Aparat de aer conditionat AUX DC Inverter 12000 Btu/h pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat AUX DC Inverter 12000 Btu/h prezentat astazi face parte din categoria aparatelor de climatizare ce pot functiona pe toata perioada anului cu costuri energetice reduse. Acest sistem ultra-modern cu design-ul aerodinamic imbunatateste performanta aparatului, facand aerul rece/cald sa circule prin casa mai repede. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii. Aparatul este dotat cu un display discret in partea dreapta a unitatii interioare, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. AUX are in dotare si o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva de unde pot fi controlate de la distanta toate functiile aparatului. 

     Un astfel de sistem ultra-modern si econom de culoare alb ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racireincalzire de 12000 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Aparatul de aer conditionat tip inverter de la AUX este dotat cu un sistem DC, cu motor DC la ventilatorul unitatii exterioare si compresor DC Inverter, care foloseste un model nou de compresor avand capacitate frigorifica variata. Acest tip de tehnologie ajuta la reducerea consumului de energie, la o functionare mult mai silentioasa, insesizabila, zgomotul neplacut al compresorului la pornire – oprire fiind eliminat. Tehnologia Inverter permite asigurarea unui randament mult mai mare in comparatie cu echipamentele de climatizare conventionale. In plus, noua tehnologie Twin Compresor Rotativ de la AUX ofera o eficienta energetica ridicata si o performanta mare de racire. Schimbatorul de caldura de la unitatea exterioara poate sa functioneze si in medii extreme, el este acoperit cu un strat hidrofilic Golden Fin cu rol de a imbunatatii eficienta transferului de caldura si a accelera procesul de degivrare. Acest strat protector protejeaza schimbatorul impotriva umezeli, aerului sarat de mare si a altor elemente corozive.

    Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, la racire cu un consum nom/min/max 1099/145/1240 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nom/min/max 1002/130/1400 W/h la incalzire. Consum de sezon anual de energie electrică răcire, este de 195 kWh/an, iar consumul de energie electrica la modul incalzire este de 950 kWh/an.

    In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,26 la racire si de 4,09 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură AUX, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,26 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,09 KW.

   Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Aparatul dispune de tehnologia inverter, ce poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot Ultra Quiet 21 dB completat de un zgomot secvential la cele 4 trepte de ventilare de (202530, 39dB(A).

     Sistemul complex de filtrare al acestui model include un filtru cu efect puternic anti-virus, anti-bacteriene, deodorizant si un ionizator cu plasma. Cu acest ionizator cu plasma acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, prin emitere de ioni negativi si pozitivi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Mai mult de atat, cu functia de ionizare, aparatul absoarbe praful din incapere, polenul sau particulele mici generatoare de diverse alergii. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos. Cu acest sistem de filtrare, aerul devine mai pur, mai proaspat si mai sanatos asigurand un confort optim pentru întreaga familie. Filtrul aditional AUX cu nanoparticule din argint include si o enzima care are un puternic efect anti-bacterian care distruge pana la 99,9% din bacterii, in plus si cu un efect anti-viral. Acest filtru are un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. In plus filtrul inhiba formarea formarea mucegaiului si a ciupercilor. Acest filtru se recomanda sa fie curatat la fiecare 3/6 luni prin aspirare cu ajutorul unui aspirator sau sa fie spalat mai rar cu jet de apa simpla si uscat la soare timp de 3/4 ore.

     Aparatul de aer conditionat de la AUX continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu Funcţia automat aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim 680 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     AUX este dotat si cu tehnologia Fast Cool ce raceste aerul puternic urmand automat etapa Confort Cool ce mentine temperatura aerului dorit, obtinand si o importanta economie de energie. 

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,3 l/h condens.

     Pentru a economisi consumul de energie si controla automat temperatura incaperii, aparatul poate functiona in modul ECO. Atunci cand temperatura incaperii ajunge la voloarea dorita, datorita tehnologiei Inverter, viteza ventilatorului se va reduce automat iar unitatea exterioara se opreste. In plus aparatul are si limitare consum maxim de energie

     Odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului. 

     Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-ne sa curatam frecvent aparatul. In 10 de minute functia Auto Clean atunci cand este activata, unitatea interioara functioneaza cu turbina la viteza mica. In acest timp se elimina condensul de pe aripioarele evaporatorului. Dupa aceea aparatul schimba functionarea pe regim de incalzire cu turatie redusa a turbinei pentru a usca interiorul unitatii. La final se modifica inca odata functionarea pe (doar ventilare) pentru a elimina si restul de umiditate.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. In plus aparatul beneficiaza de functia de detectare pierdere agent frigorific ce opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare AUX face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 0,5 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

     Functia WiFi – Ready aparatul AUX, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de: (L, l, H)mm: 800 x 198 x 300 iar cea exterioara are o greutate de 27 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 760 x 260 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret

Aparat de aer conditionat AUX LEGEND, DC Inverter, 12.000 Btu/h, A++, Led Display, Ionizer, Bio Filter, Golden fin, Silver Ion Filter, iFavor, Wi-Fi Ready

Lasă un comentariu