Scaun birou Kring Basie, pret, specificatii design

   Majoritatea dintre noi dorim sa beneficiem de maximul de confort atunci cand perecem mai multe ore la birou in fata calculatorului deoarece in timp o pozitie neadecvata ne poate aduce grave probleme de sanatate. Pentru acest lucru, primul pas ar fi achizitia unui scaun de birou ergonomic, Kring Basie fiind un astfel de model, cu o constructie solida si confortabila ce reuseste sa se incadreze si in limita de buget, pretul sau incadrandu-se in zona accesibila. Pentru uzul propriu, sau in cadrul unei sali de sedinte, Kring Basie, este optiunea ideala pentru confort si accesibilitate. 

Scaun birou Kring Basie, PU, Negru

     Sezutul este prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Basie are un design unic, format ce lasa o senzatie placuta la utilizare. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Scaunul Kring este un scaun de birou care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Dimensiunile exacte ale acestui scaun sunt conform cu urmatoarele date:

Dimensiuni scaun: 59 x 62 x 89-99 cm

Dimensiune sezut: 46 x 46 cm

Dimensiuni spatar: 46x 45 cm

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 10 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 120 Kg. 

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Basie este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun birou Kring Basie, PU, Negru