Frigider minibar RETRO Midea MDRD86SLF01, pret, pareri

     Midea MDRD86SLF01 este unul dintre cele mai ieftine dispozitive frigorifice, un model care se preteaza excelent pentru cei care vor sa investeasca in dotarea unei unitati de cazare cu frigidere. Deasemenea il vad o investitie foarte buna pentru casele de vacanta, acolo unde te retragi in zilele libere sau in weekend alaturi de persoanele dragi. In general construit pentru zona de bar, la interior vor putea intra si alte alimente, toate de dimensiuni nu foarte mari. Designul este unul specific retro, incorporand elemente care par sa il duca inapoi in timp, avand tehologii de racire actuale. Culoarea negru mat este una foarte interesanta, mai rar intalnita in cazul aparatelor frigorifice de mici dimensiuni, ce ii da o nota de eleganta aparte acestui aparat de racire. 

       Din punct de vedere al designului, aparatul frigorific iese in evidenta printr-o forma compacta, in format cubic, capacitatea sa maxima fiind de doar 48 de litri. Minibarul Midea MDRD86SLF01 face parte din clasa de eficienta energetica F, astfel incat consumul acestuia este unul foarte mic. Spatiu de la interior nu este unul foarte generos, dar suficient pentru o camera de hotel sau o locatie de suprafata mai mica. Specificul de design este unul Retro, iar acest lucru este evident marcat vizual de manerul de tip clanta, la fel si renuntarea la orice fel de element care sa indice parametrii de functionare prin semnalizare luminoasa LED.

       La interior se regasesc doua incinte, una pentru zona de frigider iar in partea superioara si un compartiment mai mic pentru congelator. Usa care inchide incinta are pozitionati doi suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Sistemul de control al temperaturii este unul mecanic, ce permite reglarea termica de la interior prin intermediul unui termostat.

Frigider minibar RETRO Midea MDRD86SLF01, 47l, Clasa F, H 50 cm, Alb

     Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita. Cei de la Midea au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice F. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 100 kWh/anual. Aceasta noua clasa de energie a minibarului Star-Light este echivalentacu vechea clasa de energie A+, potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul Uniunii Europene.

Frigider minibar RETRO Midea MDRD86SLF01, 47l, Clasa F, H 50 cm, Alb

    Avand un nivel de zgomot de 41dB si vibratii reduse, minibarul Midea este suficient de silentioas pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al caminului tau.

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport efectuat rapid daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider minibar RETRO Midea MDRD86SLF01, 47l, Clasa F, H 50 cm, Alb

Lasă un comentariu