Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718G – Review si pareri

    Star-Light ACTY-718G este unul dintre cele mai comode aspiratoare, fiind un ajutor excelent in zilele in care doresti sa faci curatenie generala in toata casa. Avantajul de a fi fara sac este acela ca utilizatorul acum nu mai trebuie sa se complice cu golirea sacului, o operatiune ce producea foarte mult praf ce urma sa fie suporta la fiecare procedeu. Star-Light ACTY-718G este un dispozitiv de curatat casa destul de apreciat in randul clientilor, nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat, totul la un pret accesibil. Aspiratorul Star-Light ACTY-718G te va ajuta sa cureti suprafete greu accesibile, spatii inguste, tapiterii sau de ce nu, spatiul din masina. Din punct de vedere al eficientei de curatare acesta este incadrat in clasa de eficienta A. 

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718G, 1.8 l, Tub telescopic, 700 W, Variator de putere, Filtru HEPA, Gri/Portocaliu

      Nu este un aspirator foarte sofisticat, toate functiile fiind asemanatoare cu cele ale unui dispozitiv clasic, acesta fiind o alegere prefecta daca nu ai prea multe pretentii in ceea ce priveste dotarile tehnice. Binenteles si pretul este unul pe masura, nu costa foarte mult dar isi face treaba la fel de bine ca un dispozitiv de aspirare mai scump. Cele doua roti de deplasare situate la baza sa fac ca acesta sa fie usor de deplasat oriunde in casa dupa tine. Dotat cu un motor de 700 W, acesta are o putere de aspirare de 180 W, toata murdaria fiind retinuta intr-un spatiu intern de 1.8 litri. Faptul ca nu mai aveam un sac pentru retinerea impuritatilor, face ca utilizarea aspiratorului la curatare sa fie mult mai facila si economica din punct de vedere al timpului pierdut cu aceasta operatiune. Structura sa din plastic iti ofera in mod vizibil posibilitatea sa vezi la interior cat de mult praf se strange in aparat. 

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718G, 1.8 l, Tub telescopic, 700 W, Variator de putere, Filtru HEPA, Gri/Portocaliu

      Datorita tehnologiei sistemului Power Cyclone de la Star-Light, furnizeaza cele mai bune rezultate de curatare intr-o singura miscare prin 2 etape deosebit de eficiente: Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita orificiului de admisie aer cu traseu drept si fara asperitati. In continuare un traseu de aer cu forma curbata directioneaza cu viteza aerul in sus in compartimentul ciclonic. 

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 5.3 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Star-Light. 

   Puterea exercitata de motor ii asigura acestuia o forta suficient de mare pentru a atrage la interior particule de murdarie de diferite dimensiuni, mai mari sau mai mici fara prea mult efort din partea utilizatorului. Performanta curatarii diverselor suprafete este masurata astfel: pentru covoare acesta obtine clasa D, pe suprafete dure clasa B iar emisiile de praf sunt incadrate in clasa C (prezent pe el si un filtru HEPA).

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718G, 1.8 l, Tub telescopic, 700 W, Variator de putere, Filtru HEPA, Gri/Portocaliu

    Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718G, 1.8 l, Tub telescopic, 700 W, Variator de putere, Filtru HEPA, Gri/Portocaliu

Lasă un comentariu