Pat cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green, review

    Opulance Bottle Green reprezinta o solutie completa pentru acasa pentru a mobila un dormitor cu un pat cu saltea si tablie inclusa. De regula atunci cand planuiesti sa cumperi un pat, toate acestea se cumpara separat, la fel si salteaua. Astfel ca investitia necesara este una mult mai costisitoare, daca le cumperi separat. Pat cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green iti pune toate aceste accesorii la indemana astfel incat sa beneficiezi de confort de prima data si sa nu fie nevoie sa astepti dupa fiecare item in parte sa iti fie livrat. Folosit în decorarea interioarelor, culoarea verde dă un aer elegant, șic, insă trebuie folosit cu multă înțelepciune. Asociat cu nuanțe din aceiasi tonalitate, culoarea verde dă acel aer de intelepciune și eleganță in incapere, fiind considerata una dintre culorile traditionale atunci cand dorim sa definim un spatiu deschis si aersit. Este o culoare unic generala care se regaseste din ce in ce mai des in dormitoarele noastre, fiind un element vizual placut.

Pat cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green 160x200 cm - Maison De Reve, Verde -

Pat cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green, design:

    Patul cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de verde impusa de materialul textil de la exterior contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Materialul tapitat din textila amplifica senzatia de calitate, cusaturile si imbinarile de pe fiecare piesa fiind foarte bine executate pentru o utilizare de lunga durata. Acest pat dublu are urmatoarele dimensiuni: 200 x 160 cm. Acesta are un format rabatabil ce permite la interior pastrarea lucrurilor de lenjerie, datorita lazii spatioase ce se deschide de o parte si de alta a sa. Salteaua are o structura elastica ce permite rabatarea sa cu usurinta, astfel incat sa poti accede cu usurinta in zona pentru depozitare. 

Pat cu saltea si tablie de pat Maison De Reve, Opulance Bottle Green, Tablie de pat: cadru din lemn, 160x200 cm, verde

Experienta pat Opulance Bottle Green:

    Opulance Bottle Green este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 105 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Suportul de sustinere a saltelei este inclus in pret si este realizat din balamale basculante ce permit ridicarea saltelei in cazul in care doresti sa accesezi spatiul pentru depozitare. La interior ai suficient spatiu incat sa pastrezi tot ce ai nevoie, de la perne, coverturi, paturi si plapume, chiar si pijamalele. 

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este format din conglomerate din lemn cu cant din ABS. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul tapitat Goteborg Blue la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat cu saltea si tablie de pat Opulance Bottle Green 140x200 cm - Vivre.ro