Purificator de aer Stadler Form ROGER, performante (review)

    Purificatorul de aer Stadler Form ROGER de provenienta elvetian este un dispozitiv cu functie purificare aer, ideal pentru locuintele proprii pozitionate in aglomerarile din marile orase. Acest dispozitiv performant isi va regasi cu siguranta utilitatea si in casa ta, mai ales ca prezinta un sistem de reglare avansat pentru mediul ambiant. Problemele de sanatate provocate de mediul ambiant in care traiesti sunt cat se poate de actuale, iar neacordarea unei atentii sporite fata de mediul in care traiesti, poate duce la agravarea lor. Atat praful cat si alte microparticule de mici dimensiuni ce se ragasesc in aerul respirabil, pot provoca stari de anxietate, sufocare sau insuficienta respiratorie. Stadler Form ROGER model 2019 este solutia ideala pentru combaterea acestor probleme, ce promite pe langa o functionare optima si un consum redus de energie. 

       Constructia sa compacta asigura o portabilitate extinsa acestui dispozitiv, deci prin urmare in functie de necesitati, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta. Design-ul realizat de Matti Walker este unul clasic, dar placut ca aspect, este completat de culoare alb/negru. Ca mod de functionare acesta preia aerul locativ, care este trecut printr-un set de filtre multiple de Carbon + HEPA ce au rolul sa restabileasca caracteristicile recomandare unui mediu ideal pentru sanatate. Pentru a avea o eficienta sporita, aparatul este recoandat sa functioneze in incaperi de pana la 75 mp. Vei sti imediat cand se aplica efectul de purificare datorita indicatorului care studiaza calitatea aerului incorporat. 

    Datorita design-ului sau excelent, masina de purificare Stadler a fost premiata de foarte multe ori, ultimul premiu primit fiind cel pentru design de la Budapesta.Purificator de aer Stadler Form ROGER, Indicator integrat cu senzor de calitate a aerului, Dual Filter™, Timer, Ajusteaza automat performanta de curatare, Sleep mode, Memento schimb filtru, LED, 5 trepte de putere     Panoul de comanda situat in zona superioara ofera utilizatorului accesul rapid la functile aparatului, totul cu ajutorul butoanelor de selectie dupa cum urmeaza: butonul de pornit/oprit, Butonul pentru functionarea in regim Automat, butonul pentru ajustare vitezei de ventilare, butonul pentru reglarea procentului de umiditate din camera, ce functionare in timpul nopti, si semnalizari cu LED-uri ce indica 5 trepte de citeza care cresre capacitatea fluxului de aer pana la 521 m³/h. Cu modul de functionare Automat aparatul se foloseste de datele citite de senzorul de ce identifica calitatea aer din casa care impune un regim autonom de functionare in functie de aceste date citite. Filtrul HEPA este foarte eficient in purificarea aerului poluat, iar filtrul de carbon activ elimina cu exactitate mirosurile neplacute. Utilizatorul poate identifica valorile citite de aparat simplu, acesta stabilind in functie de rezultat un anumit iluminat exterior astfel: calitate aer excelenta – albastru, calitate aer cu posibile elemente de contaminare – culoare galbena si aer poluat – culoare rosie.      Aparatul preia aerul din camera prin intermediul grilei din spate, urmand sa fie prelucrat la interior de o serie de filtre ca apoi sa fie eliberat prin partea de sus. Astfel aerul uscat si nepurificat este absorbit prin spate si purificat cu ajutorul ventilatorului integrat in aparat si trecut peste un dispozitiv sub forma de cilindru cu aripioare motorizat si antrenat prin intermediul unui reductor, cu canale circulare. La exterior, aerul gata purificat este evacuat prin intermediul unui orificiu de ventilare.

      Sistemul unic de functionare al aparatului asigura acestuia o functionare la performanta ridicata cu un consum redus de energie. Atunci cand calitatea aerului dorita a fost atinsa, aparatul se va opri, dar ventilatorul va continua sa functioneze timp de 2 minute pentru a verifica daca aceasta caracteristica a aerului este stabila. Purificatorul se opreste timp de 24 minute, dupa care va porni doar pentru a analiza o proba de aer (doar cu functionarea ventilatorului) astfel incat senzorul de filtrare relativa poate decide repornirea aparatului. Daca aceasta valoare relativa ramane sub pragul dorit, ventilatorul se va opri din nou pentru pentru înca 24 de minute. Cand umiditatea relativa scade din nou, umidificatorul va porni automat pentru a restabili din nou umiditatea din aer. Acest purificator este prevazut cu 2 senzori care detecteaza rapid orice schimbare in aer, de la miros pana la aparitia deferitilor alergeni. Sistemul special de purificare include 2 filtre, Dual Filter (material fabricat in Germania) compus din HEPA si carbon activ. De altfel, aceasta combinatie reprezinta varianta ideala pentru un purificator de aer de uz casnic, care va reusi astfel sa absoarba atat acarieni, praf, matreata de animale, bacterii, cat si vapori cu potential toxic care se pot regasi in mediul inconjurator.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A+, cu un consum de la 3 la maxim de 23 W/h datorita motorului Inverter bazat pe tehnologia motorului fara perii. In acest sens motorul are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu zgomot minim. Stadler Form ROGER cu tehnologia de pionierat in domeniul reducerii zgomotului, cu acest model ce include materiale fonoabsorbante unice si motor inverter functioneaza extrem de linistit. Zgomotul produs de motorul cu 5 trepte de ventilare, atinge de la minim 30 pana la maxim 65 dB pe ultima treapta de ventilare. Stadler Form ROGER este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de la 40% – 55 % u.r.

    Pentru rezultate bune de filtrare este bine ca pre-filtrul sa fie curatat de 2 ori pe luna.

     Acest aparat are o capacitate maxima de purificare de putere 100 W putand sa normalizeze calitatea aerului unei incaperi cu o suprafata de maxim 75 mp. Reglarea optima se face actionand butonul dedicat de pe panoul de comanda, in 5 trepte de viteza. Debitul de aer ventilat de aparat este de 150/170/215/300/521 mc/h cu 5 trepte de debit, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu o suprafata de 75 mp si cu o inaltime de 2,5 m trece prin aparat la o functionare continua timp de 24 h, de 48 de ori. Aparatul de purificare Stadler Form ROGER are o funcţiune complet automata de purificare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat. Aparatul cantareste numai 7,9 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x A)mm 200 x 500 x 420. Acest aparat este indicat a fi folosit in unitatii medicale, scolii, gradinite, cabinete de cosmetica, casele de pensionare etc. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de filtrare si umidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 3 ani plus transport rapid pana acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Purificator de aer Stadler Form ROGER, Indicator integrat cu senzor de calitate a aerului, Dual Filter™, Timer, Ajusteaza automat performanta de curatare, Sleep mode, Memento schimb filtru, LED, 5 trepte de putere

Lasă un comentariu