Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, pret, pareri

    Construita pentru a avea un impact usor si redus asupra efortului depus, bicicletele de tip ergometru ofera antrenamente cardiovasculare excelente in confortul propriei case. Puteti simplu incepe sesiunea de atrenament la orice ora, nu mai depinzi de un orar fix impus de salile de fitness si de asemenea devii independent fata de vremea de afara, daca natura iti este neprielnica. Pentru alegeri inspirate, astazi vin cu recomandarea modelului fitness magnetica HMS M6995, o bicicleta stationara excelenta cu ajutorul caruia poti practica miscarea in linistea casei tale, disponibila la un pret atractiv zilele acestea. Chiar si in cazul sesiunilor de antrenament mai lungi, bicicleta fitness magnetica HMS M6995 ramane la fel de confortabila, acest lucru fiind un avantaj daca vrei sa iti impingi limitele de rezistenta pentru a trece de noi bariere de rezistenta. Sportul si miscarea de acasa devin tot mai populare de acasa mai ales in contextul situatiei pandemiei pe care il traim de acum, iar alegerea unei biciclete fitness magnetice ca HMS M6995 reprezinta o alegere ideala.

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, design

   Bicicleta fitness magnetica HMS M6995 este compacta, usor de pus in functiune, astfel ca oricand doresti sa faci putina miscare, aceasta este o alegere excelenta. Beneficiaza de suport de fixare cu capete cauciucate pentru a nu zgaria pardoseala sau gresia, nu aluneca, oferind o fixare buna pe pozitie chiar si atunci cand practici un antrenament de anduranta la viteza mai mare. Ne-a atras in partea frontala computerul de bord cu un format usor de utilizat de unde dupa cum am si aflat putem decide ce program sa utilizam in antrenamentul urmat. Orice exercitiu poate fi adaptata conform pregatirii individuale, si aici ma refer incepand cu cel de incepator pana la un nivel expert. Acest nivel poate fi programat selectand una din cele 16 de nivele de rezistenta pe care le impune bicicleta fitness magnetica HMS. Pe ghidon putem pozitiona si o tableta sau de ce nu televonul mobil pentru a urmari in timpul exercitiului seriale, filme in timp ce ne antrenam. Desigur in configuratie cu alte aplicatii fitness poti obtine si alte date de natura fitness direct de pe telefonul mobil.

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg

    Interfata de comanda include un buton cu dubla functie Start/Stop, care porneste sau opreste dispozitivul fitness, mode – selecteaza modul antrenament, RESET – sterge optiunile de inregistrare date antrenament si alte setari active, la modul default si Recovery – mod antrenament de recuperare. Tastele Up si Down fac selectia treptelor de rezistenta magnetica si faciliteaza navigarea prin interfata de comanda. Toate informatiile pe care doresti sa le accesezi sunt afisate in cadrul unui ecran LCD. Toate programele disponibile pentru antrenare sunt in numar de 23. 12 dintre acestea sunt dedicate instruirii iar 4 sunt specifice utilizatorului. 

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Greutatea maxima suportata de bicicleta fitness magnetica HMS este de 120 Kg. O putem considera un dispozitiv de miscare si sport destul de compact ce masoara dimensiunile de 92 x 58 x 142.5 cm. Reglarea rezistentei la pedalare se face in mod automat, totul fiind calculat electrinic cu prezie absoluta. Pentru siguranta cele doua pedale sunt prevazute cu bretele anti-alunecare iar manerele au mansoane din cauciuc ce ofera la randul lor un plus de confort in timpul exercitiului. Sub aceste manere se regasesc senzorii care masoara in timp real ritmul cardiac. Scaunul de sezut se poate modifica in inaltime, la fel si planul pe vertical si orizontal.

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Functii bicicleta fitness magnetica HMS M6995

   Aparatul are un sistem de franare efcient, asistat electronic ce opreste imediat functionarea aparatului. Acest sistem de franare asistat poate fi utilizat si la incetinire, astfel incat sa putem ajusta antrenamentul in siguranta. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model, din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 7 kg, cu momentul inertiei de 7 Kg, care determina miscarea intregii biciclete. Masa oscilanta de 7 Kg indica performante optime pentru exercitiile de tip cardio, care solicita muschii tuturor membrelor si ai torsului. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Sistemul de voalant magnetic ofera o precizie mult mai buna la schimbarea nivelelor, fiind asistat electronic. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. 

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg

      Aparatul se foloseste in felul urmator: Inainte de a un program de antrenament este întotdeauna bine sa faceti niste exercitii usoare pentru incalzire pentru a incalzi corpul si pentru a pregati cordul si aparatul pulmonar. Dupa incalzire programul de antrenament il incepeti la viteza redusa si cresteti in timp intensitatea antrenamentului pana cand bataile inimii ating valoarea de prag stabilita. In continuare mentineti frecventa cardiaca constant in functie de obiectivul pentru care va antrenat si anume: (pierderea in greutate, imbunatatire capacitatea respiratorie sau imbunatatirea capacitatii cardiovasculare). In primele saptamani de utilizare, sesiunea de antrenare nu trebuie prelungita mai mult de 20 de minute. Astfel ca o data ce increderea si capacitatile de antrenare sunt dobandite, sesiunile de antrenament pot sa fie efectuate pana la 60 de minute. La sfarsitul sesiunii de antrenament, va puteti relaxa prin efectuarea unor exercitii usoare de intindere. Folosind acest produs cu programul preferat de antrenament pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

De ce sa aleg bicicleta fitness magnetica HMS M6995?

    Daca esti in cautarea une modalitati usoare de a face un pic de efort dupa statul in fata calculatorului la birou, aceasta bicicleta magnetica, este o optiune interesanta. Scaunul captusit in material PU cu expunere din piele peste, asigura un exercitiu mai confortabil decat o bicicleta obisnuita de oras. In plus este excelenta pentru spatii mici, fiind un aparat destul de compact, recomandat chiar si locuintelor la bloc. Aceasta bicicleta iti transforma sesiunea de ciclism intr-un antrenament asemanator cu cel folosing o bicicleta reala, impunand mai multe trepte de rezistenta care sa iti impuna sa depasesti in orice moment propriile bariere fizice. Este tipul de bicicleta pe care o vezi des si in salile de fitness comerciale, acest model fiind unul destul de popular.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta fitness magnetica HMS M6995, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120 kg