Prajitor de paine Star-Light TD-4160W – Review si specificatii tehnice

     Acum ca incepe scoala sau munca, micul dejul devine esential in fiecare dimineata, iar un meniu consistent inseamna energie pentru toata ziua. Pentru acest lucru ai nevoie de un prajitor modern, care sa faca fata unei familii numeroase, capabil sa pregateasca un numar mare de felii simultan, asa cum o face si Star-Light TD-4160W. Feliile gata taiate sunt puse in dispozitivul de coacere, iar odata fixat timerul corespunzator gradului de prajire, aparatul incepe intreg procesul. Odata atinsa limita de timp, acesta declanseaza timp in care feliile de paine gata prajite sunt evacuate in exterior. 

     Prajitorul de paine Star-Light TD-4160W arata foarte bine din punct de vedere al designului, este de culoare gri metalizat, materialul de constructie fiind inox, beneficiaza de panou de comanda si LED-uri indicative pentru fiecare functie selectata. Design-ul minimalist ii da o nota eleganta, integrandu-se perfect atat in cadrul unui design interior modern si cu atat mai mult al unuia retro.

Prajitor de paine Star-Light TD-4160W, 1600 W, 4 felii, Grad de rumenire ajustabil, 7 trepte, Functie dezghetare, Inox

    Acesta poate pregati simplu si rapid un sandwich avand capacitatea de a prelucra pana la 4 felii in acelasi timp. Feliile de paine poti fi prajite dupa preferinte, acesta avand posibilitatea de a alege gradul de rumenire (7 nivele) pentru procesul de prajire. Daca te-ai razgandit poti anula oricand procesul de prajire selectand comanda Cancel. Alte functii disponibile pentru acest aparat sunt cele de dezghetare sau reincalzire. Firimiturile, unul dintre cele mai neplacute lucruri la un prajitor, de aceea Star-Light TD-4160W este dotat cu o tava pentru colectarea acestora, pentru a facilita curatarea lui.

Prajitor de paine Star-Light TD-4160W, 1600 W, 4 felii, Grad de rumenire ajustabil, 7 trepte, Functie dezghetare, Inox

      Deasemenea functia de reincalzire iti poate aduce alimentele la o fermitate dorita, astfel incat totul sa fie gata pentru a fi servit impreuna cu familia. Star-Light TD-4160W primeste avizul nostru ca fiind un aparat recomandat pentru orice bucatarie ce se doreste a fi functionala, si bine dotata din toate punctele de vedere.

Recomandare:

       Este exact ceea ce iti trebuie, ieftin, eficient intr-un cuvant tot ceea ce iti trebuie pentru acasa: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Prajitor de paine Star-Light TD-4160W, 1600 W, 4 felii, Grad de rumenire ajustabil, 7 trepte, Functie dezghetare, Inox

Lasă un comentariu