Divan Kring Carolina, pret, specificatii design (review)

   Paturile tip divan sunt apreciate peste tot deoarece te ajuta prin natura designului sa obtii o mai buna optimizare a spatiului disponibil fara a renunta la confort. Constructia unui astfel de pat are in componenta o baza conceputa sa ofere spatii pentru depozitare, peste care se adauga o saltea potrivita. Avantajul unui astfel de pat este acela ca nu mai trebuie sa cumperi patul si salteaua separat, ceea ce ar fi insemnat un cost mult mai mare. Baza realizata din material lemnos este tapitata in culorile specifice saltelei, fiind inaltata pentru a oferi o pozitie cat mai confortabila in pat. Kring Carolina este un pat divan foarte bine fact, avand o saltea ferma, dar care poate fi ajustata pentru a fi mai moale prin atasarea suplimentara a unui topper. Nu este usor de manevrat fiind destul de greu, dar recomandat pentru folosire in cazul in care nu dispui de suficient spatiu in dormitor. 

Divan Kring Carolina, 90x200, include spatiu depozitare, culoare gri

    Patul propriu-zis va ocupa mai puțin spațiu decât un cadru de pat separat cu saltea de aceeași dimensiune. Acest lucru se datorează faptului că patul se află deasupra bazei, spre deosebire de interiorul unui cadru, acești câțiva centimetri pot face o mare diferență într-o cameră mai mică. Este tapitat integral in doua culori, cu un velur de inalta calitate, care ii confera o nota de eleganta si bun gust. In plus, materialul tapiteriei are un grad redus de absorbtie a lichidelor si este certificat OekoTex® Standard 100, ceea ce inseamna ca in tesatura produsului nu sunt prezente substante chimice sau substante nocive pentru organism.

Divan Kring Carolina, 90x200, include spatiu depozitare, culoare gri

    Patul arata foarte bine ca design, este compact,  avand in componenta mai multe balamale pe o parte si de alta pentru a ridica aceasta saltea si a avea acces la spatiul de depozitare aflat undeva la interiorul sau. Este o optiune interesanta si comoda ce se preteaza excelent pentru spatii restranse sau camere mai mici. In plus salteaua din doua, vine standard in dotarea patului, ceea ce e un mare avantaj. Exista doua variante de dimensiuni, modelul curent fiind disponibil in varianta de 90 x 200 cm si de 120 x 200 cm. 

Divan Kring Carolina, 90x200, include spatiu depozitare, culoare gri

    Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Un mic dezavantaj ar putea insemna lipsa unui spatiu de depozitare la interior dar poti rezolva si aceasta problema cu un dulap suplimentar in imediata apropiere a acestuia. Kring Carolina este un pat confortabil ce nu presupune un efor atunci cand vrei sa te urci sau sa cobori din pat. Inaltimea patului este de aproximativ 45 de cm, ceea ce inseamna ca atunci cand vei sta pe pat, pe una dintre laterale, la atingerea podelei genunchii vor fi perfect indoiti. Compartimentul pentru lenjeria de pat extensibil permite depozitarea comoda a plapumelor, pernelor si paturilor. In acelasi timp suprafata mare de depozitare a acestuia, lasa loc si altor elemente de vestimentatie pe care doresti sa le folosesti pe timp de noapte. Iar in cazul in care aceasta culoare nu este pe placut tau, exista si o varianta mai deschisa la culoare a aceluiasi mobilier, pe alb.

     Pretul indicat de achizitie al acestui model reflecta calitatea produsului in sine, un model rezistenta dar si aspectos, ce se potriveste cu imaginea de ansamblu a oricarei camere de dormit. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Kring Carolina la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Divan Kring Carolina, 90x200, include spatiu depozitare, culoare gri