Bicicleta eliptica Kettler Optima 600, pret, pareri

   Bicicleta eliptica Kettler Optima 600 din familia profesionista este un aparat fitness la care am visat mereu, mai ales de cand am inceput sa merg la sala de fitness, sa il am acasa unde sa il folosesc la orice ora din zi. In contextul actual al pandemiei am reluat din nou acest gand de a cumpara o astfel de bicicleta eliptica pentru acasa si antrenament, deoarece si astfel mi-am vazut visul implinit. Cum salile de fitness au fost inchise mai mereu in ultima perioada, am considerat aceasta alegere justificata. Dupa ce am luat-o in testare pentru rodaj, sunt sigur ca ne va prinde multe seri impreuna, ca intr-o relatie. Bicicleta eliptica Kettler Optima 600 este un aparat fitness complet ce se adreseaza in special iubitorilor de sport de performanta, dar care se poate adapta si la nevoile unui incepator. Daca majoritatea modelelor sunt unele entry-level, sunt putine astfel de aparate care sa le poti considera profesioniste in adevaratul sens al cuvantului, Kettler Optima 600 fiind exceptia in sine. 

Bicicleta eliptica Kettler Optima 600, volanta 22 kg, max.400W, greutate maxima 150kg

  Kettler Optima 600 de culoare negru este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu pedalare in ambele sensuri are dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H) cm 144 x 56 x 152 cu o greutate de 73 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este incapator cu lungimea pasului de 40 cm. Distanta dintre pedale este de 32 cm. Bicicleta Fitness Techfit E410     Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Kettler Optima 600 include o pereche de brate fixe si un set de brate mobile, pentru a obtine un antrenament mai echilibrat. Procesul de antrenament este sustinul de un motor functional de putere 400 Watt ce confera un rulaj cat mai apropiat de cel din realitate, de pe matadamul stadionului, combinat cu miscari specifice de ciclism.  De asemenea, ofera o varietate infinita de programe de antrenament  diferite. Indiferent daca este vorba de antrenament HIT, antrenament provocator sau antrenament orientat pe ritmul cardiac – acest aparat va ofera totul. Toate programele pot fi selectate pe afisajul premium usor de accesat, care arata parametrii de performanta in timp real. Introduceti datele dvs. personale si bucurati-va de modul in care OPTIMA 600 va ofera nivelul optim de intensitate. Datorita stabilitaii incredibile si a proprietatilor uniforme de pedalare, este posibil si antrenament intensiv cu rezistenta foarte mare. Includeti smartphone-ul sau tabletaiin antrenament prin Bluetooth – pentru mai multa motivatie si experiente de antrenament realiste datorita aplicatiei Kinomaps.

Kinomap Bike Trainer App-Kinetic - Bike Trainers

      OPTIMA 600 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are un sistem de ajustare rezistenta la manetele de pedalare de la picioare micrometric, ce poate fi accesat de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara a opri antrenamentul. Tot la nivel de oportunitate, cu ajutorul suportului din jurul panoului central poti conecta prin bluetooth o tableta pe suportul special atasat, pe care o poti conecta la functiile aparatului pentru a prelua din datele antrenamentului. Exista aplicatii special dedicate ce simuleaza trasee de alergare totul ca tu sa ai parte de o ambianta placuta in miscarea intentionata cu aceasta. Motivatia astfel creste, iar acest lucru poate fi benefic pentru dumneavoastra. Deasemenea pentru o polarizare si mai buna a antrenamentului, recomand sa asculti si o muzica antrenanata, care sa iti dea incredere. Fiecare utilizator isi poate defini un profil personal, astfel incat sa aiba acces in timp la valorile inregistrate ale exercitiilor urmarite. Sunt disponibile 4 profile personale de lucru.

 Conectati-va smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth si profitati de aplicatiile de fitness compatibile oferite, inclusiv Iconsole, Kinomap sau BITGym. Intrati in zona cu aplicatia GoogleMaps compatibila si bucurati-va de peisajul pe unele dintre cele mai frumoase rute din lume!

     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 150 Kg. 

    Kettler Optima 600 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 40 cm, cu o greutate de 22 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu 2 roti pentru a o deplasa usor si in plus cu dispozitive antiderapante si echilibrare a aparatului ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.

     Bicicleta beneficiaza de zone de ajustare mai mai multe componente din ansamblul functional pentru a oferi o experienta cat mai confortabila in timp. De exemplu, poti modifica pozitia pentru sa, a ghidonului sau cadru. Datorita stabilitaii incredibile si a proprietatilor uniforme de pedalare, este posibil si antrenament intensiv cu rezistenta foarte mare. In plus pentru a fi usor deplasabila dintr-o locatie in alta, bicicleta beneficiaza si de roti de transport.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta eliptica Kettler Optima 600, volanta 22 kg, max.400W, greutate maxima 150kg