Aspirator cu sac PHILIPS FC8326/09 – Review si pareri

    Aspiratorul cu sac PHILIPS FC8326/09 este un model ce se preteaza excelent spatiilor de locuit moderne, oferind suportul necesar pastrarii de lunga durata a curateniei pe toate tipurile de suprafete uscate. Cei de la Philips mereu au adus in piata lucruri bune, de calitate, asa ca de fiecare data cand am avut nevoie de noutate si eficienta am ales produsele lor. Asa se intampla si in cazul lui PHILIPS FC8326/09, un aspirator cu sac compact, de culoare albastru, ce va putea sa se strecoare cu usurinta si prin spatiile mici ca dimensiune. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 220 W. Philips este un aspirator cu sac textil s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim sacul textil de colectare praf.

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8322/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Rosu

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din aluminiu din 2 piese face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips.

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8322/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Rosu

     Peria speciala cu cap de aspirare 3-in-1 Tri Active+ din dotarea modelului Philips aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime; 2)Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata; 3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale.

   In plus aparatul este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele. Tubul usor din aluminiu al aspiratorului este confortabil de utilizat si transportat. Tubul telescopic din 2 piese poate fi reglat cu usurinta la inaltimea preferata. Manerul ergonomic are o utilizare comoda. Designul extra lung ofera o raza de actiune mai ampla, asa incat poti curata cu usurinta locurile greu accesibile.

 

    PeriaTurbo permite curatarea profunda a covoarelor, eliminand cu usurinta parul si scamele. Peria rotativa din interiorul capului elimina activ particule mici de praf si par, rezultand o mai buna performanta de curatare a covoarelor. Rotile capului previn deteriorarea carcasei in cazul utilizarii pe suprafete dure.

 

     Aparatul utilizeaza un filtru conventional cu 5 straturi de filtrare si microfiltru de protectie pentru motor, ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf şi un aer curat şi sănătos. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa E in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 84 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie speciala si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Philips, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Philips cu eficienta energetica B este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 33,7 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 40,6 x 22 x 28,2 si o greutate de 4,2 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8322/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Rosu

Lasă un comentariu