Amestecator vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX1800, review

      Acum cu toata tehnologia existenta, e si pacat sa mai recurgi la munca manuala. Toate domeniile s-au dezvoltat, inclusiv cele legate de constructii, unde vedem ca folosim din ce in ce mai mult dispozitive automate care ne ajuta sa ne usuram munca. Steinhaus PRO-MX1800 este un aparat ideal daca ai de apestecat vopsea sau mortar, pe care acum o poti pregati mult mai usor datorira acestui aparat modern si atractiv. Fie ca vrei sa vopsesti un gard, sau sa pregatesti materialul pentru zidarie, un astfel de aparat iti poate fi de ajutor. Pe langa aparat, gasesti o carte de instructiuni si accesorii montaj. Ca mod de utilizare recomand folosirea acestui aparat doar in scop personal, nu excesiv sau pe santier, deoarece aparatul este unul pentru uz ocazional.

Amestecator vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX1800, 1800W, viteza variabila, soft start, cutie transport

    Steinhaus PRO-MX1800 are o putere nominala de 1800 W, fiind prevazut cu posibilitatea de selectie a turatiei in 2 trepte si are o viteza variabila in 6 trepte. Amestecatorul de vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX1800 este dotat cu un motor puternic, fiind potrivit pentru mixarea unei game largi de materiale, precum vopsea, mortar, tencuiala si adeziv pentru faianta. Pentru a mari stabilitatea pe toata durata utilizarii, amestecatorul este dotat cu doua manere ergonomice si cablu electric lung. Viteza de lucru este una variabila si poate fi selectata in una din cele 6 trepte disponibile. Aparatul de amestecare vopsea/mortar, Steinhaus PRO-MX1800 este actionat electric perin conectarea la o sursa de curent continua casnica. Raportul turatie este selectat din intervalul 180-700 rpm, in functie de treapta aleasa de functionare.

  • Turatie de mers in gol, treapta 1:  180 – 400 rpm
  • Turatie de mers in gol, treapta 2:  300 – 700 rpm

    In setul de livrare al lui Steinhaus PRO-MX1800 gasim: un certificat de garantie de 24 de luni, 1 x Paleta de amestecare M14/ Ø 140 mm 2 x Chei plate si cartea tehnica in limba romana. Amestecatorul de vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX1800 cantareste aproximativ 5 Kg, astfel ca iti va fi usor sa il manevrezi in zone diferite ale santierului.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

       Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Amestecator vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX1800, 1800W, viteza variabila, soft start, cutie transport

Lasă un comentariu