Leagan suspendabil cu ciucuri White, pret, specificatii design

   Gauge Concept White este o solutie excelenta pentru relaxarea ta si a familiei tale undeva la curte, departe de agitatia cotidiana, un balansoar suspendabil cu ciucuri alb care sa te faca sa uiti de probleme si sa te poarte cu gandul in alte locuri mai bune, alaturi de caldura familiei tale. Chiar daca tu nu esti un fan atat de mare in ceea ce priveste leaganele suspendate, cu siguranta cei mici vor fi bucurosi de surpriza propusa de tine. Daca vrei ca efectul sa fie unul pe masura, achizitioneaza-l chiar acum, si fa-le o surpriza pe care sa nu o uite prea curand. Gauge Concept White este un scaun suspendat de exterior, ancorat la inaltime prin prisme de poliester ce imita funia, respectand aceleasi reguli de culoare ca si restul corpului suspendat.

Leagan suspendabil cu ciucuri White

      Indiferent de varsta Gauge Concept White este un balansoar solid capabil sa suporta si sarcini mai mari, astfe ca uneor chiar si adultii pot retraii bucuria copilariei si sa se bucure de momente de relaxare inedite. Greutatea maxima suportata de acesta este de 120 Kg, spatiu din zona de sezut fiind in asa fel gandit incat sa ofere un confort sporit. La capatul zonei de prindere se gaseste un arc, ce ofera un grad de libertate de cativa centimetru pentru a se reconfigura inaltimea in functie de greutatea persoanei in cauza. Suportul rotund care se continua la baza acestuia ofera o rezistenta sporita indiferent de suprafata unde urmeaza a fi utilizat, distribuind in egala masura greutatea utilizatorilor.

   Balansoarul este construit pe un suport din lemn si metal solid, iar canapeaua este dotata cu tapiterie din burete de culoarea alba atat pentru sezut cat si pentru spatar. Structura canapelei este din ratan sintetic, un material rezistent la intemperii marcate de un soare puternic sau umezeala de la ploaie. Acesta poate fi folosit atat la exterior, cum ar fi o gradina sau in zona de balcon sau terasa. Pentru o incadrare corecta in spatiul de locuinta va trebui sa tii cont si de dimensiunile acestuia: inaltime 230 cm/diametru 80 cm. 

 

Recomandare:

       Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Leagan suspendabil cu ciucuri White

Lasă un comentariu