Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300, pret, pareri

     Noua serie 4 de la Bosh aduce un nume nou  de pe lista aspiratoarelor pe care le poti folosi cu nadejde in curatarea casei tale, model Bosch BGC21X300. Este important sa stii ca te poti baza pe un dispozitiv care inspira incredere prin natura performantelor etalate. All black, aspiratorul fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300 este un produs finit made in Germany, ce include materiale de calitate finisate in cele mai mici detalii, pentru a fi placut in utilizare dar si eficient. Constructia aparatului de aspirare Bosh respecta cutuma germana, acest aparat beneficiind de o garantie de functionare de pana la 10 ani, exclusiva pentru motorul sau. In plus datorita unui sistem de filtrare avansat, chiar si cele mai mici particule de praf sunt captate la interior in siguranta.In plus sa nu uitam de numeroasele accesorii pe care le poti utiliza impreuna cu acesta. 

Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300, Tehnologie Power AirCycle, filtru HEPA 13, 2 litri, 550 W, 10 ani garantie motor, consum anual de energie: 25.8 kWh/an, Negru

    Bosch BGC21X300 pastreaza dimensiunile unui dispozitiv compact, ceea ce il face usor de utilizat, pe suprafete mari sau mai restranse. Murdaria este aspirata eficient de pe surafete si apoi inmagazinata in compatimentul colector propriu. Aspiratorul are o greutate relativ usoara, de aproximativ 6,2 kg, pentru a oferi sesiuni de aspirare fara efort. Spatiul de depozitare a murdariei vine intr-un format transparent, astfel ca iti va fi usor sa apreciezi atunci cand e nevoie de o golire. Lungimea tubului din inox poate fi ajustata pe inaltimea persoane care il foloseste, oferind astfel confort in manevrare. Cele doua roti laterale fac posibila deplasarea acestuia pe orice suprafata fara a lasa urme de zgarieturi, rotile fiind moi cauciucate.

Bosch BGC21X300 este garantia unei utilizari de lunga perioada, toate piesele incluse in procesul de productie sunt unele de calitatea foarte buna, dovada fiind chiar oferta de garantie 10 ani pentru motorul inclus. Motorul este unul original, made in Germany, ceea ce sigur isi sporeste calitatea si eficienta. Restul corpului de aspirare este aproape la fel de bine sustinut de materiale calitative, constructia fiind una inspirata din concepte noi, asa cum sunt cele prezenta in targurile de profil. Indiferent de suprafata, performantele la aspirare pentru Bosch BGC21X300 nu sunt alterate, acest aspirator fiind capabil sa dezvolte aceeasi putere si eficienta fie ca este utilizat pentru podele sau covoare. Curătarea temeinică a întregii locuințe necesită aparate puternice. QuattroPower System asigură rezultate excelente de curățare. Spatiul de depozitare deseuri beneficiaza de un sistem inteligent ce permite separarea prafului pentru rezultate de curatare in profunzime si o intretinere usoara a aspiratorului. Acest lucru este posibil prin impunerea de filtre atat la intrare cat si la iesire, astfel ca praful odata retinut nu mai este refulat la exterior. Suflul de aer este trecut prin 3 bariere de filtrare ce permit indepartarea particulelor fine de praf, mai putin vizibile cu ochiul liber. Acest sistem de filtrare actioneaza si ca unealta antibacteriana eliminand pana la 99,99 % din particulele fine de praf, fiind o optiune ideala pentru persoanele care sufera de alergii.

15172822_IC-BO-Cylinder_PowerAirCycleTechnology_1600x900.webp (800×450)

    Puterea de aspirare poate fi reglata din potentiometru astfel incat sa aparatul sa raspunda nevoilor curente si sa nu aspire cu totul covorul si alte lucruri de prin casa. Derulatorul cablului electric este automatizat, se intinde pana la o distanta de cativa metri iar impreuna cu furtunul si tija metalica ofera o arie de acoperire destul de mare (pana la 10 metri). Conceptul Power AiCycle foloseste principiul ventilarii intensive la interior, murdaria fiind preluata de un curent puternic de aer care intra si iese rapid din zona de filtrare. Este un concept specific Bosh, care permite obtinerea unei energii suplimentare de miscare al aerului, cel care atrage si premia murdaria de pe suprafete. Astfel cu un consum minim de energie, aspiratorul experimenteaza o putere ridicata de aspirare si eficienta indelungata. Variatorul de putere prezent in zona panoului de comanda te va ajuta sa ajustezi puterea de aspirare in conformitate cu dorintele proprii.

Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300, Tehnologie Power AirCycle, filtru HEPA 13, 2 litri, 550 W, 10 ani garantie motor, consum anual de energie: 25.8 kWh/an, Negru

    Ce imi mai place la acesta este faptul ca este destul de silentios in comparatie cu alte modele. Astfel in timpul operatiunii de aspirare, zgomotul maxim atins la putere maxima de aspirare va fi de aproximativ 76 dB. Accesorizarea sa este una foarte buna, aparatul primeste in dotare un set de perii de dimensiuni variate, care te pot ajuta sa strabati toate zonele de acoperit din casa, pe suprafete uscate. Aspiratorul poate fi pastrat in pozitie verticala, ceea ce permite revendicarea unui spatiu necesar util mai mic. 

Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300, Tehnologie Power AirCycle, filtru HEPA 13, 2 litri, 550 W, 10 ani garantie motor, consum anual de energie: 25.8 kWh/an, Negru

      Praful colectat la interor este pastrat in siguranta si filtrat prin intermediul filtrului lavabil UltraAllergy, ce atrage la interior particulele fine de praf inclusiv pe cele cauzatoare de alergeni. Prezenta acestuia este o garantie in plus ca intreg procesul de aspirare este unul sigur iar in timpul folosirii aparatului nu risti sa imprastii si mai mult praf in mediul de locuinta. Acest filtru este usor de inlocuit, fiind un consumabil care se regaseste in toate magazinele de profil, online. Motorul puternic exercita o putere medie de 550 W, suficient cat sa compenseze unei puteri de aspirare bune. Daca nu esti atent si setezi o treapta mult prea ridicata a puterii, vei observa cu aspiratorul este capabil sa ridice covorul in sus. Recipientul de colectare murdarie insumeaza 2 litri. Puterea de aspirare poate fi setata in 5 niveluri in functie de suprafata aspirata prin intermediul unui selector rotativ aflat in partea superioara.

    Lungimea tubului de aspirare poate fi ajustat pentru a oferi un raport corect in functie de inaltimea persoane care il foloseste. Deasemenea permite reglarea suprafetei de acoperire prin delucrarea cablului de alimentare. Accesoriile combina toate nevoile generale pentru un astfel de dispozitiv. Intalnim perie cu cap lung, cap scurt, perie parchet sau duza pentru tapiterie. 

    Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa se scoata recipientul de colectare praf, sa se  deschida capacul prin rasucire pentru a arunca continutul. Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un comutator de sarcina motor. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Capul de aspirare de inalta eficienta se combina perfect cu greutatea redusa a produsului pentru a obtine un aspirator usor de folosit si de manevrat.

17797420_HC-BO-Cylinder-GX21-DoubleFiltration_1600x900.webp (800×450)

 

  Clasa emisiilor de praf ale modelului Bosch BGC21X300 se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 76 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Bosch BGC21X300 cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Este un aparat pe care il transporti cu usurinta atunci cand asipri prin locuinta, acesta fiind dotat cu doua roti din cauciuc ce il ajuta sa se miste in urma ta, fata a lasa urme pe parchet. Este un aparat revolutionar, eficient si cel mai important accesibil ca pret, ce il recomand tuturor.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X300, Tehnologie Power AirCycle, filtru HEPA 13, 2 litri, 550 W, 10 ani garantie motor, consum anual de energie: 25.8 kWh/an, Negru