Purificator aer cu umidificator Concept CA3000, Review & pareri

     Purificator si umidificator in acelasi timp, Concept CA3000 este un aparat de climatizare excelent care te va ajuta sa mentii un climat optim acasa. Poluarea aerului la fel si calitatea sa din punct de vedere al nivelului de umiditate prezent, sunt factori care pot duce la deteriorarea starii de sanatate. De accea purificatorul aer cu umidificator Concept CA3000 poate fi o alegere excelenta daca doresti ca aerului de acasa sa fie unul calitativ. Poate fi folosit cu succes pentru numeroase activitati cum ar fi cele de igienizare a aerului folosind optiunea de ionizare, umidificare, optiune care adauga un surplus de umiditate in aerul respirabil si purificare, optiune care se foloseste de o serie de filtre adaptate pentru a elimina pana la o rata de succes de 99 % bacteriile si praful din aerul respirabil din locuinta. Acest purificator poate elimina pana si fumul de tigara sau mirosurile neplacute dintr-o incapere, prevenind in acelasi timp crearea mucegaiului si a igrasiei.

Purificator aer cu umidificator Concept CA3000, Putere 85 W, 5 trepte de filtrare a aerului + ionizator + lampa UV, Circulatie aer 488 m2/h,Uumidificator, Timer, Smart+Sleep mode, Senzor particule praf cu display LED, Telecomanda, Child Lock, Alb/Argintiu

     Aparatul este unul compact, usor de utilizat si include numeroase functii utile care pot fi de real folos intr-o locuinta. Este suficient sa accesezi zona panoului de comanda sau de ce nu mult mai usor prin intermediul aplicatiei proprii, totul devine mult mai usor. Concept CA3000 este un aparat care integreaza majoritatea functiilor necesare intr-o locuinta moderna, care elimina cauzele si efectele principalelor probleme generate de mediu. Este un aparat ce ofera eficeinta pentru spatii de pana la 60 mp, avand un debit de prelucrare aer de 488 metri cubi/ora. 

      Are 8 viteze de purificare a aerului si o capacitate de 488 m3 / h. Este silentios, usor portabil si potrivit pentru incaperi de pana la 60 m2. Datorita designului modern, nu perturba aspectul interiorului. Este echipat cu un timer cu un reglaj de pana la 12 ore si un dispozitiv de blocare de siguranta. Acesta va ajuta la ameliorarea simptomelor alergiilor, bolilor cronice si acute ale sistemului respirator, inimii si vaselor de sange. Aparatul elimina praful, diverse tipuri de alergeni, bacterii, virusuri, mirosuri, smog si alte substante periculoase din aer. Folosind aplicatia proprie instalata pe telefonul mobil, am reusit sa il controlez cu usurinta de la distanta, folosind o conexiune stabila la internet, prin wireless. Aceasta aplicatia poate fi utilizata atat pentru terminale Android cat si cele cu sistem iOS. Aplicatia Concept Home iti da posibilitatea sa opresti sau sa dai drumul la aparat atunci cand este necesar, sa reglezi intensitatea procesului de umidificare si igienizare pe baza masuratorilor captate de senzorii la bord. Senzorii adaptivi realizeaza in mod constant masuratori care iti pot da detalii referitori la starea actuala a calitatii aerului, pentru ca astfel sa stii in mod curent cum sa ajustezi functionarea aparatului.  Si daca nu sunteti fan al aplicatiilor, il puteti controla prin intermediul telecomenzii sau folosind butoanele direct pe ecran.

Purificator aer cu umidificator Concept CA3000

       Iar atunci cand esti acasa, un alt mod de interactiune cu acest aparat il reprezinta telecomanda proprie ce permite setarea parametrilor de functionare de la distanta, fara a mai fi nevoie de a te deplasa pana la acesta. Telecomanda care se aseamana cu cea a unui televizor Samsung, are un format minimalist, ce include butoanele uzuale, pentru selectia functiilor generale. Modul automat, foloseste un set de setari generaliste, exista si buton timer care seteaza durata de functinare a aparatului, reset – reseteaza optiunile adaugate functionarii aparatului, +/- cresc sau descresc viteza de ventilare pentru prelucrarea aerului, sleep – este modul specific recomandat pentru folosire in timpul noptii, ionizare, si sterilizare. Dupa cum se si poate observa, functiile sunt destul de intuitive si pot fi intelese de oricine care doreste sa foloseasca acest aparat. Timerul are un reglaj cu o durata de pana la 12 ore iar in timpul functionarii ai la dispozitie si optiunea de blocare de siguranta ce anuleaza functiile butoanelor de comanda din zona panoului de comanda, ca element de siguranta pentru cei mici.

Purificator aer cu umidificator Concept CA3000, Putere 85 W, 5 trepte de filtrare a aerului + ionizator + lampa UV, Circulatie aer 488 m2/h,Uumidificator, Timer, Smart+Sleep mode, Senzor particule praf cu display LED, Telecomanda, Child Lock, Alb/Argintiu

      Purificatorul aer cu umidificare Concept CA3000 este echipat cu un sistem de proiectie lumina unde fiecare nuanta valideaza un nivel al calitatii aerului pe baza a 4 variante de culor diferite. Luminile colorate sunt generate de o banda LED la interior care lumineaza in functie de calitatea aerului detectata la interior. Daca banda LED lumineaza in culoarea verde, atunci calitatea aerului din casa poate fi considerata ca fiind cea optima (ceea ce se traduce printr-un nivel PM10 sub 30, un nivel  PM2.5 / PM1.0 sub 15 și un nivel de poluare a gazelor de 1), atunci când este albastră calitatea aerului este una moderată , iar atunci când lumina este galbena sau roșie trebuie sa iei in considerare ca in acel moment calitatea aerului este mai putin buna iar din acel moment ai putea lua in considerare pornirea aparatului pentru a remedia aceasta problema. Modul Automat de filtrare este cel care ajusteaza functionarea aparatului in functie de acesti parametrii cititi de la senzori si ajusteaza corespunzator nivelul de ventilație folosind pentru asta senzorii integrați de praf/miros și particule ( PM1.0, PM2.5, PM10 ). Regula culorilor dupa care se bazeaza acest mod automat de functionare este urmatoarea:

  • Verde = calitate excelenta a aerului (pana la 80 PM 2.5);
  • Albastru = poluare usoara (81-120 PM 2.5);
  • Galben = poluare medie (121-160 PM 2.5);
  • Rosu = poluare ridicata (161 PM 2.5 si mai mult).

     Filtrul HEPA este cel responsabil de eliminarea particulelor fine de praf care sunt eliminate prin prelucrarea la interior. Acest filtru este un consumabil al aparatului, astfel ca la perioade de timp de cateva luni de zile +6, va trebui incluit sau curatat pentru a oferi aceleasi performante. Filtrul este cel standard, asa ca este usor de gasit in magazinele de profil. Intreg procesul de filtrare pe care il executa Concept CA3000 include 7 etape diferite care sunt executate in cascada, pentru ca dupa fiecare bariera de corectie calitate aer, retinerile de impuritati sa fie intr-un procent de efiicenta cat mai mare. Conform masuratorilor specialistilor care s-au ocupat de ceea ce inseamna certificatul de calitate emis de autoritatile abilitate, acest aparat poate elimina pana la 99,9% din poluantii din aer. Fiecare strat individual de filtru capteaza tipuri de murdarie specifice si, impreuna, asigura un aer perfect curat in locuinta dumneavoastra. Datorita tehnologiei avansate, aparatul monitorizeaza starea actuala a filtrelor si avertizeaza asupra necesitatii inlocuirii acestora. Vei primi avertizari prin intermediul aplicatiei proprii cand va trebui sa iei in considerare schimbarea filtrelor.

     Purificatorul de aer CA3000 include si un umidificator. Locuinta dvs. va scapa de aerul uscat neplacut, ceea ce creste riscul de boli respiratorii, agraveaza alergiile, astmul si poate afecta oboseala generala a organismului. Este necesar doar sa umplii recipientul umidificatorului cu apa, porniti aparatul si cresteti umiditatea din incapere intr-o clipa si astfel veti obtine un mediu mai sanatos pentru respiratia voastra. Aparatul are o cantitate maxima de 86 ml / h. Cu o singura alimentare poti asigura o umidifiere timp de 54 de ore. Apa necesara procesului de umidificare vine din rezervorul propriu zis de la interior, care poate fi alimentat cu usurinta prin detasare, si incarcarea acestuia direct de la sursa.

      Acest purificator si sterilizator este dotat si cu o lampa UV, proiectata pentru a steriliza spatiul de interior in vederea eliminarii potentialilorsi a microbacteriilor cauzatoare de boli ale tractului respirator. Functia UV-C este foarte des folosita in spitale  pentru dezinfectarea tuturor spatiilor din incinta: de la cabinet, la sala de asteptare sau sala de operatie iar alegerea este bazata pe nevoia de a imbina eficienta cu rapiditatea. Sterilizarea cu UV-C este alegerea perfecta pentru oricine nu vrea sa aloce prea mult efort si timp in procesul de dezinfectare. Astfel, orice spatiu care necesita sterilizare, in mod frecvent sau ocazional, este pretabil pentru folosirea luminii UV-C, iar efortul depus este minim si tine strict de pregatirea spatiului respectiv.

     Pe timp de noapte functionarea aparatului nu iti va afecta calitatea somnului deoarece beneficiaza si de un mod presetat de functionare silentios denimit „Sleep Mode”.  Daca este intuneric, aparatul se activeaza automat in modul SMART sau poate fi setat manual cu ajutorul butonului SLEEP. Purificatorul functioneaza silentios, doar 30 dB (este potrivit pentru o incapere foarte linistita, cum ar fi un dormitor), iar afisajul, inclusiv lumina colorata, se stinge. Purificatorul aer cu umidificator Concept CA3000 este un aparat inteligent care parca intuieste stilul de viata al oricarui utilizator, oferind metodele cele mai bune in privinta modului de functionare si stilul de viata propriu. Merita pe deplin acest aparat, functionarea sa fiind una ireprosabila. 

   Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 85 W/h fiind alimentat la reteaua de 230 V/50 Hz, fiind destinat spatiilor inchise de pana la maxim 60 mp. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential in raport cu treapta aleasa de functionareAparatul cantareste 5,8 Kg si are dimensiunile de (L x H x l) mm: 230 x 620 x 400. Acest aparat este indicat a fi folosit in unitatii medicale, scolii, gradinite, cabinete de cosmetica, casele de pensionare cat si in clocuinte proprii, etc.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un purificator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

Purificator aer cu umidificator Concept CA3000, Putere 85 W, 5 trepte de filtrare a aerului + ionizator + lampa UV, Circulatie aer 488 m2/h,Uumidificator, Timer, Smart+Sleep mode, Senzor particule praf cu display LED, Telecomanda, Child Lock, Alb/Argintiu

Lasă un comentariu