Hota incorporabila telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3 pret si pareri

     Nu cred ca exista solutie mai ieftina pentru aerisirea fortata a bucatariei asa cum este hota incorporabila telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3, un model optim gandit pentru spatii restranse, disponibil la un pret mai mult decat accesibil. Evacuarea mirosurilor rezultate in urma procesului de gatit este important daca dorim sa avem o casa curata, cu pereti albi, fara depuneri de funingine sau alte reziduri inestetice.  New Air Flexa NW GR/X A60 V este un modle incorporabil, ce poate fi ascuns in mobila de bucatarie precomandata, pentru a influenta estetic aspectul casei tale, dar si pentru a limita din proportiile spatiului ocupat. Hota telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3 are o constructie din inox, este de culoare gri si utilizeaza un burlan de evacuare de diametru 120 mm. Aceasta masoara in dimensiune conform cartii tehnice 17.5 x 59.8 x 28 cm. Panoul de comanda consta in butoane mecanice ce pot fi activate prin simpla apasare.

    Hota traditionala New Air Flexa NW GR/X A60 V3 dispune de un singur motor, a carui putere maxima ajunge pana la 143 W. Acesta este destul de performant, intrucat reuseste sa absoarba 300 mc/h. Faptul ca are doar un singur motor, unul de putere mare, nu vei avea probleme cu zgomotul de fond in timpul functionarii ei, astfel poti sa iti pastrezi vechile obiceiuri de la bucatarie, sa asculti muzica preferata sau sa urmaresti o emisiune favorita la televizor. Puterea variata poate fi setata in trei trepte progresive.

     Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica E care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 88 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri, cu un consum de 2 x 28 W. Clasa de eficienta energetica este E iar cea de iluminare este G. 

     Filtrele de grasime sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota incorporabila telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3 detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor metalice. Sistemul de filtrare inclus cu filtre anti-grasime poate fi inlocuit cu succes odata la un an, filtrale fiind disponibile in magazinele de specialitate de pe la noi, la un pret convenabil. 

      Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 – 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta. Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 45 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 55 dB in ultima treapta de selectie.

Recomandare:

      Hota incorporabila telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3 este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Hota incorporabila telescopica New Air Flexa NW GR/X A60 V3, Putere de absorbtie 300 m3/h, 1 motor, Filtre din aluminiu, 60 cm, Inox