Cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA, pret, pareri

   Pentru o abordare moderna, dar si calitativa, vedem ca prinde la public tot mai mult acest concept al bailor de tip freestanding. Si pentru ca ne place sa fim la punct cu tot ce e nou in materie de design sau tendinte, alegerea modelului Freestanding pe colt 1700 HUIDA avand o pozitionare colt stanga, poate fi o solutie inteligenta dar si placuta ca design, pe care o recomandam. Pentru ca baile de la bloc nu ofera spatiu suficient de mare, fiind adesea atribuit un spatiu in jur de 4-5 mp, 6mp in cel mai fericit caz, trebuie sa ne gandim la o abordare noua care sa nu ocupe foarte mult spatiu din cel putin disponibil util. O astfel de cada, cu suprafete rotunjite, poate fi considerata o piesa centrala a designului baii tale, alaturi de care sa alaturi si alte obiecte de uz indispensabil din jurul ei. Ideea generala inc azul unei bai de tipul „freestanding” este ca nu nevoie de suport suplimentar pentru instalare, aceste bai fiind de sine statatoare, mai usor de instalat si mai placute din punct de vedere al designului. Cazile freestanding sunt mai luxoase si reprezinta un element de design in aceeasi masura in care sunt un obiect de necesitate.

Cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA Pozitionare Colt Stanga

Constructie cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA

   Constructia este constituita din material acryl termoizolant, pe toata suprafata sa, ce masoara 80 cm latime, 60 cm inaltime si 170 cm lungime. Materialul acrilic este metacriliat de polimer, iar partea din spate adopta rasina ca material de legatura, fibra de sticla si umplutura anorganica ca material armat prin tehnologia de prelucrare a compozitului din fibra de sticla. Acest material ofera avantajul de a avea o greutate redusa, rigiditate sporita, izolare fonica sporita si rezistenta foarte buna la zgarieturi sau socuri tehnice. Sistemul ciclic de izolare termica mentine constanta temperatura cazii pentru a evita disconfortul pielii datorita unei raciri accentuate sau a supraincalzirii necorespunzatoare. Structura inovatoare de drenare completa a apei ofera o intretinere mai usoara datorita unghiului de 360 de grade ce o face sa fie usor de curatat. 

Cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA Pozitionare Colt Stanga

   Cada freestanding pe colt 1700 HUIDA ofera un stil aparte fiind un obiect care se va incadra perfect intr-o baie luxoasa si eleganta. Inainte de achizitie, asigura-te de spatiu de care dispui, fa masuratorile care se cuvin, ca in final sa iei decizia care trebuie. Deasemenea la instalarea cazii feestanding, iti recomand sa alegi un meserial specializat pe astfel de instalari, pentru a fi sigur de rezultatul final si sa eviti improvizatia. Dimensiunile cazii freestanding si a montajului, pot fi studiate conform cu fisa tehnica urmatoare:

Cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA Pozitionare Colt Stanga

De ce recomanda expertii cazile freestanding?

   Expertii recomanda aceste bai freestanding ca fiind solutia de viitor care pe langa partea functionala, acorda o atentie sporita si spatiului din jur, prin designul oferit. O baie ce foloseste o astfel de cada, este mai moderna, mai primitoare si incurajeaza astfel afisarea ca spatiu ce poate fi promovat chiar si in randul prietenilor ca parte din locuinta, zona care pana acum era trecuta cu vederea a fi o locatie intima. Te relaxezi si astfel te bucuri de placerea unei bai fierbinti intr-un decor inedit, oferit de acest model, freestanding pe colt 1700 HUIDA. Cada este suficient de inalta dar si lunga, incat poti aplica sesiuni de ralaxare alaturi de un pahar de sampanie si un stop de material spumant care sa creeze un strat consistent de spuma la suprafata. Acest tip de moment te va ajuta sa elimini gandurile negative pentru ca apoi sa iti induca o stare de bine pe tot parcursul serii.

    Alegerea unei cazi de tipul freestanding tine si de nevoia prin care doresti sa aduci noutate in casa ta si a stilului pe care sa il abordezi pentru amenajarea baii tale. Acest model se bucura de o atentie deosebita din partea clientilor care deja au achizitionat-o, acestia fiind total multumiti de calitatea materialelor implicate dar si formatul inedit. Dacă optezi pentru aceasta cada freestanding, profita de fiecare ocazie pentru a o folosi.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o cada de baie freestanding cu un design indraznet la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport efectuat rapid daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cada de Baie Freestanding pe colt 1700 HUIDA Pozitionare Colt Stanga