Aspirator vertical Star-Light ACBP-2265BR – Review si pareri

    Star-Light ACBP-2265BR este unul dintre cele mai comode aspiratoare, fiind un ajutor excelent in zilele in care doresti sa faci curatenie generala in toata casa. Avantajul de a fi vertical elimina multe din actiunile utilizatorului pe care trebuia sa le faca pana acum, sa se aplece, sa traga de cordonul tip furtun, este mult mai usor si practic. Este un dispozitiv de curatat casa destul de apreciat in randul clientilor, nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat, totul la un pret accesibil.

Aspirator vertical Star-Light ACBP-2265BR, 22.2V, Li-Ion, 0.65l, Autonomie 25 min, Negru/Rosu

      Aspiratorul Star-Light ACBP-2265BR te va ajuta sa cureti suprafete greu accesibile uscate, spatii inguste, tapiterii sau de ce nu, spatiul din masina. Aspiratorul portabil Star-Light ACBP-2265BR este dotat cu o baterie Li-Ion ce are o autonomie de 25 minute, suficient de mult pentru a curata suprafete cosiderabile. Bateria reincarcabila este gata incarcata la 100 % in 60 de minute. Controlul aparatului se face din zona manerului unde se gasesc butoanele de pornire/oprire si variatorul de putere. Aspirator vertical Star-Light ACBP-2265BR, 22.2V, Li-Ion, 0.65l, Autonomie 25 min, Negru/Rosu

      Datorita tehnologiei Dual Cyclone Filter in camera de colectare se imparte praful in doua compartimente, ceea ce permite o curatare mai buna asigurand o putere ridicata pe o perioada mai prelungita. Cu o forta puternica de absorbtie acest sistem determina o circulatia a particulelor de praf prin traseul de aer ciclonic al camerei interioare. Astfel murdaria si resturile menajere se separa de aer. Prin urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate, trecand in compartimentul exterior, unde raman pana cand le aruncam. 

      Dotat cu un motor de 140 W, acesta are o putere de aspirare de foarte buna, toata murdaria fiind retinuta intr-un spatiu intern de 0.65 litri. Faptul ca nu mai aveam un sac pentru retinerea impuritatilor, face ca utilizarea aspiratorului la curatare sa fie mult mai facila si economica din punct de vedere al timpului pierdut cu aceasta operatiune. Structura sa din plastic iti ofera in mod vizibil posibilitatea sa vezi la interior cat de mult praf se strange in aparat. 

     Tubul metalic de tip telescopic poate fi reglat pe inaltime astfel incat sa ofere utilizatorului o pozitie cat mai comoda in timp ce foloseste aparatul de curatat StarLight. In imediata apropiere in partea de sus se regaseste panoul de comanda cu butonul de pornit/oprit, un variator de putere prin care poti stabili puterea de tragere a aparatului si un alt bunon de retractare automata a cablului de alimentare (lungime 5 metri). Accesoriul standard de tip talpa care se monteaza la capatul tubului telescopic poate fi inlocuit cu altul pentru spatii inguste, disponibil impreuna cu aspiratorul.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat perormant care sa faca fata in orice situatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, acesta avand un discount de 30%Verifica pret redus

 

Aspirator vertical Star-Light ACBP-2265BR, 22.2V, Li-Ion, 0.65l, Autonomie 25 min, Negru/Rosu