Scaun de birou ergonomic Kring Sidney, pret, pareri

     Este foarte important, sa adoptam o pozitie corespunzatoare in fata unui birou, iar acest lucru il poate oferi cel mai bine un scaun ergonomic de birou. Nu numai ca iti ofera o stare de bine, dar te ajuta si sa te concentrezi, ca apoi sa poti lua deciziile cele mai bune in domeniul de lucru pe care il executi. Sa folosesti pe post de scaun de birou, un model obisnuit cum e cel din bucatarie ar parea ciudat asta deoarece in primul rand nu e fezabil si nici comod, lansand o impresie urara ca design. Astfel daca doresti sa bifezi cele spuse mai sus, si sa iti oferi confort vin cu recomandarea scaunului ergonomic Kring Sidney. In timpul pandemiei multi oameni au gasit alternativa de a lucra de acasa, astfel ca nevoia de a avea un scaun de birou a fost resimtita de majoritatea dintre noi.

Scaun de birou ergonomic Kring Sidney, Black

    Kring Sidney este o alternativa buna la un pret accesibil pentru cei ce doresc un scaun modern care sa se dovedeasca rezistent in timp. mecanismul hidraulic interior permite reglarea pe inaltime a sezutului pentru o pozitie corecta si ergonomica in timpul folosirii. Kring Sidney este un scaun de birou excelent pentru acasa sau la birou, comod, practic si apreciat de toti cei care l-au incercat deja. Spatarul inalt si ondulat impreuna cu pernele moi, tapitate cu piele ecologica de buna calitate, ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca. Bratele sunt prevazute cu suporti captusiti cu burete si piele pentru a distribui greutatea uniform si pentru a reduce presiunea asupra coatelor.

Scaun de birou ergonomic Kring Sidney, Black

      Sezutul si spatarul urmaresc aceeasi matrita de design fiind prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Formatul complet al scaunului inclusiv cel al spatarului asigura o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Acesta este acoperit cu un burete de strat subtire, peste care se regaseste apoi un material din piele ecologica. Bratele sunt captusite cu piele pentru a distribui greutatea uniform si pentru a reduce presiunea asupra coatelor.

 

Inaltime 101-111 cm
Latime spatar 50 cm
Adancime sezut 49 cm

      Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in unghiul dorit. Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate,iar buretele pentru sezut confortabil si rezistent.

     Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 11.5 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. Produsul necesita asamblare. In interiorul cutiei se gasesc toate accesoriile necesare si ghidul de asamblare.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Sidney este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Sidney, Black