Set dormitor tineret Irim Vlady, pret, specificatii design

   Camera celui mic necesita un mobilier adecvat care sa includa in mod strategic piese de mobilier adecvate varstei acestuia. Aceste piese pot fi personalizate astfel incat sa ofere facilitati multiple care corespund cu nevoile celui mic. Pe langa piesa centrala, patul, poti lua in considerare utilizarea mai multor spatii pentru depozitare haine, comode si chiar a unui birou ca spatiu de lucru. O idee excelenta pentru mobilarea camerei celui mici este acest mobilier dormitor tineret Irim Vlady. Este ideal pentru un dormitor de dimensiuni mai mici, piesele de mobilier incluse fiind usor de integrat intr-un spatiu de dormitor la bloc. Este inportant sa pastram un spatiu aerisit, in care sa avem suficient loc de miscare, un detaliu important mai ales in cazul celor mici care abunda in energie. 

Set dormitor tineret Irim Vlady, Pat 204x96x161 cm, 2 paturi 90x200, comoda 70x43x75 cm, consola, Sonoma

   Camera copilului este un univers in care el trebuie sa se simta in siguranta, un loc in care sa isi consolideze evolutia si astrel trebuie tratat cu seriozitate tipul de mobilier pe care trebuie sa il alegem. Stilul mobilierului pentru dormitor din camera celui mic trebuie sa tina cont si de varsta, sex sau hobby-urile si activitatile la care participa zilnic. Spre exemplu daca face scoala online, trebuie sa ne adaptam cu un spatiu luminos, un birou pe masura dar si spatii pentru depozitare adiacente unde sa isi pastreze hainele si rechizitele. Patul trebuie sa fie unul confortabil si sa aiba in masura cateva elemente de siguranta. Atunci cand sunt 2 copii un pat suprapus este intotdeauna o alegere inteleapta. Trebuie sa iei in calcul o planificare buna a pieselor de mobilier din prima si sa le adaptezi la dimensiunea camerei astfel incat sa ai o compartimentare corecta a spatiului. În cazul în care vorbim de o cameră comună pentru doi frați sau chiar mai mulți copii, soluția optimă constă în alegerea unor paturi suprapuse cu dimensiuni de 90-200 cm,  cu scări, cu trepte, cu bare laterale pentru siguranță, amplasate lângă perete, pentru a economisi spațiu.

  Setul dormitor tineret Irim Vlady reprezinta o alegere interesanta pentru spatiu de dormitor unde doi copii pot imparti acelasi spatiu comun, eficient.

Ansamblu cuprinde urmatoarele 3 elemente:

  • Polita suspendata tip consola – dimensiune: 80 cm lungime, 20 cm adancime, 20 cm inaltime;
  • Comoda cu 4 sertare – dimensiune: 70 cm lungime, 43 cm latime, 75 cm inaltime;
  • Pat mansardat cu doua suprafete pentru dormit 90×200 cm – dimensiune: 204,2 cm lungime, 96 cm adancime, 160 cm inaltime.

    Trebuie sa fii atent la modul cum asezi fiecare piesa in parte in dormitor deoarece este recomandat ca interiorul sa beneficieze de cat mai mult de aportul luminii naturale. La fel si circulatia aerului sa nu fie obstructionata, aerul proaspat sa fie primit printr-un transfera rapid in spatiul de la interior. Sursele de lumina artificiala intensa sau in numar mare nu-si au locul aici, fiind suficient un singur corp de iluminat principal si o veioza. Spatiile pentru depozitare sa fie unele suficiente conform cu cerintele celui mic. In cazul de fata Irim Vlady ofera in acest set doar o comoda cu 4 sertare, care pentru unele familii se poate dovedi a fi neincapatoare. In acest caz un sifonier adiacent poate suplini aceasta nevoie de a avea mai  mult spatiu pentru imbracamintea celui mic. Confortul este usor de obtinut in camera copilului, atata vreme cat tii seama de adevaratele lui necesitati si nu de recomandarile revistelor.

    Patul central este unul solid, avand un cadru din lemn ce face fata cu brio energiei celui mic care se afla in plin proces de redescoperire a lumii, care de regula poate aplica si la faimosul joc, cel al saritului in pat. Patul nu este livrat cu saltele, deci pentru acest beneficiu va trebui sa le cumparati separat, la fel si somiera. 

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare. Prin urmare, consider ca daca ai bifat toate cele disuctate mai sus, te-ai consultat cu cel care va locui in camera, ai calculat dimensiunile si modul de distribuire al lucrurilor, consider ca mobilierul Irim Vlady poate fi considerat o investitie care se merita. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Set dormitor tineret Irim Vlady, Pat 204x96x161 cm, 2 paturi 90x200, comoda 70x43x75 cm, consola, Sonoma

Lasă un comentariu