Brad artificial Kring Nevada pret si specificatii de design

     In curand intram in spiritul sarbatorilor de iarna si dupa cum stii din anii trecuti, multe din produsele specifice de iarna, vor fi printre cele mai vanate. Asa se va intampla si in cazul brazilor, fie artificiali sau naturali, acestia vor fi la mare cautare, iar stocurile vor fi limitate. Bradul artificial de Craciun Kring Nevada este alegerea perfecta daca iti doresti anul acesta ca sarbatorile de iarna sa fie inconjurate de spiritul clasic al Craciunului, acesta fiind o alternativa perfecta la unul natural. In plus dupa ce trec sarbatorile il poti demonta si pastra undeva in casa ca in anul viitor sa fie din nou gata pregatit pentru noi zile de sarbatoare. Chiar daca timp mai este pana la Craciun, nu e cazul sa te aglomerezi pe ultima suta de metri deoarece lucruri neprevazute pot aparea mereu, cum ar fi, lipsa timpului liber, probleme cu transportul de la curier sau poate o zapada neprevazuta care sa impiedice livrarea in timp util. 

       Constructia este una solida, din PVC, iar inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 210 cm. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate dupa bunul plac, iar la final dupa ce va trebui sa il strangi, ramurile se pot plia foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Bradul arata foarte bine daca il privesti in ansamblu, putand fi confundat cu usurinta cu unul natural, mai ales ca beneficiaza de un numar mai mare de crengi care sa ii dea acest aspect de „bogat”. Oferta curenta, iti aduce in pachetul comandat, si setul de lumini de pom, astfel ca tie iti ramane doar sarcina de a aduce beteala, cateva globuri sau gustoasele bomboane de pom. 

       Odata comandat, acesta ajunge in aproximativ 1-2 zile acasa (a ajuns intr-o zi in cazul meu) iar pachetul este format din mai multe entitati care trebuiesc montate conform cu cartea de instructuni. Cei mici au fost foarte entuziasmati cand l-au vazut, dar asta nu e inca nimic, pentru ca urmeaza in scurt timp sa il ornam cu lumini si beteala, specifica sarbatorilor de iarna.

Recomandare:

      Kring Nevada este o solutie ideala, ieftina si de bun gust, care va aduce din nou spiritul sarbatorile si bucurie in ochii copiilor, un brad aratos, disponibil al un pret accesibil: Verifica oferta pret

  Il poti achizitiona zlele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un deal excelent: Verifica pret actualizat

 

Brad artificial Kring Nevada, din PVC, 210cm, suport metalic