Set mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo, review

    Spatiile exterioare sunt expuse intemperiilor, astfel materialul din care este confectionat mobilierul de gradina trebuie sa fie durabil. Inainte de a alege tipul de material intreaba-te daca mobilierul va fi sau nu depozitat in timpul iernii. De asemenea este bine sa tii cont de tipul materialului. Mobilierul din lemn masiv va fi mai greu de transportat, asa ca mobilierul din rattan ramane cea mai buna achizitie. Set mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo compus din masa de dimensiune 71 x 61 cm si cele doua fotolii de 75 x 61 cm este ideal in cazul in care doresti sa creezi o atmosfera de confort unde sa te poti relaxa la terasa in curtea ta. Acest mobilier a fost realizat folosind un cadru din aluminiu vopsit, acoperit cu impletitura de ratan din plastic, rezistent la intemperiile exterioare. Acest set de mobilier mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo facut in stil modern imbina foarte bine tehnica traditionala utila cu stilul extetic modern.

Set mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo, masa, 2 fotolii, ratan sintetic, maro si perne verzi

     Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Materialele de constructie sunt tratat cu solutii si vopsele specifice pentru ca in timp sa asigure durabilitate pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Acest set de gradina/terasa maro si cu perne verzi, ce face parte din oferta este compus din 2 fotolii din cadru metalic prins in suruburi capsate cu cap ingropat, cu spatar ergonomic si cotiere de sprijin curbate in mod elegant. O canapea de doua locuri din cadru din lemn prins in suruburi capsate cu cap ingropat, cu spatar cu aspect modern si o masuta din aceleasi materiale ca si fotoliile. Pentru un plus de confort, fotoliile si canapeaua au incluse perne pentru sezut si spate din material textil poliester de 180gr./mp. Pernele fotoliilor si a canapelei de culoare maro au o grosime de 5 cm. avand umplutura dintr-un burete moale si confortabil, care impreuna cu suprafata sintetica este foarte rezistenta la factorii externi agresivi. Greutate maxima admisa pe fiecare fotoliu este de 120 Kg.

    Acest set mobilier de gradina arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse de numai 38 de kilograme piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Acest model prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer pitoresc aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand o husa de protectie impermeabila. Mobilierul pentru balcon/gradina/terasa Kring Duo poate fi achizitionat in doua variante de culoare, maro, si maro-verde.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Set mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo, masa, 2 fotolii, ratan sintetic, maro si perne verzi

Lasă un comentariu