TROLERE KRING rezistente si design exceptional – RECOMANDARI!

    Pe langa forma, capacitatea de receptie haine, un troler exceptional este si acela care prezinta un design placut. Daca esti si tu un personaj care cauta ceva deosebit care sa rimeze cu un model care sa te scoata in evidenta, trolerele pe care le vom aduce astazi in discutie bifeaza atat componenta de siguranta si rezistenta cat si cea de design. Pe lista scurta, gasim modelele, KRING Rainbow – cu efect multicolor in culorile curcubeului, KRING P.Stamp –  un troler care se potriveste pentru cei care calatoresc foarte mult si tin corespondente de la distanta si KRING World Traveler, ideal pentru iubitorii de calatorii care si-au facut un obicei in a petrece cat mai multe din vacanta prin afara. Un troler cu un efect vizual impunator adauga mai multa versatilitate stilului tau de viata, sparge monotonia si te scoate din anonimat. Vedem acum, fiecare model in parte ce ofera din punct de vedere al avantajelor, pret ca motive sa il cumperi:

Troler KRING Rainbow, ia curcubeul in bagaj

  Chiar daca vacanta ta s-a terminat, acest troler te ajuta sa treci mult mai usor peste supararea ca actualul concediu abia s-a terminat. E ca si cum ai luat tot soarele in bagaj, culorile multicolore ce simuleaza aproape perfect soarele de vacanta joaca un rol important in a sugera o stare de bine, bucurie si siguranta. Nu esti deloc stresat, lucrurile sunt purtate in siguranta, pe tot parcursul calatoriei, mai ales ca incinta de la interior este protejata de pereti grosi din material plastic si ABS. Kring Rainbow beneficiaza de cifru care blocheaza accesul la interior, roti mobile pentru deplasarea sa usoara, maner reglabil in inaltime pentru a-l purta dupa tine oriunde in calatoriile tale. Interiorul beneficiaza de spatii bine definite, ce asigura o protectie deplina lucrurilor personale de valoare. Chiar daca bagajul tau in general este unul mai mare sau mai mici, ai posibilitatea sa alegi intre urmatoarele dimensiuni: 55, 65 si 75 cm

     Zilele acestea beneficiaza de un discount suplimentar din pretul initial, fiind sfarsit de sezon: Vezi pret redus

Troler KRING Rainbow, ABS+PC, 75 cm, Multicolor  Troler KRING Rainbow, ABS+PC, 75 cm, Multicolor  

Troler KRING P.Stamp, ideal pentru calatorul modern 

 

    Cum multe firme si multinationale trimit personalul in afara, si ai un bagaj de calatorie mai mare sau mai putin voluminos, KRING P.Stamp vine sa rezolve aceasta problema, fiind o solutie ideala pentru a calatorii in oricare colt al lumii. La fel ca si primul model, beneficiaza de aceeasi configuratie spatiu, dimensiunile sunt personalizate la 55/65/75 cm, doar designul exterior facand singura diferenta. Arata foarte bine, are o aliura business iar pretul de achizitie este unul atractiv. Caracteristicile de design sunt urmatoarele:

– 4 roti spinner cu rotatie 360′;
– Sistem  telescopic cu blocare in trepte;
– Doua manere unul in partea superioara si unul lateral;

Oferta actuala iti aduce un discount bonus, pret pe care ti-l recomand si tie: Verifica pret actualizat

Troler KRING P.Stamp, ABS+PC, 75 cm, White

Troler KRING World Traveler, pentru iubitorii de calatorii 

   Pentru un iubitor de excursii care nu rateaza nicio ocazie sa profite de zilele libere pentru a fi departe de tara, KRING World Traveler este alegerea potrivita. La fel ca si modelele precedenta, KRING World Traveler pe langa partea functionala impresioneaza prin designul sau, unul ce sparge bariera comunului, avand imprimate pe carcasa de protectie din ABS, mai multe locatii faimoase din lume unde merita sa petreci vacante. Daca iubesti aventura, noutatea si adopti de fiecare data stilul nonconformist, KRING World Traveler este un troler ce bifeaza cu succes aceste obiective. In functie de bagajul tau, acest moded beneficiaza de urmatoarele dimensiuni: 55/65 si 75 cm. 

     Iti recomand sa urmarest ofertele curente, cum este si in acest moment, pentru a-l achizitiona mult mai ieftin, avand o reducere consistenta: Verifica pret actualizat

Troler KRING World Traveler, ABS+PC, 75 cm, Black