Aparat de vaslit Kettler Stroker pret si specificatii tehnice

1. Kettler Stroker

     Aparatul de vaslit Kettler Stroker este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv fitness complet care sa iti modeleze partea superioara piept si membre superioare, perfect atat in cazul sportivilor de performanta cat si al celor care vor sa slabeasca. Exercitiile efectuate cu acesta va duce la tonifierea muschiilor si va imbunatati deasemenea si performanta cardiovasculara. Daca suferi de dureri de spate, cauzate de tasarea vertebrelor de la statul prea mult la biroul, acestea vor fi emeliorate in timp, daca urmezi un regim strict cu acest aparat. Tehnologia cu franare magnetica de la Kettler asigura o miscare fluenta, cu trageri sigure de lunga durata, cu simulare adevarata a vaslitului.Aparat de vaslit Kettler Stroker, greutate maxima utilizator 130 kg

   Acesta beneficiaza de o selectie de 7 programe integrate ce asigura un antrenament variat si eficient. Principalele functii urmarite de aparat pe ecranul central sunt: timpul, distanta, puls, calorii, etc.

2. DESIGN, ASPECT TEHNIC

     Aparatul arata bine si din punct de vedere constructiv, este compact dar in acelasi timp solid, construit din materiale de calitate care ii va da posibilitatea sa fie utilizat pentru o perioada de timp indelungata. Are 3 puncte fixe de sprijin pe podea, nu se misca in timpul exercitiilor, lucru care iti da o oarecare siguranta atunci cand incerci sa executi exercitiile fizice cat mai corect.

Aparat de vaslit Kettler Stroker, greutate maxima utilizator 130 kg

     Deasemenea dupa fiecare antrenament aparatul poate fi pliat pentru a putea fi depozitat mai usor si sa ocupe un spatiu mai mic. Kettler Stroker nu face niciun compromis cand vine vorba de confort.

Aparat de vaslit Kettler Stroker, greutate maxima utilizator 130 kg

     Scaunul confortabil cu forma ergonomica si rulmentii montati pe role asigura o miscare perfecta de-a lungul sinei din aluminiu.

3. BENEFICII SI REZULTATE IN TIMP

    Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine. Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Programele de lucru (7 la numar) pot fi ajustate astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfe incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. Greutatea voalanta de 4 Kg amplifica dificultatea exercitiilor astfel incat tu sa te bucuri de fiecare data de un exercitiu adecvat conditiei tale fizice.

 

4. CONTINUITATE SAU UN SIMPLU MIT?

    Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 130 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. Antrenamentul bazat pe controlul ritmului cardiac este posibil datorita receptorului integrat, ce se conecteaza la o curea de piept optionala, astfel oferindu-ti posibilitatea de a vasli la un nivel optim. La sfarsitul fiecarei sesiuni, utilizatorul primeste un calificativ care insumeaza evolutia de pana atunci.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Aparat de vaslit Kettler Stroker, greutate maxima utilizator 130 kg