Aragaz Star-Light FCF60GRTS pret si specificatii tehnice

     Aragazul Star-Light FCF60GRTS este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat de mari dimensiuni, dotat cu cele mai noi tehnologii, la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea inox si materialul inox din care este construit, ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu 6 butoane rotative clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu alimentare pe gaz metan; In stanga panoului se afla Timer-ul din dotarea acestui model ce este un sistem mecanic de monitorizare a timpului de coacere cu o durata de 90 de minute. La sfarsitul timpului fixat de noi un semnal sonor ne avertizeaza de terminarea ciclului de coacere. In plus panoul de comanda mai are in dotare un buton rotativ de actionare arzator inferior si arzator superior din dotare, cu variator de incarcare. Panoul mai are si 2 butoane push ce actioneaza pornirea rotisorului din dotarea cuptorului si sistemul de iluminat. Acest model are un sistem de aprindere integrat la plita si la cuptor ce este accesat foarte simplu prin actionarea butonului respectiv pentru a da drumul la gaz si aprinderea arzatorului prin apasarea butonului respectiv.

     Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Acest aparat menţine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu geam reflexiv, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil si asigura o deschidere uşoara şi silenţioasa a acestuia. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 62 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 62 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Chiar dacă are o dimensiune mare, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest aragaz este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Manerul metalic de culoare alba da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 89 x 60 x 60 si o greutate neta de 38 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Static numai incalzire inferioara, cu placa mare de coacere cu suprafata de 1200 cm2. Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Cu grill-ul cu alimentare pe gaz metan, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

     Aragazul va ofera posibilitatea aprinderii celui de-al doilea arzator, pozitionat in partea superioara, care poate mari rumenirea preparatelor. Convectie aer fierbinte cu circulatie naturala, cu posibilitatea de a găti simultan, pe mai multe niveluri (maximum doua), diferite tipuri de alimente. Un accesoriu util pentru obţinerea unor preparate din carne crocante şi bine rumenite, recomandat mai ales pentru prepararea carnii de pasare este si rotisorul din dotarea aparatului. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava specială, adancă de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Accesoriile aragazului sunt urmatoare: 1 tava adanca, 1 gratar si accesoriu pentru rotisor.

      Suprafata plitei fiind din inox are un design elegant de culoare inox si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita aragazului Star-Light FCF60GRTS cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 7,44 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 0,88 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 1,78 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 3 kW. Aragazul avand sistem de protectie va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic dispune de aprindere electrica prin scanteie integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Star-Light FCF60GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox