Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+, pret, caracteristici tehnice

   Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+ este alegerea perfecta pentru exercitiu si mobilitate de acasa, un aparat fitness de care ai nevoie si tu daca doresti sa te mentii in forma zi de zi. Sa ai parte de un exercitiu pe care sa il urmezi in mod regulat, indiferent de program sali de sport sau vreme de afara este important deoarece doar asa te obisnuiesti sa mentii un ritm perseverent si plin de motivatie care se va vedea in final si in tinuta sport pe care corpul o va adopta. Atunci cand ai o banda de alergare la tine acasa, aceasta bariera a obiectivelor este mai usor de atins deoarece indifeent de momentul zilei poti parcurge rapid exercitiul necesar, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi sau sa pierzi timp pretios pe drum, intre sala si acasa. Doar 20 de minute minim pe zi vei recapata o statura fizica excelenta, te vei simti la fel de bine in fiecare zi, plin de viata si energie. Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+ este un exemplu perfect de cum poti face miscare de acasa, in mediul cel mai placut si comod tie. Dupa fiecare exercitiu, banda de alergare se pliaza si depliaza rapid, fiind astfel usor de depozitat chiar si sub pat.

Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+, greutate maxima utilizator 90 kg

     Noi am ales banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+ deoarece avand dimensiuni compacte o poti pune la lucru cu usurinta intr-un decor cum e cel de locuinta. Aceasta este potrivita atat pentru nivelul incepator cat si pentru cel avansat, indiferent de varsta sau gen. Exercitiile urmate cu aceasta banda aduc beneficii la imbunatatirea ritmului cardiac, fiind asemanator cu o plimbare linistita sau cu grad alert prin parc. In plus nu mai trebuie sa iti faci griji pentru pregatirea unui echipament adecvat vremii de afara, sau denivelarilor intalnite pe asfalt deoarece totul se desfasoare lin datorita suprafetii rulante generoase. Greutatea maxima suportata pentru un utilizator al benzii este de 90 Kg.

Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+, greutate maxima utilizator 90 kg

      Banda de alergare este dotata cu Bluetooth, ceea ce iti permite sa te conectezi la aplicatia dedicata GFIT care iti ofera si mai multe optiuni de antrenament si date despre progresul tau. Desigur, alte date referitor la antrenamentul ta, le poti vedea si folosind coputerul de bord central, cu referire la timpul exercitiului urmat, distanta parcursa, caloriile arse si puls. Suportul vertical pe care se sprijina cu mainile orice utilizator care foloseste aceasta banda de alergare are incporporate la interiorul mansoanelor senzori de masurare puls, valori care sunt inregistrate si apoi transmise catre computerul de bord. Un lucru interesant pe care il ofera aceasta banda este display-ul LED din partea de jos a suprafetei de alergare care pe baza valorilor citite iti va face unele recomandari, cum ar fi odihna, sau sa avansezi in exercitiul urmat. Daca nu ai rabdare sa alegi manual viteza de rulare, poti folosi telecomanda proprie, sau chiar ruga un prieten pe care il ai in camera sa o schimbe pentru tine.

     Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+ poate atinge o viteza maxima de 6 Km/h, fiind propulsata de un motor de 0,6 – 1,5 CP. Fara functie de inclinare, banda pliabila SPOKEY EVEN+ suporta o conexiune bluetooth prin care poti utiliza astfel mai multe aplicatii din domeniul fitness.  In cazul in care conectezi o tableta cu aplicatia Kinomap, poti simula trasee virtuale de exercitiu care sunt generate cu ajutorul Google Maps. Astfel ai parte de un antrenament mai diversificat care iti va stimula o disponibilitate la efort mai mare, conectat la miscarile fizice pe care le intreprinzi pe banda de alergare SPOKEY EVEN+. Deasemenea, cei care sunt la nivelul incepator din punct de vedere al sportului sau utilizarii aparatelor fitness, aplicatia Econnected te va ajuta prin intermediul programelor suport sa treci prin toate functiile de baza ale aparatului, respectiv va sugera „Tips & Tricks” cum sa foloseti aparatul cat mai eficient. 

    Lungimea covorului rulant masoara 115 cm lungime si 41 cm latime, fiind astfel suficient de mare astfel incat sa experimentezi alergarea in siguranta. Acest model este prevazut si si un sistem de franare de urgenta care este activat de fiecare data cand utilizatorul exercita o presiune mai mica asupra zonei de alergare sau acesta se indeparteaza mai mult spre partea din fata a suprafetei de alergare. Pentru sport si miscare in regim amator de acasa, banda pliabila SPOKEY EVEN+ este o solutie ideala pentru exercitiu si miscare de acasa. Noi o folosim zi de zi si putem spune ca a devenit o rutina o data la 2 zile, timp in care 1 ora sau o jumatate de ora, o portie de miscare este sanatate curata.

   Odata ce am comandat-o, a ajuns acasa rapid prin curier, timpul de livrare fiind de aproximativ 2 zile. Toate instructiunile de instalare sunt incluse in manualul tehnic, procesul in sune fiind unul facil, ce nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de minute. Cu roti de transport convenabile si un design compact, aceasta banda de alergare se potriveste perfect in orice camera chiar si atunci cand nu este utilizata. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda de alergare pliabila SPOKEY EVEN+, greutate maxima utilizator 90 kg

Lasă un comentariu