Frigider cu o usa ,Heinner HF-N91A+ performante (review)

     Heinner HF-N91A+, produs 100 % romanesc, este un frigider cu o sigura usa de dimensiuni medii, ce gazduieste la interior un spatiu de depozitare de aproximativ 91 litri. Acesta este ideal pentru orice familie mica, care nu are inca un buget prestabilit pentru un model mai scump, sau pentru a fi achizitionat pentru locatii sezoniere cum ar fi case de vacanta sau camere de hotel. Este o varianta eficienta, ce stabileste un nivel optim de consum, conform clasei energetice A+. 

Heinner HF-N91A+ Frigidere Preturi, Frigider oferte

DESIGN, SI MATERIALE CONSTRUCTIE:

     Chiar daca este mai mic, poti privi avantajele astfel, si anume, un consum mai mic, ai la indemana un spatiu mai bine organizat, iar materialele de constructie sunt de buna calitate. Asiguri confort dar si calitatea unui proces de racire cu un pret minim, acest model avand si avantajul de a nu fi foarte costisitor din punct de vedere al bugetului. Heinner HF-N91A+ nu este deloc un frgider care sa impresioneze la capitolul design, deoarece s-a luat in serios de catre proiectant mai mult partea functionala, exteriorul fiind aceeasi culoare clasica alba cu care ne-am obisnuit la majoritatea modelelor din piata. Bine, acest lucru nu trebuie sa il privim ca un dezavantaj, mai ales ca acesta ofera multe alte avantaje la partea de functionalitate si proces de racire. Pentru accesul la interior, acesta prezinta o singura usa cu sistem reversibil.

COMPARTIMENTARE INTERIOR FRIGIDER

      Frigiderul are un singur raft spatioas, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 3 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Pentru zona de fructe si legume ai la dispozitie in partea de jos o lada din plastic care protejeaza alimentele de factura vegetala sa fie supuse unei temperaturi scazute.

Frigider cu o usa Heinner HF-N91A+, 91 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 84.2 cm, Alb - eMAG.ro

      Congelatorul beneficiaza de un singur compartiment de volum 16 litri si are o capacitate de congelare de 2 Kg/24h.

      Sistemul de dezghetare pentru frigider si zona de congelare este unul static, iar asta inseamna ca in timp va fi necesara o decongelare completa pentru a mentine aceleasi performante de racire de la prima punere in functiune. Nu e chiar atat de grav deoarece, o decongelare completa poate fi facuta o data la 3 luni de zile. Interiorul este iluminat cu un bec LED ce asigura un volum de lumina eficient pentru a avea vizibilitatea excelenta indiferent de momentul zilei in care folosesti acest frigider.

      Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita. Cei de la Heinner au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.37 kW/24h.

      Interiorul este iluminat, astfel ca oricand ai nevoie sa folosesti frigiderul, vei putea sa ai o viziune clara asupra alimentelor de la interior. Din punct de vedere functional, frigiderul cu o usa Heinner HF-N91A+ se dovedeste a fi un model silentios, capabil sa se ridice la asteptarile noastre, nu este nici zgomotos (40 dB), cu o suprafata ocupata in volum data de valorile 84.2 x 47,5 x 44,6 cm. 

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport rapid prin curier daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu o usa Heinner HF-N91A+, 91 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 84.2  cm, Alb - eMAG.ro

Lasă un comentariu