Banda de alergare Sporter 370A pret si specificatii tehnice

     O banda de alergat optima pentru un apartament trebuie sa indeplineasca doua conditii, sa beneficieze de programe multiple de lucru cu functii de monitorizare avansare a progreselor, iar in dimensiuni sa fie cat mai compacta. Sporter 370A este banda de alergare perfecta pentru o locuinta la bloc, un model compact ce poate lua dimensiuni mult mai mici in cazul in care o pliezi dupa folosire. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergat electrica Sporter 370A colectia 2018 pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru incepatori sau sportivi de performanta. In plus aparatul va ajuta pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe cu greutatea ideala. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergat electrica Sporter 370A de culoare negru, cu dimensiunile pliabile cu sistem de blocare, pentru a fi usor depozitata, cu o greutate de numai 30 kg, ocupa putin spatiu. Deplierea acestui model se face manual. Acest model pliat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 116 x 57 x 40 cu suprafata de alergare antiderapanta cu perne elastice pentru amortizare de 400 x 120 mm. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 120 kg. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 2 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu o putere de 0.85 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 1 la 12 km/h cu trepte de acceleratie de 0,1 km/h. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un computer de antrenament LCD avand aplicatii cu afisare a: 3 programe de antrenament presetate, cu monitorizare a urmatoarelor valori de: timp, distanta, viteza calorii si bataile inimiiBanda de alergare Sporter 370A, 1-12 km/h     In jurul consolei principale se regasesc doua spatii de depozitare unde poti pune diverse lucruri, de la sticla de apa, batoane energizante un ipod pentru muzica sau chiar telefonul. Banda de alergat electrica 400 x 120 este dotata si cu un sistem de siguranta printr-o cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Acest aparat dotat cu un procesor puternic ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti. Pentru a modifica gradul de dificultate, utilizatorul poate selecta 3 trepte al nivelului de inclinatie, in mod manual. 

    Manerele usor curbate spre interior permit o priza buna la maini, astfel incat antrenamentul sa decurga in mod normal in siguranta si fara prea mult efort din partea dumneavoastra pentru mentinere a echilibrului. Mansoanele ofera un bun control si o priza la aderenta cu suprafata acestora, nu aluneca si nici nu se simt rigide. Sub aceste mansoane se regasesc senzorii de detectie batai de inima, dispozitive precise ce masoara in mod exact bataile inimii in timpul exercitiului. Sistemul de pliere are la baza un cilindru care asigura un punct de sprijin atunci cand doresti sa extinzi sau sa depozitezi banda de alergare astfel incat sa nu ocupe un spatiu mai mare in locuinta ta. Este o functie foarte utila mai ales ca nu dorim sa avem un spatiu asa mare de neutilizat in casa noastra.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

 

Banda de alergare Sporter 370A, 1-12 km/h

Lasă un comentariu