Bicicleta fitness magnetica Body Sculpture BC-1720 pret si pareri

     Bicicleta fitness magnetica Body Sculpture BC-1720 este solutia perfecta pentru a incepe o viata sanatoasa, plina de miscare, care sa te ajute sa slabesti sustinut in mod natural. Miscarea naturala ajuta corpul sa se regenereze singur si in acelasi timp sa scape de greutatea nefireasca in mod uniform in toate zonele. Forma sa compacta o recomanda ca fiind o alegere inteligenta daca nu dispui de foarte mult spatiu in locuinta ta, fiind pretabila pentru oricare nivel de pregatire, avansat sau incepator.

      Constructia aparatului de fitness Body Sculpture BC-1720 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Cadrul metalic este capabil sa sustina fara problema e greutate corporala de pana la 100 Kg. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 18 trepte de dificultate. Greutatea voalanta este de 5 Kg. 

     In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica Body Sculpture BC-1720 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la impuls, viteza, timp de antrenament, distanta parcursa, calorii, RPM. In plus datorita procesorului de antrenament performant are in dotare 12 programele de antrenament 2 programe personalizate de utilizator, 3 programe HRC (55%, 75%, 90%, tinta) cu control al ritmului cardiac si 1 manual si sa le repetati chiar si dupa mai multe luni. Cu o astfel de selectie extinsa de programe no sa te plictisesti niciodata. Totusi, trebuie sa ai in vedere tot timpul faptul ca trebuie sa tineti un control permanent al masurari pulsul pentru a utiliza programele HRC. Acest lucru il vei face fara a fi nevoie sa cumparati accesorii suplimentare, deoarece bicicleta are in dotare 2 senzori tactili sensibili plasati pe ghidon, datorita carora controlul ritmului cardiac se face comod si rapid. Monitorizarea impulsurilor transmise de senzori au un impact semnificativ asupra eficacitatii exercitiului, deci daca doriti sa va atingeti rapid obiectivele folositi permanent acesti 2 senzori.

     Afisajul clar al panoului de comanda usurează controlul antrenamentelor si va permite sa reactionati rapid daca efectele biologice sunt nesatisfacatoare, de exemplu numarul de calorii arse este foarte redus. O privire si deja stiti daca trebuie sa mariti intensitatea antrenamentului pentru a va bate depasi recordul personal de antrenament. Mai mult, panoul de comanda va permite sa efectuati si un test cardiac dupa antrenament, care va va arata cat de repede progresati. In plus in timpul exercitiilor fizice, puteti masura nivelul stratului adipos lucru care vă va ajuta nu numai in pastrarea greutati corporale, ci si in obtinerea unei siluete de invidiat. 

    Body Sculpture BC-1720 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 5 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga.

     Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 100 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Bicicleta fitness magnetica Body Sculpture BC-1720, 18 programe