Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine 12000 Btu Alb MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2017 a producatorului japonez Mitsubishi . Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata.

     Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB este un dispozitiv de climatizare care va atrage cu siguranta toate atentia asupra sa, design-ul sau fiind unul de top, cu finisaje Crystal Gloss atent subliniat de liniile elegante dar si culoarea alba care este una preponderenta. In plus cu tehnologia Alasplit care rezolva una din cerintele estetice se renunta la grilele inestetice ce acopera echipamentele de aer conditionat si sunt mereu vizibile.

     Unitatea interioara este dotata cu un display ascuns in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de la 477613648 BTU si de incalzire de la 614121495 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

    Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+++, cu un consum maxim de 820 W/h la racire si aceeasi clasa A+++ cu un consum maxim de 800 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de 128 kWh/an iar consumul de sezon anual la modul incalzire este de 974 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare.

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (19, 24, 29, 36, 42) dB. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 9,5 la racire si de 5,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 9,5 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 5,1 KW. 

     Incalzirea cu un aparat de aer conditionat cu pompa de caldura este in prezent, metoda de incalzire cea mai eficienta din punct de vedere energetic. Aceasta solutie de incalzire cu un aparat de aer conditionat este mai eficienta decat pompele de caldura traditionale care incalzesc apa pentru radiatoarele traditionale. Pompa de caldura a unui aparat de aer conditionat incalzeste direct aerul din interior, in timp ce o pompa de caldura aer-apa sau sol-apa incalzeste mai intai apa si apoi prin convectie apa calda care este deplasata de o pompa de circulatie trece ce printr-un calorifer incalzeste prin radiatie camerele, ceea ce determina pierderi de energie in aceasta etapa suplimentara. Randamentul pompei de caldura la modul de lucru pe incalzire este direct proportionala cu valoarea SCOP a modelului respectiv.Principiul functionare pompa de caldura     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este Filtrul Plasma Quad Plus care datorita tehnologiei Plasma inlatura eficient 5 tipuri de particule din aer: bacterii, virusi, factori alergeni, praf si mirosuri neplacute.

     Filtrul Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate. Mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate prin tehnologia cu plasma. Pentru a realiza descarcarile electrice, sunt utilizati electrozi din Tungsten, material care permite garantarea atat a unei puteri adecvate unei descarcarii electrice cat si o mare anduranta a electrodului in sine. In plus, campul electric, care are de obicei o forma circulara, a fost aplatizat prin intermediul unui camp magnetic, in scopul de a-l face mult mai eficient.

Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine 12000 Btu Alb MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG,Clasa A+++,Wi-Fi integrat

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24 h cu programare saptamanala si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.     

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R32A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

      Funcţia de ventilaţie cu aceasta functie, aparatul de aer condiţionat ventileaza aerul din incapere in cinci trepte cu un debit maxim de 768 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Aceasta functie este dotata si cu un senzor 3D de prezenta. Senzor de prezență 3D integrat în unitatea interna a acestui model, prezinta noi functii în comparatie cu senzorul instalat in seria Kirigamine MSZ-FH, contribuind la o crestere a confortului interior. Datorita noilor implementari, nu numai ca este posibil de a directiona fluxul de aer in mod direct/indirect, dar cu aceasta noua tehnologie inteligenta aparatul „invata“ obiceiurile persoanelor din casa si optimiza functionarea eficienta si confortabila a acestui aparat. Procesorul prin inregistrarea gradului de ocupare al camerei, creeaza o cartografiere care permite aparatului de aer conditionat sa directioneze fluxul de aer într-un mod optim catre zonele cele mai frecventate, pe baza istoricului.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,5 l/h condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Acest model are in dotare tehnologia Wi/Fi pentru a transmite si receptiona informatii prin functia dedicata (MAC-557IF-E). Cu aceasta functie dedicata cu conexiune la internet Mel Cloud poti sa controlezi usor aparatul fie sa comunici prin PC, tableta sau smartphone.Wifi ready     Unitatea interioara cantareste 15,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 890 x 233 x 307, iar cea exterioara are o greutate de 35 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 285 x 550. Agentul frigorific R-410A, care este utilizat in prezent in aparatele de aer conditionat tip split va fi interzis incepand cu 2025, datorita potentialului sau ridicat de incalzire globala (GWP). Pe acest considerent cei de la Mitsubishi foloseste un agent frigorific de ultima generatie R32A. Agentul frigorific R32 este un freon sintetic, care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului. Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat cel al agentului frigorific R410A. Acest tip de freon trebuie sa fie utilizat numai in sistemele proiectate special pentru R32.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine 12000 Btu Alb MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG,Clasa A+++,Wi-Fi integrat

Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine 12000 Btu Alb MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG,Clasa A+++,Wi-Fi integrat