Bicicleta eliptică ORION Trax MK100, pret, specificatii tehnice

    Prin sport si miscare reusim sa eliminam cel mai bine surplusul de grasime, sa tonifiem pielea si sa crestem in masa musculara. Toate aceste lucruri sunt posibile fara a urma un program fix in salile de fitness, daca alegi bicicleta eliptica ORION Trax MK100. Exercitiul prin sport nu a fost niciodata mai eficient ca acum, deoarece cu ajutorul unei astfel de biciclete eliptice pui in miscare tot corpul, lucrandu-l la capacitate maxima. O bicicleta eliptica este la fel de eficienta precum orice alt model de aparat existent in cadrul unei sali de fitness. Pentru a se obtine insa rezultatele scontate, utilizatorul trebuie sa respecte un program regulat de exercitiu alaturi de o dieta care sa includa alimente cat mai fragede si e natura organica. Bineinteles, bicileta eliptica ORION Trax MK100 poate fi folosita si de catre cei care vor doar o usoara tonifiere sau sa se mentina in forma. Pentru tonifiere, antrenorii recomanda maxim 20-30 de minute de pedalare intensiva pe zi, in timp ce pentru slabire timpul necesar poate fi de pana la 40 de minute, cu o crestere treptata a intensitatii.

Bicicleta eliptică ORION Trax MK100, volanta cu sistem cu rulment dublu, greutate maxima utilizator 110 kg

    ORION Trax MK100 este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma cu grade de intensitate diferite in functie de setarile alese de utilizator. Este un aparat fitness complex ce ajusteaza gradul de dificultate al exercitiilor in functie de nivelul de experienta avut, de la incepator la avansat si expert.  Acest model de culoare alb/gri cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 920 x 280 x 540 ce are o greutate de numai 29 Kg si nu ocupa mult spatiu in locuinta ta. Deplasarea acestui aparat este o actiune facila datorita celor doua roti mobile de la unul din capete.

    Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 24 cm. Bicicleta eliptica ORION Trax MK100 include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei. Pentru un antrenament complet, al intregului corp, antrenorii recomanda cu tarie folosirea ghidoanelor mobile, chiar daca acest lucru va necesita un efort mai intens. Doar asa vom putea beneficia la maximum de tot ceea ce are de oferit o bicicleta eliptica profesionala.

     Senzorii de puls instalati in mansoanele manerelor va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. Bicicleta eliptica ORION Trax MK100 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Astfel, poate fi folosita atat de persoane care au mai practicat sportul, de nivel avansat sau expert sau cei incepatori.

      Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 8 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Pentru ca este un aparat complex si dificil, ce lucreaza intens musculatura picioarelor si a abdomenului, avem tendinta de a ne opri si a lua o pauza in momentul in care simtim ca nu mai rezistam.

    Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Pentru a se adresa cat mai multor doritori, foloseste 8 trepte de dificultate reglabile mecanic, si poate sustine pana la 110 kg de greutate. Volanta grea cu sistem cu rulment dublu, de 8 kg, ajuta la trecerea fluida intre gradele de rezistenta disponibile, reprezentand o provocare pentru utilizatori.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Verifica pret actualizat

Bicicleta eliptică ORION Trax MK100, volanta cu sistem cu rulment dublu, greutate maxima utilizator 110 kg