Apa de Toaleta pentru barbati, Hugo Boss The Scent, 100 ml, pret, pareri

  Un recent parfum semnat de casa Hugo Boss, imbraca un ambalaj sofisticat, ingenios si seducator, denumit emblematic Hugo Boss The Scent. Este un parfum tip apa de toaleta, ce ofera intr-un ambalaj de sticla de 100 ml, o esenta puternica, masculina, ce creeaza o atractie puternica in jurul sau. Sticluta ce urmeaza o proiectie clasica, avand o forma verticala, si un capac crestat abupt, pe care se regasesc insemnle distinctive ale brandului Hugo Boss. The Scent este un cadou perfect pentru tine sau persoana iubita daca ai intentia sa il dai mai departe, mai ales ca vine imbracat intr-un ambalaj minimalist ce il face perfect pentru o persoana care doreste sa primeasca atentie in jurul ei. 

     Inscrisul marcii proprii Hugo Boss apare gravat pe sticla, nefiind utilizata in cazul de fata o eticheta, lucru care subliniaza si mai mult calitatea acestui produs de natura premium. Tonurile de varf de ghimbir ii vor captiva pe cei din jur. Fructul afrodiziac maninka intensifica sentimentul de excitare. Aroma animala a pielii adevarate confera parfumului o senzualitate unica. Parfumul se ascunde intr-un flacon unic, cu detalii argintii. In flacon straluceste un lichid de culoarea chihlimbarului. Unicul parfum barbatesc Hugo Boss The Scent a fost lansat in anul 2015.

Apa de Toaleta Hugo Boss The Scent, Barbati, 100 ml

   Accesibil ca pret, esenta Hugo Boss The Scent este o noua prezenta clasica in lumea parfumurilor, ea bazandu-se pe acel aditiv al simturilor care sunt trezite la realitate din nou de simtul pur al parfumului autentic. Trei acorduri fructate decadente, expuse intr-o maniera ce anunta dulceata ametitoare, gata sa ajunga la apogeu sunt amestecate cu bun simt pentru un miros persistent ce va dainui in preajma ta. Acest amestec creeaza si mai mult mister in preajma sa. Acesta reuseste sa atraga atentia femeilor de toate varstele prin farmecul sau puternic de amestec individualizat, la care se adauga vualul dens de afrodiziac maninka. 

     Cel din urma accent mentionat si anume lavanda determina senzualitatea inconfundabila a parfumului Hugo Boss The Scent, oferindu-i in plus o personalitate unica, individualista si plina de tinerete. Un spectacol care iti trezeste toate simturile si iti ofera posibilitatea de a gusta inca o data din perioada tineretii. 

    In campania de Black Friday, apa de toaleta pentru barbati, Hugo Boss The Scent, 100 ml va avea un discount substantial, oferta pe care o recomand si tie: Vezi pret actualizat

Apa de Toaleta Hugo Boss The Scent, Barbati, 100 ml

Lasă un comentariu