Dezumidificator Turbionaire SENSO 12, pret, performante

      Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Dezumidificatorul de aer Turbionaire SENSO 12 este proiectat pentru a usca zidarii umede oriunde este nevoie. Aparatul indeparteaza umiditatea in locuinte, in special pentru bai, pivnite, dormitoare, spalatorii si de asemenea este posibila si dezumidificarea spatiilor din dresing-uri, a centrelor de sport si wellness, a birourilor, a restaurantelor si asa mai departe. Acest dispozitiv este un sistem de dezumidificare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. Pentru o deplasare facila dintr-o in capere in alta incapere, acest model are in dotare si role de transport.

Dezumidificator Turbionaire SENSO 12, 12 l/24h, Silentios 36 dB, Rezervor 2l, 120 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED

    În partea superioară acesta are in dotare un panou digital cu semnalizari cu diode luminiscente, care permite utilizatorului să porneasca aparatul cu ajutorul butonului de pornit/oprit. Panoul de comanda cu 7 taste cu actionare electronica si afisaj digital ce indica urmatoarele functii: Tasta Timmer porneste programul cu temporizare; Cu tasta Speed accesam puterea maxima a aparatului; Tasta HUM Set actioneaza functia de reglare a umiditati relative a aerului din incaperea unde este instalat aparatul. Cu tasta Mode o folosim pentru setare modului de functionare predefinite a aparatului: Functionare de Noapte; Functionare de zi insorita; Functionare de zi ploioasa; Functionare in regim Continuu. Afisajul LED indica: Umiditatea relativa a aerului din incaperea unde este instalat aparatul; Umiditatea relativa a aerului dorita in urma reglajului in incaperea unde este instalat aparatul; Indica regimul de functionare permanent; Indica durata cand este activat temporizatorul. Acest panou digital mai este dotat si cu o dioda luminescenta ce indica nivelul ridicat de condens din rezervor. Aparatul functioneaza cu sistemul de ventilatie dar fara pornirea compresorului. Iar indicatorul Timmer ne arata ca functia de temporizare de maxim 24 de ore este activata. Indicatorul Dryer ne indica functia de uscare a condedndsatorului. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor aparatului pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

Dezumidificator Turbionaire SENSO 12, 12 l/24h, Silentios 36 dB, Rezervor 2l, 120 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED

     Acest aparat care face parte din seria Konfort are si o functie suplimentara, respectiv lumina LED colorata, ce ce este plasata in zona frontala ce semnalizeaza prin codul de culori nivelul de umiditate din incapere: LED-ul albastru ne semnalizeaza, daca umiditatea aerului coboara sub 45 %; LED-ul verde ne semnalizeaza, daca umiditatea se afla in domeniul de valori optime, intre 45 – 65%; Iar lumina LED-ului rosu ne atentioneaza ca umiditatea in incapere este egala sau peste valoarea de 65 %. Cu functia de uscare a rufelor acest aparat ne este de mare ajutor mai ales in anotimpul rece cand nu dispunem de o masina de spalat cu uscator sau de o incapere cu destinatie speciala in acest scop.

     Pentru uscarea lenjeriei trebuie preselectate urmatoarele valori: Uscat pentru depozitare in dulap de 46% umiditate relativa a aerului din incapere. Umed pentru calcat de 58% umiditate relativa a aerului din incapere. Usor uscat de 65% umiditate relativa a aerului din incapere. Aparatul functioneaza astfel: Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului integrat in dezumidificator si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta, care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producand fenomenul de condens, iar umiditatea continuta de aer condenseaza pe elementele foarte reci si este colectata intr-un rezervor de condens. In continuare aerul uscat cu umiditatea extrasa de acest radiator este eliberat in incapere cu 1-2 grade mai mare decat a fost absorbit, folosindu-se caldura cedata de compresorul aparatului.

Dezumidificator Turbionaire SENSO 12, 12 l/24h, Silentios 36 dB, Rezervor 2l, 120 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED

    Sunt si situatii cand trebuie sa amplasam aparatul in spatii cu temperatura mai mica de 23°C. In acest sens aparatul are in dotare si o functie importanta de dezghetare automata, in care condensatorul se acopera cu un strat de gheata in timpul procesului de dezumidificare. Aparatul executa in acest caz procedeul de dezghetare automata in care aparatul nu trebuie deconectat de la reteaua de energie electrica. Prin aceasta functie care este activata electronic, gheata care sa acumulat pe aripioarele radiatorului este topita, iar condensul rezultat este colectat intr-un recipient cu capacitatea destul de mare de 2 litri din dotarea aparatului. Acest rezervor are prevazut un plutitor cu semnalizare, unde o dioda luminescenta semnalizeaza daca rezervorul de apa este plin sau nu a fost introdus corespunzator. 

     Acest aparat are o capacitate maxima de dezumidificare la 30°C si 80% / 24h de 12 litri/zi, fara higrostat putand sa normalizeze umiditatea unei incaperi cu o suprafata de maxim 20 mp. Capacitatea de dezumidificare la 27°C si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 10,8 litri/zi. Debitul de aer ventilat de aparat cu 2 viteze este de maxim 120 mc/h, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu o suprafata de 120 mp si cu o inaltime de 2,5 m trece prin aparat in cursul zilei de 144 de ori. Aleco Air D12 ECO este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 30% – 80 % u.r. Cel mai mare avantaj al aparatului, este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în functie de activitatile desfasurate. În plus, aparatul de dezumidificare are manere de apucare ergonomice si roti care face posibilă transportarea rapida si simpla, de la un loc in altul. Modelul fiind destinat exclusiv apartamentelor, birourilor, sali de conferinta, beciuri, piscine, cladiri noi cu pereti umezi si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 20 mp. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Turbionaire SENSO 12 a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil si fara intreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul rotativ, atinge de la 36 la maxim 40 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, aparatul fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de la 156 la maxim 185 W/h. Aparatul deține un senzor cu higrostat reglabil și face posibil un control permanent al umidității din aer. Depășirea valorii de umiditate setate duce la pornirea automată a aparatului. Imediat ce umiditatea dorită a fost atinsă, aparatul se deconectează automat. Pentru ca senzorul din dotare sa poata masura corect umiditatea din incapere, ventilatorul aparatului funcționeazaă permanent, pana ce higrostatul din dotare constată atingerea umidității setate, deconectand automat aparatul. Turbionaire SENSO 12 este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 20% – 80 % u.r. Instalatia de filtrare permanenta cu aer include un pre-filtru lavabil pentru purificarea aerului de praf ce contin particulele mari de praf, polen si par de la animalele de companie. Ultima bariera de igienizare a aerului o constituie si ionizatorul din dotare care are o capacitate mai mare de 3.000.000 ioni negativi/cm³ ce se raspandesc in întreaga camera si astfel neutralizeaza substantele nocive si mirosurile. Aerul este ionizat prin intermediul unor descarcari electrice de inalta tensiune. Ionizatorul produce ioni negativi pentru purificarea aerului interior si imbogatirea acestuia cu oxigen activ. Mirosurile neplacute si substantele nocive din aer sunt eliminate. Ionii negativi au, de asemenea, un puternic efect antistatic. Ionii negativi ajuta organismul sa descarce electricitatea statica, acest lucru inseamnand ca tensiunea statica acumulata in timpul zilei este efectiv eliminata din corp in timp ce stati in acest spatiu protejat, astfel ca organismul se relaxeaza si atinge gradul de relaxare ideal. Incarcarea organismul uman cu electricitate statica in exces poate provoca in timp o stare de disconfort si de anxietate. In plus aceasta combinatie de filtrare omoara toti alergeni din aer, iar sistemul de filtrare ii impiedica sa intre in aerul din casa ta. Pentru persoanele cu alergii si probleme respiratorii, aceste filtre pot oferi o solutie foarte buna. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul de dezumidificare Turbionaire SENSO 12 are o funcţiune complet automata de dezumidificare si ventilare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat. 

     Aparatul cantareste 11 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x A)mm 255 x 460 x 220.  Agentul refrigerant folosit in instalatia de dezumidificare este R290 si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat si la-ti adus acasa aparatul se porneste dupa maxim 24 de ore pentru a da posibilitate agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contra compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor. Daca compresorul se deterioreaza din acest motiv firma producatoare nu acorda garantie la acest produs.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de dezumidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Dezumidificator Turbionaire SENSO 12, 12 l/24h, Silentios 36 dB, Rezervor 2l, 120 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED