Statie de calcat Heinner HIS-1350P pret si specificatii tehnice

      In ultimul timp statiile de calcat au devenit tot mai populare si la noi, acestea reusind sa inlocuiasca de cele mai multe ori vechiul fier de calcat, fiind mult mai eficiente si comode din punct de vedere al practicii oferite si a timpul ocupat datorita noilor tehnologii ce permit acum imblanzirea cutelor serioase din 2-3 miscari. O tinuta la 4 ace trebuie sa treaca cel putin odata prin acest procedeu al calcarii, asta daca doresti sa arati impecabil in fata celorlalti, iar in acest scop daca iti doresti si tu un astfel de dispozitiv de calcat modern, iti recomand Heinner HIS-1350P.  O statie destul de accesibila ca pret, cu multe atuuri in ceea ce priveste reglajul termic minutios, accesibil oricarui utilizator. Materialele folosite in constructia statiei sunt un mix din policarbonat si plastic rezistent termic, intr-o nuanta alb/mov.

       Puternica si sigura, statia de calcat Heinner HIS-1350P reprezinta o alegere interesanta daca vrei sa beneficiezi de aportul unui de de abur consistent care sa iti usureze treaba cu rufele proaspat spalate. Tot secretul consta in talpa acesteia din inox care este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor. Deasemena sistemul integrat cu ThemoBlock face ca aceasta sa fie gata pregatita pentru a fi folosita la capacitate maxima in maxim 1 minut si 30 de secunde. La punerea in functiune, timpul necesar incalzirii acesteia este undeva la 2-3 minute.

       Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 4 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 100 g/min de abur. Aceasta cantitate de abur este variabila si poate fi selectata cu ajutorul unui potentiometru pozitionat in zona panoului de comanda. Capacitatea rezervorului de apa este de 1.6 litri. Acest rezervor voluminos se poate detasa cu usurinta de restul aparatului pentru reumplere, asigurand o autonomie detul de buna pentru numeroase sesiuni de calcat (aprox 20 de sesiuni). 

      Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului pulverizare spray care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire. Talpa ceramica aluneca foarte usor pe toate tipurile de materiale si are o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. Forma specifica cu varf de precizie face posibila actiunea chiar si in acele zone mai greu accesibile. Aceasta ofera de 3 ori mai mult abur fata de un fier de calcat obisnuit, oferind o combinatie perfecta ce imbina abur, mereu la o temperatura potrivita pentru a proteja tesatura. 

      Functia anti-calcar se activeaza automat la un interval de timp prestabilit pentru a curata integrat angrenajele de la interior astfel incat buna functionare sa nu fie perturbata. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente.

    Cablul de lungime 1.5 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea celor de la Heinner. Folosind aceasta statie de calcat vei redobandi placerea de a calca rufele intregii familii, calcatul fiind de acum o operatiune simpla la care participa oricare din familia ta.
        
Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Statie de calcat Heinner HIS-1350P, 2200W, Boiler Inox, 4 Bar, 1.6L, cartus anticalcar, 100 g/min, Mov