de depozitare in locatii de dimensiuni mai mari sau mai mici, in zona patului a biroului si a noptierei. 

Dormitor tineret Irim Iuvenis, Pat 90x200, Noptiera, Birou, Dulap, culoare Sonoma/Alb

     Camera adolescentului este, in acelasi timp, birou de lucru, depozitar al secretelor, locul unde primeste vizitele prietenilor si, nu in ultimul rand, singurul spatiu unde se poate refugia atunci cand se simte coplesit de lumea plina de reguli si cerinte a adultilor. Tocmai de aceea dorinta sa este de a avea un spatiu cat mai confortabil in care sa se simta in siguranta atunci cand doreste sa stea departe de alti factori externi care ii pot tulbura aceasta liniste. Dulapul va juca in rol important in vederea depozitarii de haine, varsta la care stim ca moda si tendintele actuale au un rol important in felul in care prietenii te judeca. Sa fi cool este important la aceasta varsta, asa ca hainele vor fi multe si vor trece printr-un proces de schimbare mai des, iar astfel adolescentul are nevoie de suficient spatiu pentru acest lucru. 

    Patul central este unul solid, avand un cadru din lemn ce face fata cu brio energiei adolescentului care va trebui sa se odihneasca bine pentru a performa la scoala, in fiecare zi. Patul nu este livrat cu saltele, deci pentru acest beneficiu va trebui sa le cumparati separat, la fel si somiera. Comoda va juca un rol important deoarece este locul unde de cele mai multe ori adolescentul isi va aseza telefonul, cartea de citit inainte de somn. Este important sa existe si astfel de spatiu care sa se regaseasca in apropierea patului.

Ansamblu cuprinde urmatoarele 4 elemente:

  • Pat 942 x 204, 2 x 80 cm cu 2 sertare.
  • Dulap 4 usi, 140 x 52 x 200 cm, 1 spatiu cu 4 polite, iar cel de-al doilea cu  bara de haine si raft in zona de jos si 2 sertare.
  • Birou 120 x 60 x 75 cm;
  • Comoda   40 x 40 x 80 cm;

Dormitor tineret Irim Iuvenis, Pat 90x200, Noptiera, Birou, Dulap, culoare Sonoma/Alb

   Biroul nu poate lipsi deoarece este locul unde acesta va invata sau isi va face temele. Este de luat in considerare ca tot aici va fi locul unde isi va folosi laptopul pentru a explora lumea din pespectiva online. Daca stai sa te gandesti putin, poate ca biroul voluminos nu ii este neaparat necesar, mai ales daca prefera sa-si faca temele in pat. Alternativele trebuiesc privite de la caz la caz, dar oricum ne-am gandi, un birou este un necesar in camera oricarui tanar. 

   Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare. Prin urmare, consider ca daca ai bifat toate cele disuctate mai sus, te-ai consultat cu cel care va locui in camera, ai calculat dimensiunile si modul de distribuire al lucrurilor, consider ca mobilierul Irim Iuvenis poate fi considerat o investitie care se merita. Decorul unei camere de tineret este unul de tranzitie, nici copilaresc, nici matur, ci supus unui flux constant de noi idei si preferinte, uneori contradictorii. Cu toate acestea, amenajarea unor camere de adolescenti poate fi un bun prilej de distractie dar si de implicare parinti si tineri.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

 

Dormitor tineret Irim Iuvenis, Pat 90x200, Noptiera, Birou, Dulap, culoare Sonoma/Alb

Lasă un comentariu