Alizee Aparat de aer conditionat, Alizee AW09IG1 pret si specificatii tehnice

     Vara incet incet isi intra in drepturi iar lucrul acesta aduce dupa sine si temperaturi caniculare greu de suportat de majoritatea dintre noi. In cazul acesta ar fi recomandat sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat cum este si noul Alizee AW09IG1 Inverter cu gama de operare +48°C-15°C, un sistem de climatizare performant disponibil la un pret accesibil un produs al brand-ului Gree.

      Alizee AW09IG1 Inverter se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de 19 mp. Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

   Compresorul model Gree cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice. Alizee AW09IG1 are un debit maxim de aer racit de 400 de metrii cubi pe ora, fiind suficient de puternic sa raceasta o incapere de pana la 19 de metri patrati in doar cateva minute. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, acesta fiind incadrat in clasa A+, avand un consum de 821 W/h la racire si de 771/h W la incalzire.

     Consumul de sezon anual de energie electrica pentru modul de racire este de 151 kWh/an si pentru modul de incalzire este de 875 kWh/an.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 5,8 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Alizee, cu emisii de CO2mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire. 

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP. Mai pe intelesul tuturor  adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,8 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

     Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Alizee are in dotare un compresor functionand gradual, mai eficient cu pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Acest model dotat cu tehnologia Inverter este unul silentios pe care il vei putea folosi fara probleme chiar si pe timp de noapte avand un zgomot secvential de (28, 31, 36, 42) dB. Instalatia de filtrare aer include 2 filtre: un filtru electrostatic lavabil pentru praf si polen dar si pentru bacterii sau agentii alergeni. Alizee permite reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea tehnologiei senzorului ochi inteligent, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic. Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera inclusiv la nivel lateral, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Funcţia de ventilaţie 3D (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte si in 3 directii, spre podea la 90º, în toată încăperea cu un flux de rază lungă si in plan orizontal stg. dr. cu un debit maxim de 400 mc/h.

     Functia turbo echipamentul functioneaza la viteza maxima in modul turbo pentru a atinge rapid temperatura setata.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 0,9 l/h condens.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Alizee, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Alizee face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 0,5 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

      Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1251 x 330 x 788, iar cea exterioara are o greutate de 29,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 1250 x 412 x 950. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

 Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat Alizee AW09IG1, 9000 BTU, Clasa A+, Auto-Diagnoza, Mod Turbo, Dezumidificare, Auto Restart, Alb

 

 

Lasă un comentariu