Congelator Bosch GSN33VW3P, pret, specificatii tehnice

    Daca iti doresti sa mizezi pe calitate si nu cantitate, expertii Bosh iti pun la dispozitie un congelator modern de capacitate 225 litri, unde sa tii in conditii de siguranta maxima alimentele preferate. Bosch GSN33VW3P este un aparat de racire de tipul congelator cu o constructie impecabila ce lasa o impresia buna si la exterior daca studiem cu atentie calitatea materialelor de constructie. Complet de culoare alb, inalt, Bosch GSN33VW3P are forma unui turn inalt intr-o configuratie ce pastreaza un spatiu mare la interior ocupand mai putin din suprafata utila locuintei. Bosh este un brand care inspira incredere, calitatea materialelor dat si tehnologiile revolutionare de racire oferind un mix perfect pentru a spori confortul de acasa. Aceasta incredere este dublata si de o garantie pe masura care este extinsa astfel pana la 5 ani de zile.

Congelator Bosch GSN33VW3P, 225 l, 4 sertare, Clasa A++, No Frost, H 176 cm, Alb

      Usa de acces la interior este dotata cu maner din plastic pe o structura metalica la interior, prins in suruburi in usa. Regimul de temperatura poate fi controlat eficient si stabil cu ajutorul panoului de comanda pozitionat in zona superioara a aparatului. Poti fi sigur astfel ca cei mici nu vor putea modifica regimul de functionare al acestuia deoarece se afla destul de sus, ferit de ochii curiosi ai acestora. Elementele de comanda ale aparatului contin: Buton On/Off pentru pornirea aparatului; Afisare temperatura congelator; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Temperatura reglabila congelator; Functia Convertibila; Afisare temperatura frigider; Temperatura reglabila frigider; Meniul de navigare cu functiile aparatului; Functia de Super-congelare; Functia ECO; Functia de Super Racire; Semnal avertizare usa deschisa. Cand setam aparatul la modul de functionare ECO temperatura se mentine automat la -18°C la modul de congelare. 

     Acest model se bazeaza pe sistemul de racire Full No Frost ce ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate sau racite prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu se vor mai bruma. Congelatorul Bosh are si tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea controlata, intra prin mai multe orifici in spatiul de racire. Cu acest confortabilul sistem de racire No Frost/Multi Airflow nu mai este necesara dezghetarea aparatului. Iar cu aceasta tehnologie fluctuatiile de temperatura sunt si minimizate, iar timpii de racire sunt redusi, ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp

     Acest model cu tehnologie de racire No Frost/Multi Airflow, are un volum net generos pe aparat de 225 l. Cu acest sistem de racire Bosh realizeaza un rezultat mai rapid de racire si de o calitate mai ridicata a congelarii in aparat, ceea ce inseamna o mai buna pastrare a alimentelor, eliminand amestecul diferitelor mirosuri. De asemenea cu acest sistem modern de racire Bosh controleaza nivelul de umiditate tot timpul si previne formarea ghetii si peliculei de gheata pe pereti si pe preparate. Acest lucru impiedica lipirea recipientelor unul de altul si etichetele pot fi citite cu usurinta cand aparatul functioneaza ca un congelator. In plus sistemul No Frost de la Bosh asigura o racire uscata astfel incat preparatele vor ramane proaspete pentru un timp mai indelungat. Mai mult, reduce efectul de arsuri de la gheata prin care alimentele isi pierd din sucurile naturale in procesul de inghetare. Pentru a regla temperatura Bosh are la interiorul aparatului un termostat electronic. Reglajul temperaturi in congelatorul de 4 stele se face pe intervalul de temperatura de la -16 la -24°C cu oprire automată in functie de nivelul de incarcare al congelatorului. Iar reglajul temperaturi cand aparatul  functioneaza ca un spatiul frigorific, se face pe intervalul de temperatura de la +2 la +8°C la fel cu oprire automata in functie de nivelul de incarcare si de temperatura si umiditatea din exterior. Datorita controlului electronic al temperaturii de care dispune acest aparat, temperatura interioara ramane stabila si constanta, exact la nivelul pe care il selectam. Prin prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Aparatul are usa reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta la un unghi de 90 de grade. Incinta aparatului are si 4 sertare Frost Safe etanse unele fata de altele.Congelator Bosch GSN33VW3P, 225 l, 4 sertare, Clasa A++, No Frost, H 176 cm, Alb    La interior este prezent si un sertar foarte adanc pentru alimente congelate, pentru stivuirea practica a pungilor de alimente congelate sau a articolelor congelate mari, precum cele de prajituri sau de pizza. Asa numitul compartiment Big Box va fi ideal pentru a pastra alimente de dimensiuni mai mari la o temperatura optima. 

   O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.  Rezultatul este o temperatură constantă în interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioară.

     Aparatul este dotat cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

   Compartimentele de mari dimensiuni ale aparatului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Aparatul detine si facilitatea Vario Space unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 20 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Bosch GSN33VW3P avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 25 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia in locuinta, fiind preferabil evitarea incaperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Bosch GSN33VW3P detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia convertibila Congelator/Frigider acest aparat iti ofera posibilitatea de a congela sau de a raci alimente in functie de sezon si de necesitatii.     Acest congelator este dotat si cu tehnologia Freezer Shield ce asigura pastrarea in siguranta a alimentelor in congelator, chiar daca temperatura ambientala scade la -15°C. Fiind dotat cu aceasta tehnologie puteti instala congelatorul si intr-o camera neincalzita, fara sa va faceti griji ca alimentele se vor dezgheta. Congelatorul are in dotare si trei compartimente de sus cu functia automata Super Freezing unde procesorul reduce rapid temperatura la -27°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. Dupa 54 de ore de indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal in functie de gradul de incarcare, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. In continuare putem sa mutam alimentele deja inghetate in rafturile de jos. Bosh avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din aparat. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul aparatului, independent de temperatura exterioara.

     Eficienta energetica oferita de congelatorul Bosch GSN33VW3P este foarte buna, avand clasa A++ cu un consumul mediu anual de energie de 288 kWh/an. Acest consum energetic i se datoreaza, compresorului universal si a modului de folosire. Datorita modului aleatoriu de functionare, aparatul nu are o eticheta energetica in functie de numarul de ore de functionare. Cu functia de pornire intarziata de 5 minute, aparatul previne deteriorarea compresorului atunci cand il deconectati sau il puteti conecta din nou pentru a functiona sau cand apare o pana de curent. Astfel aparat va incepe sa functioneze normal dupa 5 minute. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 176 x 65 x 60 si o greutate de 71,9 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Acest agent refrigerant gaz butan R600 intră în condensor în formă gazoasă. Acolo este răcit la presiune constantă cu ajutorul unui ventilator şi a paletelor de aluminiu pentru disiparea termică ce transferă căldura refrigerantului în mediul ambiant, acesta schimbându-şi starea din gazoasă în lichidă. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat convertibil performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator Bosch GSN33VW3P, 225 l, 4 sertare, Clasa A++, No Frost, H 176 cm, Alb

Lasă un comentariu