Scaun de birou ergonomic Kring Wilson, pret, pareri

    Scaunul de birou ergonomic Kring Wilson este un model confortabil, cu spatar generos, recomandat in general pentru spatiile office persoanelor ce indeplinesc functii administrative. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Este disponibil intrr-o gama variata de culori, cate una potrivita pentru gustul tuturor. Daca inca te intrebi care este cea mai buna varianta pentru a obtine confort in fata biroului, raspunsul simplu este, Kring Wilson. O pozitie corecta, chiar si dupa mai multe ore de stat in fata unui monitor, sau laptop, va face ca acest lucru sa se simta mai putin, daca adopti o pozitie corecta, in fata sa. De aceea este important sa acorzi o atentie sporita scaunului ergonomic pe care il utilizezi.

Scaun de birou ergonomic Kring Wilson, mesh, Negru

       Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din plastic si aparent era mult mai tare, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort prin faptul ca este mai moale. Sezutul este prevazut cu burete tapitat din material textil de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Wilson are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Tetiera este confortabila si ajustabila pe inaltime iar bratele fixe asigura confortul dorit.

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Scaunul de birou Kring Wilson-H este proiectat astfel incat sa permita cat mai multe reglaje pentru a se adapta la nevoilor a cat mai multor utilizatori. Bratele se pot regla atat pe inaltime, cat si fata-spate. Este o functie importanta pentru momentele cand iti sprijini bratele pe cotiere, fiindca acestea trebuie sa formeze un unghi drept. Sezutul este injectat cu spuma poliuretanica, un material superior din punctul de vedere al calitatii buretelui, fiind mai moale sim ai confortabil. Totodata, sezutul poate fi reglat pe adancime pentru a adopta o pozitie cat mai corecta, astfel incat sa poti sta sprijinit de spatar si, in acelasi timp, sa pastrezi o distanta de 5-10 cm intre genunchi si sezut.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 13.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 150 Kg. Scaunul masoara in dimensiuni 116 – 134 cm inaltime variabila, 50 x 50 cm adancime si latime. 

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Wilson este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Wilson, mesh, Negru