Betoniera semi-profesionala Steinhaus PRO-CM180, review

    Avand in vedere ca sezonul proiectelor din micile santiere sau cele de locuinta in regie proprie sunt pe cale sa inceapa, cea mai buna investitie pentru inceput este intr-o betoniera semi-profesionala. Steinhaus PRO-CM180 este modelul potrivit pentru a indeplini cu succes task-ul inceperii unor proiecte de anvergura fiind un model accesibil, cu performante foarte bune. In general betonierele sunt folosite pentru framantarea si amestecarea mortarului ori a betonului pentru obtinerea intr-un final a unui amestec omogen din ciment. Daca inchirierea unei betoniere nu renteaza ca pret, cel mai bine e sa cumperi chiar tu una mai ales ca in timp o poti refolosi iar in fond ramai si cu produsul. 

     Steinhaus PRO-CM180 este capabila sa prepare o cantitate de 180 l de beton la un singur ciclu de rotire, drept care este perfecta pentru persoanele care lucreaza in constructii si amenajari, putand fi folosita cu succes la turnarea sapelor, trotuarelor si aleilor prin curte, precum si in cazul in care vrei sa prepari multiblat pentru tencuiala. Varianra de capacitate mai mica, Steinhaus PRO-CM140 (140 litri) este si ea o optiune daca iei in calcul folosirea ei in activitati casnice.

Principalele caracteristici ale acestui model sunt:

 • Material coroana: fonta;
 • Material palete duble de amestecare: otel;
 • Capacitate neta a cuvei: 160 l;
 • Adancime cuva: 600 mm;
 • Grosime cuva (partea superioara): 1.2 mm;
 • Lungime palete duble de amestecare: 500 mm;
 • Diametru roata de basculare: 520 mm
 • Lungime cablu electric: 1.8 m;
 • Clasa de protectie: Clasa II.

Betoniera semi-profesionala Steinhaus PRO-CM180, 850 W, 180 L, coroana din fonta

Structura betonierei Steinhaus PRO-CM180/Steinhaus PRO-CM140 include urmatoarele piese:

 • Un postament metalic cu rol in sustinerea greutatii, prevazut cu doua roti care permit punerea lui in miscare;
 • O cuva metalica dotata in interior cu palete montate asimetric pentru imbunatatirea procesului de framantare ori amestecare a materialelor;
 • Un motor electric ori mecanic ce face posibila rotirea cuvei.

   Este un model avand o constructie stabila din toate punctele de vedere, cu 3 puncte de sprijin, 2 roti de deplasare si un punct de fixare singular la celalalt capat. Chiar daca are un volum de 180 litri, betoniera Steinhaus PRO-CM180 poate fi incarcata si la o capacitate mai mica in functie de nevoia de pe sentier. Performantele in lucru sunt dare de prezenta unui motor cu o putere de 850 W ce dezvolta o viteza de lucru de 26 rotatii pe minut. Dupa ce tamburul ajunge la viteza optima de rotire, poti incepe sa adaugi incredientele care vor constitui amestecul de ciment, respectand urmatoarea ordine:

– Turnam cantitatea necesara de apa in tambur;
– Turnam cantitatea necesara de pietris in tambur;
– Adaugam cantitatea necesara de ciment in tambur;
– Adaugam cantitatea necesara de nisip in tambur.

Betoniera semi-profesionala Steinhaus PRO-CM180, 850 W, 180 L, coroana din fonta

Daca consideri ca Steinhaus PRO-CM180 ofera mai mult decat este nevoie din punct de vedere al capacitatii de productie (180 litri), Steinhaus PRO-CM140 este o alterantiva perfecta pentru acest model. In varianta de 140 litri, Steinhaus PRO-CM140 este mult mai compacta, mai usor de manevrat dar in acelasi timp capacitatea sa de productie scade fata de modelul prezentat anterior. Este mai ieftina, de putere mai mica 550 W si viteza de lucru 30 rpm. 

Ambele betoniere (Steinhaus PRO-CM180/Steinhaus PRO-CM140)  se livreaza partial demontate intr-o cutie inchisa ermetic prin curier rapid. Odata initiata comanda, am primit aceasta betoniera in mai putin de 24 de ore.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Betoniera semi-profesionala Steinhaus PRO-CM180, 850 W, 180 L, coroana din fonta

Lasă un comentariu