Aspirator cu sac Daewoo RC-L180R pret si specificatii tehnice

        Daca vechiul tau aspirator s-a defectat si esti in cautarea unuia nou dar care sa nu coste prea mult recomandarea mea este modelul Daewoo RC-L180R. Daewoo RC-L180R are un design placut la vedere fiind realizat din materiale de calitate iar ca dimensiune este slim conceput astfel sa ajunga acolo in spatiile strampte unde majoritatea aspiratoarelor nu vor putea ajunge niciodata. Desi pare mic si mai putin fioros acesta ascunde sub carcasa de plastic un motor puternic de 1800 W capabil de rezultate foarte bune in ceea ce priveste eficienta de aspirare. Tubul telescopic cu care vine dotat este echipat cu doua tipuri de capate, cea pentru covor si spatii mari si cea utila in cazul zonelor mai greu accesibile, cu varf de tragere subtire.

Aspirator cu sac Daewoo RC-180R, 800W, 2.5 l Tub telescopic, Rosu

       Panoul de comanda este dotat atat cu buton Power/Off cat si cu un potentiometru de putere pentru a regla puterea de aspirare dorita. Sacul de colectare a rezidurilor are o capacitate de pana la 2.5 litri. 

    Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate foarte mica de 4,7 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune mai mare si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. 

      Odata comandat acest aspirator primesti in cutie si un tub telescopic reglabil ce te va ajuta sa ajungi in locurile greu accesibile precum si alte accesorii si perii foarte utile. Filtrul HEPA cu care acesta vine dotat garanteaza faptul ca odata aspirata murdaria, aceasta nu va iesi din aparat odata ce veti demonta tubul telescopic si furtunul. 

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta atat din punct de vedere al performantelor cat si ca pret: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri online: Verifica pret redus

 

Aspirator cu sac Daewoo RC-180R, 800W, 2.5 l Tub telescopic, Rosu