Dulap Kring Torro, spatios si elegant, perfect pentru zona de dressing

      Kring Torro este un dulap perfect pentru a asigura ordinea in casa ta. Nu e cazul sa te lasi pe o ureche, mai ales atunci cand ai oportunitatea aceasta de a cumpara un dulap accesibil dar si destul de spatios. Doua usi culisante montate pe suport de tip sina asigura accesul facil la interior, acolo unde se afla toata inspiratia vestimentara de care ai nevoie pentru a te imbraca de sus pana jos. Construit dupa tipatul retro, acest dulap pot spune ca adauga o nota de personalitate oricarei locuinte, fiind un element de design pe care il vei admira ori de cate ori il vei vedea. 

Dulap Kring Torro ,culoare stejar/negru, 220x210x61 usi culisante

     Dupa cum se poate observa, in partea de sus se regasesc 2 zone de depozitare cu rafturi unde poti aseza cu usurinta lucrurile de casa, ploverele, pe diverse categorii, sau jeansi frumos impaturiti. Pentru hainele mai groase din categorie paltoane, geci sau camasi, in partea de jos se regaseste un spatiu optim, unde le vei putea aseza frumos pe umeras. Sifonierul beneficiaza de doua usi cu deschidere stanga dreapta cu deschidere pe sina. Dulapul cu 2 usi glisante este dotat cu numeroase rafturi in partea de sus si bara pentru haine. Constructie sa este una din PAL in doua culori. Nu exista spatiu care sa comunice cu restul compartimentelor din stanga. 

    Plus este un dulap inalt, ideal pentru camerele inalte si spatiile care nu sunt atat de generoase ca dimensiune, putand fi pozitionat atat pe hol sau in una din camerele de dormit. Odata comandat acesta vine in proportie de 90 % asamblat, nemaifiind nevoie de cine stie ce cunostiinte ingineresti, singura problema fiind cum il vei urca pe componente pana sus la tine la apartament. Spatiile de la interior sunt generoase si corect partitionate incat sa poti lua in calcul depozitarea lucrurilor mai voluminoase.

     Culoarea sa stefaj/negru il recomanda ca fiind o solutie echilibrata din punct de vedere cromatic pentru casele de tip open space, materialele folosite in constructia sa fiind PAL lacuit pe toata suprafata sa. Odata montat pe pozitie, este confortabil sa il folosesti, toate rafturile fiind plasate la semi inaltime astfel incat o persoana de 1.60 – 1.70 m sa ajunga cu usurinta la inaltime. In dimensiuni acesta masoara 210,5 cm inaltime, 61,2 cm latime si 220,1 cm lungime, avand o greutate de 104 Kg. Dulapul Kring Torro este unul din modelele cele mai populare, pentru ca se potriveste de minune in dormitoarele nici prea mici, dar nici prea mari. Culoarea difera in functie de model, astfel poti alege intre 3 nuante, mai deschise sau mai inchise: nuc, sonoma sau stejar.

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Dulap Kring Torro ,culoare stejar/negru, 220x210x61 usi culisante

Lasă un comentariu