Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU, review

   Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU este un aparat de uscare rufe excelent pentru utilizarea casnica, ce ofera protectie rufelor tale. Fiind un model de generatie noua, acesta garanteaza prin utilizarea unor tehnologii noi si procese care fac ca rufele tale sa fie uscate cu un consum minim de energie. In anul 2019 deja vorbim de produse eco, care au un consum mai mic de energie in toate domeniile, astfel ca si acest uscator urmeaza aceleasi principii de folosire, fiind foarte eficient. Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU este un aparat ce se adreseaza familiilor traditionale, de capacitate mare, pana la 8 Kg, cu un principiu de functionare bazandu-se pe pompa de caldura. N-am stat prea mult sa ma gandesc cand l-am cumparat, iar acum la o luna de folosire, pot spune ca sunt la fel de incantat ca prima data, Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU fiind un aparat ce se dovedeste a fi util in casa fiecaruia.  Avand un design compact, Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU se impune cu usurinta alaturi de celelalte aparate electrocasnice, pastrand o nota de design moderna.

Obtine zilele acestea un discount suplimentar de 10 % + transport GRATUIT, la achizitia unui uscator HOTPOINT, daca il comanzi de aiciVezi oferta

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Motor Inverter, Active Care, Display digital, Alb

 

   Noua tehnologie brevetata Hotpoint, Active Care, are grija ca produsele vestimentare si cele din tesatura sensibila sa nu se deterioreze, asigurand un gram de atentie in cazul procesului de uscare prin optimizarea permanenta a temperaturii de uscare. Fie ca esti un expert in utilizarea uscatorului Hotpoint, sau abia la inceput, mai ales daca doar ce l-ai cumparat, acesta are grija de hainele tale sa nu fie deteriorate in procesul de uscare initiat. Folosirea acestuia este una simpla si se bazeaza prin alegerea modului de functionare pe baza butoanelor si a selectorului de programe din zona panoul de comanda spozitionat la inaltime. Comenzile sunt preluate in mod electronic, sunt intuitive, iar pentru a usura peocesul de invatare sunt prezente numeroase pictograme ce sugereaza in mod vizual intuitiv actiunile care sunt suportate de rufele de la interior. In plus pentru mai mult confort si studiul detaliilor de programare, acest aparat modern de uscare are disponibil si un ecran LCD de dimensiuni generoase care semnalizeaza de fiecare data actiunile utilizatorului si parametrii de lucru de la interior. Fiecare buton in parte este descris in cartea tehnica, fiecare operatiune, timp de programare si optiune, impreuna cu efectul realizat. 

     Este un aparat de uscare prietenos cu spatiul inconjurator, energetic si prin prisma dimensiunilor sale, fiind un model compact caracterizat astfel: 84,9 cm inaltime, 59,5 cm latime si 65.5 adancime, avand o greutate totala de 44 Kg. Este un aparat electrocasnic modern, de culoare alba preponderent, ce foloseste un panoul de comanda digitalizat la inalte standarde. Tipul de incarcare este unul standard frontal, cu un hublou de acces cu deschidere stanga dreapta. Usa se blocheaza la activarea functiei Child Lock, ce are efect si asupra panoului de comanda dezactivand functiile masinii. Astfel ai siguranta ce cei mici in joaca sau din pura curiozitate nu vor umbla la aparat sa il deregleze sau mai rau sa provoace accidente.

      Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul cu capacitatea de 120 litri este din otel inox. Uşa acestui model cu geam transparent este cu deschidere spre dreapta la un unghi de 178º si facilitează introducerea şi scoaterea usoara a hainelor din uscător. Hubloul din sticla cu rama, are un diametru de 30 cm. fiind dotat si cu un panou de protectie din plastic cu rol de izolator termic. Design-ul special S Shape al peretilor laterali ai masinii de uscat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul uscari. Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU este dotata cu doua motoare invertor fara perii, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul. De asemenea, prin utilizarea uscatorului Hotpoint cu doua motoare Direct Drive, la motorul ce antreneaza tamburul si la motorul ce antreneaza compresorul, se optimizeaza si consumul de energie. Datorita acestei tehnologii se asigura o functionare silentioasa de 67 dB la uscare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

      Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens colectat intr-un recipient de colectare special cu capacitatea de litri, plasat pe uscător. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Acest model permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

     Atunci cand programul este finalizat, un LED de avertizare se aprinde, ceea ce indica si faptul ca rezervorul de apa trebuie golit. Daca rezervorul de condens se umple in timp ce programul de uscare functioneaza, LED-ul de avertizare incepe sa semnalizeze si masina intra în stand-by. In acest caz, este nevoie sa goliti apa din rezervor si sa reporniti programul apasand butonul Start/Pauza iar LED-ul de avertizare se stinge si programul este reluat. La acest model tot procesul de uscare al rufelor se face prin condensare, apa fiind evacuata afara prin gura de iesire prevazuta cu furtunul de 1,5 metri.

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox cu capacitatea de 120 de litri. Acest model are si un sistem de filtrare detasabil foarte eficient ce capteaza chiar si cele mai mici scame. Cu functia de Auto curatare intretinerea filtrului inferior al acestui model se face automat. Uscatorul efectueaza curatarea filtrului atunci cand senzorii semnaleaza necesitatea de a face acest lucru. In acest caz, functia de auto curatare functioneaza in continuare chiar si atunci cand ciclul de uscare este finalizat. Un indicator de pe panoul de control va semnala intretinerea filtrului. Acest lucru permite uscatorului sa functioneze ca si atunci cand era nou, ciclu dupa ciclu de uscare. Conturul Aqua Wafe unic al tamburului si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Rufele sunt astfel uscate eficient dar si protejate impotriva deteriorarii. Certificatul Woolmark Blue garanteaza cel mai delicat tratament si ingrijire a articolelor din lana, folosind resurse energetice mici. 

    Programele de uscare in numar de 13 sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu incarcare frontala este dotat cu funcţii automate şi programe speciale cu înaltă specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lana, program articole sintetice, Calcare usoara unde uscatorul vă ajută să reduceţi şifonarea înainte de călcare. Functia gata de impaturit unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Programe bumbac: Cu 3 nivele de uscare, la capacitate maxima: Gata de purtare; gata de pus in dulap; uscare pentru impaturire si uscare pentru calcare. Cu aceste prograre de uscare tamburul este plin cu abur care patrunde in toate fibrele rufelor mai delicate, care aproape ca nu mai trebuiesc calcate. Program de uscare Prosoape de baie, acest program este destinat pentru uscarea prosoapelor din bumbac la capacitate maxima. Programe tesaturi sintetice: Cu 2 nivele de uscare, pastrare in dulap si uscare pentru impaturire, la o cantitate de maxim 4 Kg de rufe. Programul creat special de 60 de minute pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte, fara cute pentru o calcare usoara. Programul se deruleaza la maxim 3 Kg de rufe. Programul de uscare Antialergic folosit la capacitate maxima are aprobarea „Allergy UK” care atesta reducerea efectiva si eliminarea alergenilor. Acest program se deruleaza si la jumatate din sarcina maxima.     Uscare zilnica, acest program practic si util pentru uscarea rufelor sintetice sau din bumbac, ce necesita a fi uscate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar o ora. Un program de uscare Scurt de numai 10 minute. Un alt program Scurt de 20 de minute  Program de uscare Jucarii din plus ce pastreaza aspectul si stralucirea originala a jucariilor. Fiecare jucarie nu trebuie sa depaseasca greutatea de 600 gr. Program de uscare dedicat pentru articolele de imbracaminte ce au eticheta de spalare manuala acest program este dedicat pentru a usca hainele de lana/delicate, pentru care se recomanda spalarea si uscarea manuala, la o cantitate de maxim 1 Kg de articole de imbracaminte. Programe de uscare articole delicate cum ar fi: bluze de matase, lenjerie intima, la temperatura joasa. Refresh programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor. Programul foloseste numai ventilatia cu aer rece. Programul este folosit cu orice dimensiune de incarcare si dureaza 20 de minute. Mixed program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Masina Hotpoint are implementat programul Duvet, special conceput pentru uscarea pilotelor si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea, la o cantitate de 3 Kg. Programul Jeans de uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Acest program poate fi folosit atunci cand spalam blugi si ii centrifugam in masina de spalat la o viteza mare la o cantitate de maxim 3,5 Kg. Program de uscare articole de sport de bumbac, sintetice sau din amestec, de maxim 135 de minute, ce usuca hainele la o capacitate de maxim 4 Kg si la o temperatura redusa de 40ºC. Baby Protect acest program permite uscarea rufelor bebelusului, cu grija maxima si un control atent al climatului din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate. Acest program se deruleaza la o cantitate de maxim 2,5 Kg de rufe. Iar functia de Auto anti-sifonare va incheia in mod automat ciclul de uscare. Datorita acestei functii, la finalul programului hainele vor fi gata de purtat fara probleme. Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU cu puterea instalata de 790 W este dotat cu opţiuni comode, precum pornire intarziata de 23 de ore, care va permite programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, cand energia are un cost mai redus. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, cu un consum de 1,72 kW/h la un ciclu de uscare de 211 minute. Consumul de energie electrica, la jumatate de incarcare  este de 1,12 kWh. Consumul anual al uscatorului este de 234 kWh/an, conform etichetei energetice. Pentru a face economie la energie electrica, la finalizarea programului de uscare dupa 15 minute, masina intra in stand-by. Iar consumul de energie în modul stand-by este de: 0,5 W.

      Agentul refrigerant folosit de pompa de caldura este R134a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de uscat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Motor Inverter, Active Care, Display digital, Alb