Cuptor incorporabil Miele H 7260 BP EDST, review

   Atunci cand vrei sa iesi in evidenta sau sa ai la bucatarie o alta experienta decat cea traditionala, prin natura designului dar si cea a functiilor de gatit, alegi sa cumperi cuptoarele incorporabile sub brandul Miele. Miele H 7260 BP EDST este solutia ideala daca iti doresti un model nou din generatia curenta, cu un raport calitate pret foarte bun. Este un model pe care l-am observat initial intr-un showroom de expozitie mobila unde prezenta solutii eficienta si practice de aranjare a mobilierului, impreuna cu electrocasnice premium. Nu a fost usor sa il gasim pe stoc, deoarece fiind un produs exclusivist, nu se gaseste oriunde, comanda fiind onorata online.

    Cuptorul incorporabil Miele H 7260 BP EDST ce face parte din generatia 2020 de la Miele este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) mm 596 x 595 x 569 si o greutate de 39 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (I x L x A) mm 593/595 x 560-568 x 550 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 30 mm. Cuptor incorporabil Miele H 7260 BP EDST, Electric, Autocuratare pirolitica, 76 l, Clasa A+, DirectSensor S, FlexiClip, Grill, Timer, Negru     Cuptorul cu control electronic cu actionare prin touch screen are un design foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea inox/negru si a materialul din care este construit care este inox antiamprenta. Nivelul detalior si al finisajelor atrag atentia faptului ca acest aparat de tip incorporabil face parte din gama premium, acolo unde fiecaredetaliu de natura design devine importanta mai ales ca vorbim de produse mai scumpe.     Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Afisajul LCD Easy Control de dimensiuni generoase pozitionat frontal, impreuna cu programatorul electronic, este actionat si de trei butoane senzitive. In dreapta panoului se afla butonul retractabil de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 250°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea stanga a panoului de control se afla butonul retractabil, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 10 functii cu care este dotat cuptorul. 

Cuptor incorporabil Miele H 7260 BP EDST, Electric, Autocuratare pirolitica, 76 l, Clasa A+, DirectSensor S, FlexiClip, Grill, Timer, Negru

     Cu ajutorul programatorului Ts, cu functia de ceas, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire/pornire a cuptorului se realizeaza automat. Numeroase astfel de butoane pot fi actionate prin simpla atingere, fiecare functie fiind usor de inteles de utilizator deoarece beneficiaza si de un simbol grafic aferent, pentru selectie durata, mod de gatire, reglare functie ventilare, mod Auto si tip incalzire, superior sau inferior. 

    Daca doresti sa anulezi durata de preparare, timpul afisat atunci cand este selectata functia de gatit trebuie sa indice inapoi valoarea zero. Conventia care se alege la confirmarea actiunilor utilizator esta data de butonul OK, care confirma fiecare actiune, butonul back intoarce utilizatorul la un pas anterior, pictograma ceas este cea care seteaza durata si timpul de preparare iar butoanele de directie in forma de V, in sus si jos scad din valoarea temperaturii si a duratei setate. Panoul de comanda are si un indicator luminos de temperatura ce se aprinde ori de cate ori este cuptorul este in faza de incalzire si se stinge atunci cand cuptorul nu se mai incalzeste. La inceput cand porniti acest cuptor puteti modifica individual setarile implicite din fabrica, de exemplu limba, tonurile acustice si luminozitatea ecranului. Cu functia Restart din dotare in timpul unei pene de curent, timpul setat este salvat timp de maxim 150 de ore. Afisajul este utilizat pentru a afisa ora locala sau informatii despre functiile din dotare, temperaturile de coacere, durata ciclului de gatire, programe automate de gatire, programe folosite de utilizator si setarile pe care le faceti. Vor apare pe afisaj si informatii sau o lista de optiuni in functie de optiunea selectata.

     Dupa pornirea cuptorului cu ajutorul senzorului On/Off vi se va cere sa selectati o functie din dotarea cuptorului. Daca sunt disponibile mai multe optiuni, va aparea o paranteza in partea dreapta a ecranului, dand-une posibilitatea pentru a parcurge o lista, unde optiunile vor fi evidentiate una dupa alta. Unele setari pot fi modificate de exemplu privind: luminozitatea, volumul si gradul de rumenire, urmand ca optiunea selectata sa fie bifata. Pe ecran mai apare si informatia ca procesorul poate sa dea informatii suplimentare si sfaturi despre utilizarea cuptorului, cu optiunea de a confirma prin OK disponibilitatea de a accesa informatiile. Pentru protectia aparatului si a noastra aparatul are in dotare protectie la supra-incalzire. Actfel dupa o perioada de functionare daca o functie de gatire este activa si nu a intervenit intre timp nicio setare, cuptorul din motive de siguranta se opreste automat. Astfel daca activam o functie de gatire pe intervalul de temperatura de 30 – 115°C, cuptorul se opreste automat dupa 12 ore si 30 de minute. Iar daca activam o functie de gatire pe intervalul de temperatura de 200 – 250°C, cuptorul se opreste automat dupa 5 ore si 30 de minute.

       Programul Child Lock este un sistem de siguranta pentru oprirea accidentala sau schimbarea programului de catre copii. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Trebuie mentionat si faptul ca butoanele de la nivelul panoului ies în afara cand trebuie sa fie utilizate si se retrag in interior dupa efectuarea comenzilor, conferind suprafetei un aspect neted si elegant.

     Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 76 litri, cu iluminare interioara cu halogen Osram 66725 AM/A, 230 V, 25 W, G9, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are si un sistem de ventilatie, care distribuie caldura uniform, producand o coacere rapida si uniforma, iar alimentele nu se ard si nu se prind de vas, deoarece caldura vine din toate directiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului este alcatuita din 3 straturii de sticla Clean Glass ce asigura o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului demontabila este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Balamalele usilor au un profil neted si in acelasi timp sunt rezistente si durabile. La manevra de deschidere a usi cuptorului in functie, sistemul de iluminare se activeaza automat si ventilatorul se opreste automat pentru a nu se pierde caldura din interior. Manerul cuptorului este facut dintr-o bara rezistenta de otel inoxidabil antiamprenta de culoare argintiu. Cuptorul are in dotare si 5 randuri de ghidaje laterale din sarma pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase. In plus cuptorul are in dotare in plus si un rand de ghidaje telescopice Flexi Clip HFC 70-C cu opritor pentru tavi. Fiind realizate din otel cromat, ghidajele laterale telescopice demontabile asigura un plus de stabilitate a tavilor de copt si facilitează glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor cu o singura mana. Ghidajele telescopice Flexi Clip pot sustine o sarcina maxima de 15 kg. Ghidajele la randul lor pot fi scoase si spalate in masina de spalat vase.     Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: usa cu sistem de curatare usor si cu aspect reflexiv. Astfel usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere. Dupa utilizare acest cuptor dispune si de functia de curatare Perfect Clean, unde datorita suprafetei din email cu insertii catalitice de mare densitate a cavitati interioare, a tavilor de copt si a gratarelor, ce au un finisaj de suprafata antiaderente, resturile alimentare este foarte usor de indepartat. Indepartarea petelor se face numai prin folosirea apei caldute cu putin detergent.

     Cuptorul Miele H 7260 BP EDST are 10 functii si 9 moduri de incalzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare/mic cu puterea de maxim 2700 W/h rabatabil pentru o curatare usoara, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Cu modul de gatire Grill mic, acest tip de incalzire este adecvat pentru prepararea la grill a fripturii, a carnaciorilor, a pestelui si a feliilor de painii prajite in cantitati mici. La acest mod de gatire se foloseste numai partea din mijloc a corpului de incalzire pentru grill. Cu functia de gatire grill rapida cu functionarea elementelor de incalzire superior complet la puterea de 2700 W, asigura un regim de coacere uniform, intr-un ritm accelerat. Aceasta functie asigura frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru feli de paine prajita. Aparatul detine tehnologia Turbo Grill unde gratarul consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne. Gatit traditional cu functionarea elementelor de incalzire superior si inferior static. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior si datorita placi mari de coacere cu suprafata de 1424 cm2. Cu functia de coacere cu aer cald ce foloseste elementul de incalzire circular din jurul ventilatorului putem prepara simultan in cuptor pe trei rafturi. La aceasta functie setati temperatura cu 20 – 40°C mai jos decat pentru functia de coacere traditionala. Functia cu elementul de incalzire inferior static, unde caldura este emisa de rezistenta cu puterea de 1100 W din partea inferioara a cuptorului. Aceasta functie este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire. Functia cu elementul de incalzire inferior dinamic ideala pentru coacerea prajiturilor cu umplutura umede. Functia de AutoRost este ideala pentru a fi actionata la finalizarea procesului de gatot pentru a cea un strat de crusta produselor alimentare gatite. Coacere Intensiva – este un proces ce determina functionarea cuptorului la capacitate maxima pentru a obtine astfel pregatirea alimentelor in timpul cel mai scurt posibil. 

Cuptor incorporabil Miele H 7260 BP EDST, Electric, Autocuratare pirolitica, 76 l, Clasa A+, DirectSensor S, FlexiClip, Grill, Timer, Negru

     Cuptorul Miele H 7260 BP EDST este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A+ cu un consum de energie de 1,10 kW/h cu rezistenta de sus si de jos static si puterea de 3600 W.

     Analizand caracteristicile cu care este prevazut acest cuptor oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: O tava smaltuita de coacere pentru prajituri HBB 71; O tava universala HUBB 71 cu suprafata smaltuita Perfect Clean; Ghidaje din sarma laterale pentru tavi; Doua ghidaje telescopice si un gratar din sarma HBBR 71 ce poate fi utilizat pentru vase, forme de cozonac, fripturi, gratar si alimente congelate.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Miele H 7260 BP EDST, Electric, Autocuratare pirolitica, 76 l, Clasa A+, DirectSensor S, FlexiClip, Grill, Timer, Negru

Lasă un comentariu