🥇 Bicicleta MTB ST 540 27,5″ albastru ROCKRIDER, pret, pareri

  Iată încă o bicicletă care te ajută să înțelegi de ce ROCKRIDER este una dintre cele mai respectate companii de profil de pe piață. Atunci când vine vorba de conceperea unei biciclete, deși prețul e pe măsură, inginerii de la această companie nu fac rabat de la calitate. În plus, designul și geometria cadrului sunt impecabile. Într-adevăr o bicicletă de munte care nu doar că întoarce capete, ci care este capabilă să te ducă pe cele mai dificile trasee. Bicicleta MTB ST 540 a fost concepută chiar la noi in tara, folosind tehnologii ingineresti de actualitate. Confortabilă şi eficientă: frâne pe discuri hidraulice mai progresive și mai puternice, cursă de 100 mm, pentru depășirea ușoară a obstacolelor. Indiferent de tipul de teren (uscat/ umed), frânele pe disc B’TWIN by TEKTRO, de 160 mm pentru față/ spate, se adaptează chiar și zonelor cu noroi.Frâna hidraulică asigură mai multă putere, pentru o acţionare mai ușoară. Manete de frână din aluminiu, ușoare și precise.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

    Este destul de greu sa gasesti o bicicleta care sa se prezinte ca un rival, daca nu imposibil, aceasta fiind de constructie Romania, deci mana ieftina, componente bune, iar astfel oferta pare aproape imbatabila. In functie de statura, bicicleta MTB ST 540 27,5″ albastru ROCKRIDER poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,50 si 2,00, in functie de statura fiecaruia:

S: între 1,50 m şi 1,64 m.
M: între 1,65 m şi 1,74 m.
L: între 1,75 m şi 1,84 m
XL: între 1,85 m şi 2,00 m.

   Cadrul este unul care are o formă standard pentru biciclete MTB. Tuburile sunt simple, nici prea groase, nici prea subțiri, cu un design de culoare rosu/negru, ce încurajează o poziție de pedalare ceva mai verticală și mai relaxată. Bicicleta MTB ST 540 este disponibilă și cu un cadru varianta DAMĂ: șa adaptată, ghidon mai îngust, pipă mai scurtă, furcă pe arc mai flexibl și manete de frână mai apropiate. Punctele de sudură, așa cum te-au obișnuit deja taiwanezii de la Rockrider, sunt excelent realizate și finisate, absolut imperceptibile, în vreme ce cablurile sunt în totalitate trase prin cadru, pentru un aspect general ordonat și curat și elegant. Cadrul este unul de o calitate într-adevăr impresionantă. Este realizat dintr-un aliaj superior de aluminiu, 6061 hidroformat, în fabricarea sa folosindu-se tehnologie de ultimă generație pentru a-l face foarte rezistent, dar și ușor în același timp, oferind cel mai bun raport forță/greutate. Monoblocul pedalier poziționat mai jos asigură stabilitate în viraje.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

   Furca este și ea, la rândul ei, una bună, modelul Suntour XCT HLO, cu o cursă de 100 mm și blocare hidraulică, cu buton montat pe ghidon. Aceasta are sistemul de amortizare pe cartuș de aer, fapt care este destul de îmbucurător, ținând cont că la acest segment de preț întâlnești în general suspensii mult mai grele, pe arc, care desigur vin cu performanță mai slabă față de acest Suntour. Aceasta bicicleta MTB nu dispune de nicio suspensie spate doar pe fata fiind prevazuta cu sistem de suspensie hidraulica. Astfel bicicleta are un format semirigid, ce vine cu urmatorul avantaj: bicicleta este mai ușoară și fiind nevoie sa imprimi o energie mai mica pe teren fără denivelări. 

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

   Caseta schimbatorului include 9 pinioane de setare cariatie de la 11 dinti la 36, model MICROSHIFT H092. Manetele rotative de pe ghidon schimba rapid, intreg procesul fiind unul sigur si eficient. Cele 9 de viteze sunt exact ceea ce trebuie, fiind transferate rapid de pe un pinion inferior pe cel superior la dorinta utilizatorului. Roțile montate pe aceasta permit trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat. Cauciucuri late ROCKRIDER ALL CONDITIONS LIGHT (60 TPI) 27.5″x2.1 cu crampoane laterale, sunt adaptate pentru orice tip de teren (teren uscat, umed). La interior bicicleta foloseste jante de 23 mm TUBELESS READY.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

      Indiferent de tipul de teren (uscat/ umed), frânele hidraulice duble B’TWIN by TEKTRO, de 100 mm pentru față/ spate, se adaptează chiar și zonelor cu noroi. Frâna hidraulică asigură mai multă putere, pentru o acţionare mai ușoară. Manete de frână din aluminiu sunt ușoare și precise.

Detaliile la nivel de schimbator si viteze

2 foi cu 9 viteze, în total 18 de viteze!
Pedalier cu ax transversal, pentru rigiditate excelentă și rezistență în timp.
Detalii:
-2 foi Shimano Altus 22 și 36 dinți
-Schimbător viteze față MICROSHIFT M462
-Schimbător viteze spate SHIMANO ALTUS
-Manete SHIMANO ALTUS, cu indicatori de viteză
-Casetă cu 9 pinioane, 1136 H092X9dinți SHIMANO HG, lanț KMC X9

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

 

  Șaua exclusivă ROCKRIDER ERGOFIT Evo este adaptată mai multor conformații de bazin, datorită formei sale tip „hamac”. Tijă de șa FLEX, din aluminiu de 27.2 mm diametru, ofera un confort optim.  Are o echipare de top: un sistem de transmisie excelent, silențios, exact și performant, frâne ce funcționează foarte bine, cu toate că fac parte dintr-o gamă de produse inferioară transmisiei, roți solide și anvelope trainice. Doar la capitolul greutate se poate spune că lasă puțin de dorit. 

Este o bicicletă care se mulează foarte bine pe toate tipurile de teren, făcând față atât coborârilor foarte rapide, cât și urcușurilor epuizante.

Recomandare:

     MTB ST 540 27,5″ albastru ROCKRIDER este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

    Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB ST 540 27,5″ albastru ROCKRIDER, mult mai ieftina:  Verifica pret actualizat

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 540 27,5

Lasă un comentariu