Aparat vaslit ORION POWER MK200, pret, specificatii tehnice

    Aparatul de vaslit ORION POWER MK200 cu rezistenta pe aer, este un aparat fitness de uz casnic, cu care veti realiza exercitii eficiente, care intaresc musculatura intregului corp. Sistemul care intampina rezistenta este compus dintr-o camera cu aer care se incarca odata cu miscarea generata de utilizator prin „vaslire”. Cadrul este fabricat din otel si este prevazut cu scaun confortabil acoperit cu piele sintetica. Este o optiune ideala daca te-ai hotarat ca e cazul sa aduci o imbunatatire conditiei fizice si doresti sa incerci un aparat de vaslit performant. Un astfel de aparat este o optiune ideala pentru a face miscare si sport deoarece pune in miscare o gama variata de musichi sau parti ale corpului. Nu este usor, dar catoedata ce este usor nu este si eficient. Vrei sa fii eficient si ai ambitia sa iti conturezi un program de antrenament complex, atunci un astfel de aparat trebuie sa se regaseasca pe lista produselor „must have”.

  Aparatele de vaslit castiga din ce in ce mai mult ca popularitate dar asta nu ar trebui sa ne surprinda deoarece mai multi clienti au inteles in timp beneficiile pe care acestea le ofera, antrenamentul fiind unul de nivel complex ce implica anduranta si forta. Aparatul de vaslit ORION POWER MK200 este potrivit pentru un nivel incepator, mediu sau avansat, in cadrul unor exercitii destul de solicitante. Miscarea uniforma a aparatului este sustinuta de sistemul rulant cu bile ce permite o manevrare usoara, de la nivelul incepator, culminand cu cel avansat. Pentru confortul utilizatorului si sustinerea unui exercitiu de lunga durata, aparatul de vaslit ORION POWER MK200 beneficiaza de suprafete moi, rezistente la actiuni repetate ce ofera siguranta in utilizare pe tot parcursul exercitiului. 

    Aparatul arata bine din punct de vedere constructiv, este compact dar in acelasi timp solid, construit din materiale de calitate care ii va da posibilitatea sa fie utilizat pentru o perioada de timp indelungata. Are 3 puncte fixe de sprijin pe podea, nu se misca in timpul exercitiilor, lucru care iti da o oarecare siguranta atunci cand incerci sa executi exercitiile fizice cat mai corect. Deasemenea dupa fiecare antrenament aparatul poate fi pliat pentru a putea fi depozitat mai usor si sa ocupe un spatiu mai mic. Computerul de bord te va informa cu privire la progresele pe care le-a trecut in timp cu date concrete despre calorii, distanta parcursa, distanta totala si calculator.

       Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine. Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Programele de lucru pot fi ajustate astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfe incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. In cazul in care doresti sa treci la un nou nivel, poti seta si nivelul rezistentei, aparatul dispunand de mai multe trepte de rezistenta pe baza de aer ce pot fi selectare de utilizator. Sistemul de tractiune cuprinde un dispozitiv cu inductie magnetica ce masoara radiar forta de executie pe care trebuie sa o impuna utilizatorul pentru nivelul de rezistenta selectat. Se spune ca canotajul este sportul cel mai complex din punct de vedere al miscarii, iar un aparat de vaslire de tip fitness este corespondentul cel mai apropiat daca privim din perspectiva unei solutii tehnice pentru acasa. 

    Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Dispune de centură cu cardio-frecvenţmetru pentru măsurarea frecvenţei cardiace. Gradul de dificultate al fiecarui exercitiu se seteaza manual.

Aparat vaslit ORION POWER MK200, rezistenta pe aer, greutate maxima utilizator 100kg

   Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara 21,3 x 51 x 94 cm, cu o greutate totala de 30,8 Kg. Partea buna este ca dupa fiecare exercitiu, ORION POWER MK200 se poate strange pentru a ocupa astfel un spatiu mai mic in locuinta proprie.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Aparat vaslit ORION POWER MK200, rezistenta pe aer, greutate maxima utilizator 100kg